luni, iulie 28, 2014

Vremea secretelor s-a încheiat!

Postat Maria
Este o perioadă de mari schimbări și acest lucru devine tot mai evident cu fiecare zi ce trece.

Calea mai departe este de a pătrunde înlăuntrul vostru cât mai mult posibil în următoarele câteva săptămâni. Are loc multă activitate pe nivelurile energetice, atât pe suprafața Pământului, în interiorul lui, cât și pe nivelurile eterice mai înalte. A rămâne centrat și aliniat adevărului vostru mai înalt vă va ajuta. De asemenea, este foarte util să vă conectați cu natura din jurul vostru, petrecând mai mult timp în aer liber, deoarece acest lucru vă ajută să rămâneți împământați și conectați cu energiile Pământului. Cufundarea frecventă în apă poate fi, de asemenea, foarte liniștitoare, purificatoare și vindecătoare pentru starea voastră de bine.

Sunt multe lucruri ținute ascunse în timpul acestor perioade, dar acest lucru nu va mai putea dura prea mult timp. Cei care au deținut puterea din spatele scenei, în fiecare țară din lume, nu vor mai putea păstra activitățile lor secrete.

Noile fluxuri de energie cer transparență în toate interacțiunile, între toate părțile pe scena mondială și în rândul tuturor oamenilor în general. Vremea secretelor s-a încheiat!

Oamenii treziti de pe întreaga planetă se unesc și se revoltă în număr tot mai mare, ieșind în stradă pentru a-i înștiința pe lideri că nu mai sunt dispuși să fie martori tăcuti în timp ce privesc la distrugerea fără sens a țărilor lor și a lumii, și pentru a crea schimbarea pe planetă.

În timp ce conducătorii din umbră se dezlănțuie pentru a crea frica, cu scