luni, septembrie 22, 2014

ACUM E NEVOIE DE IUBIREA TA! de Patricia Cota-Robles

Postat Maria
De la începutul anului 2014, planeta Pământ şi Viaţa care evoluează pe aceasta, trec printr-un proces intensificat de purificare. Judecând după aparenţe, face ravagii în toate colţurile lumii. Această curăţare şi înnoire ne afectează pe fiecare dintre noi, la nivel individual, în vieţile personale; dar afectează, totodată, întreaga Familie a Omenirii, la nivel colectiv, întrucât suntem cu toţii Unul şi nu există separaţie. Atunci când urmărim ştirile sau observăm ceea ce se petrece, prin toate mediile de comunicare în masă, pare că nu există niciun sens în toate lucrurile care se întâmplă, dar nu este adevărat.

Suntem în toiul celui mai însemnat salt pe un nivel superior de conştiinţă, care a fost încercat vreodată într-un sistem planetar. Însă, cu scopul de a înfăptui acest salt, ce este menit să reîntoarcă fiecare bărbat, femeie şi copil de pe Pământ, la o stare iluminată a Conştiinţei Christice, trebuie să transmutăm creaţiile umane distorsionate, anacronice, ale vechiului Pământ, care încă provoacă inimaginabilă durere şi suferinţă, maselor de oameni. Această informaţie vă poate părea absconsă, însă absolut fiecare persoană de pe Pământ este conştientă, în mod clar, de acest Adevăr profund, prin Divinitatea Prezenţei sale EU SUNT. În realitate, TOŢI ne pregătim pentru acest moment, de nenumărate vieţi. Cu scopul confirmării acestui Adevăr, duceţi această informaţie, Divinităţii din Inima voastră şi rugaţi-Vă Sinele Dumnezeiesc să vă reveleze rolul vostru, în cadrul acestei faţete de o importanţă vitală, a Planului Divin. Motivul pentru care această informaţie a fost înfăţişată conştienţei voastre, în acest moment critic, crucial, de pe Pământ, este că E NEVOIE DE IUBIREA VOASTRĂ, ACUM!

Planeta Pământ şi întreaga ei Viaţă au trecut cu succes prin Schimbarea Erelor. În vremea noastră, în fiecare zi, la orice oră, mii de oameni de pe tot cuprinsul Planetei se trezesc. Aceste suflete ce deschid ochii asupra luminii conştienţei, încep să îşi amintească cine sunt şi de ce li s-a acordat privilegiul de a fi întrupaţi, în aceste clipe de bun augur pentru Terra. Atunci când fraţii şi surorile noastre se trezesc, ei/ele înţeleg, totodată, că sunt Fii şi Fiice ai/ale lui Dumnezeu şi că tot ceea ce Tatăl-Mama Dumnezeu a creat, le aparţine şi lor. În lumina acestei înţelegeri, fiinţele acestea preţioase sunt elevate pe un nivel superior de conştiinţă. La un nivel foarte înalt, rafinat, de conştienţă, ei/ele se oferă voluntar, pentru a fi Uşa Deschisă prin care Lumina lui Dumnezeu se revarsă, cu scopul de a transpune blânda şi dulcea Terra, precum şi toată Viaţa ei, în Destinul său Divin, care este Raiul pe Pământ.


Acest fenomen determină intensificarea Luminii lui Dumnezeu pe Pământ, strălucire care înregistrează o creştere rapidă şi continuă. Pe măsură ce Lumina lui Dumnezeu se amplifică pe această Planetă, tot ceea ce se află în opoziţie cu Ea este împins, antrenat la suprafaţă, pentru a fi vindecat, iar apoi transmutat şi redat Luminii. Din nefericire, unii dintre fraţii şi surorile noastre, recalcitranţi şi tributari sistemului bazat pe frică, zăvorăsc şi se agaţă de aceste tipare negative care îşi croiesc drum către suprafaţă, fie asumându-şi-le şi jucându-le, fie punându-le în scenă, în moduri abominabile. Aceşti oameni netreziţi, umbriţi, nu înţeleg că ne înălţăm în Lumină. Ei cred că vor fi distruşi şi îşi vor pierde capacitatea şi oportunitatea de a exista, dacă nu se luptă cu înverşunare, pentru a opune rezistenţă saltului şi transpunerii în Conştiinţa Christică, în curs de desfăşurare. Deşi acest comportament răuvoitor intensifică durerea şi suferinţa Omenirii, eforturile lor sunt zadarnice. Ne înălţăm în Lumină şi nu există nicio cale de întoarcere.

Cu toate acestea, Compania Raiului a dezvăluit că Tu şi Eu, precum şi fiecare persoană de pe această Planetă care se trezeşte – noi avem capacitatea de a reduce haosul pe care fraţii şi surorile noastre îl dezlănţuie pe tot cuprinsul lumii. În acest scop, trebuie să invocăm Lumina lui Dumnezeu, în numele lor şi să păstrăm spaţiul sacru pentru întoarcerea lor la Conştiinţa Christică. Fiinţele de Lumină din Tărâmurile Adevărului şi Darului Iluminării ne-au asigurat că, oferindu-ne voluntar, în a fi Uşa Deschisă pentru această generoasă, altruistă Activitate a Luminii, vom reuşi să reducem tumultul acestui proces de purificare.

Compania Raiului dorește să știm că purificarea nu ar fi îngăduită în acest ritm accelerat, dacă ar provoca mai mult rău decât bine. Motivul pentru care este permisă rezidă în milioanele de oameni treziţi de pe Pământ, care sunt conştienţi, realmente, de amploarea a ceea ce se petrece pe Terra. Aceşti binevoitori Fii şi Fiice ai/ale lui Dumnezeu, în rândul cărora intrăm şi noi, TU şi Eu, servesc drept instrumente ale Domnului şi invocă Lumina, în numele fraţilor şi surorilor care se zbat necontenit, pentru a ne împiedica să ne transpunem în starea iluminată a Conştiinţei Christice.

Cu scopul de a facilita eforturile colective de trezire a oamenilor din întreaga lume, Tatăl-Mama noastră Dumnezeu şi Compania Raiului ne-au dăruit o puternică imagine vizuală şi o perspectivă asupra Activităţii intensificate a Luminii, care vor eleva conştiinţa fraţilor şi surorilor noastre, ce sunt atât de înspăimântaţi, precum şi a celor care opun rezistenţă înălţării în Lumină. Acest minunat Dar din Slava Cerului ne va oferi TUTUROR susţinere în procesul de întoarcere la Conştiinţa Christică.

Am creat un videoclip, postat pe YouTube, despre această uluitor de puternică Activitate a Luminii, ce poate fi uşor accesat prin link-ul de mai jos. Videoclipul este intitulat: CREŞTEREA GRADULUI DE CONŞTIENTIZARE.

https://www.youtube.com/watch?v=WtdFwmoGPtk

(Dacă acest link nu funcţionează, recurgeţi la copiere şi lipire în browser-ul dumneavoastră)

Fiinţele de Lumină ne roagă să dăm forţă acestui videoclip postat pe YouTube, zi de zi, dacă este posibil, după Chemarea Inimii, începând de acum, până la Echinocţiul de toamnă, din septembrie 2014.

Prin această Activitate a Luminii, se va pregăti calea pentru influxul de Lumină care se va revărsa între 3-18 septembrie, pe parcursul celui de-al 28-lea Congres Mondial Anual asupra Iluminării. Acest eveniment are loc la scară globală, însă Lucrătorii întru Lumină care participă personal, se vor întruni în Portalul Precipitării din Munţii Grand Teton, la resortul Jackson Lake Lodge din Moran, Wyoming, USA.

Precipitarea este Activitatea întru Lumină, prin care Esenţa Luminii primordiale, amorfe, este extrasă direct din Univers şi apoi convertită în formă. Aceasta este frecvenţa Luminii Dumnezeieşti, la care Omenirea trebuie să recurgă pentru a manifesta, cristaliza tiparele superbe ale Noului Pământ, precum şi pentru a oferi îndrumare şi sprijin fiecărui bărbat, femeie şi copil, pe parcursul procesului de REÎNTOARCERE LA CONŞTIINŢA CHRISTICĂ, în curs de desfăşurare, clipă de clipă, în inimile şi minţile oamenilor de pretutindeni.

Aceia dintre voi care ni se vor alătura în conştiinţă şi care îşi vor adăuga splendida, rafinata şi intensa Lumină, celui de-al 28-lea Congres Mondial Anual asupra Iluminării, din spaţiul vostru sacru de pe Planetă, trebuie să ştie că, întrucât acest eveniment se desfăşoară în fiecare zi, Fiinţele de Lumină din Tărâmurile Adevărului şi Darului Iluminării ne vor ghida fiecare pas, prin faţetele variate, inerente derulării Planului Divin. Din acest motiv, nu avem nevoie anticipat, de numeroase informaţii cu privire la Ceremoniile Divine specifice.

Este important să înţelegem că TOŢI ne pregătim, de nenumărate vieţi, pentru a împlini şi desăvârşi faţeta noastră specifică din Planul Divin. Vă încurajez să daţi ascultare propriei inimi şi să CUNOAŞTEŢI că voi, la rândul vostru, veţi fi călăuziţi, în fiecare zi, de către Prezenţa voastră EU SUNT şi de Compania Raiului.

Ne desfăşurăm activitatea în MOMENTUL ETERN DE ACUM, pe tot parcursul săptămânii; aşadar, orice clipă în care puteţi să vă alăturaţi nouă, în conştiinţă, este oportună şi perfectă. Nu contează ora precisă. Atunci când suntem concentraţi asupra Momentului Etern de Acum, suntem UNUL, în sincronicitate desăvârşită.

Avântul Luminii se va intensifica, de la ceremoniile de deschidere, din 13 septembrie, până la ceremoniile de încheiere, din 18 septembrie. Intenţia voastră Divină este ceea ce contează cu adevărat. Să ştiţi că, dacă intenţionaţi să fiţi cea mai puternică forţă a Luminii, sunteţi capabili de a fi astfel, în cadrul acestei faţete miraculoase a Planului Divin şi veţi fi astfel. Aveţi încredere în voi înşivă!

Vă mulţumesc pentru dorinţa sinceră de a oferi sprijin Omenirii şi acestei preţioase Planete. E nevoie de Lumina şi Iubirea voastră, care vor fi acceptate cu recunoştinţă de către Mama Pământ şi de ÎNTREAGA Viaţă ce evoluează pe ea.

Vă preţuiesc cu adevărat, atât pe voi, cât şi magnifica Lumină pe care o revărsaţi asupra lumii.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Patricia Cota-Robles

Acest articol este sub incidenţa drepturilor de autor, însă aveţi permisiunea mea de a-l împărtăşi prin orice mediu de comunicare, cât timp este oferit GRATUIT, nu este modificat şi i se precizează autorul. Mulţumesc.

©2014 Patricia Diane Cota-Robles New Age Study of Humanity’s Purpose a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

www.eraofpeace.org FAX: 520-751-2981 Phone: 520-885-7909

1 comentarii:

Anonim spunea...

eu n-am inteles ce fac cei care se opun? cum se opun ascensiunii, adica ce fac ei ?

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...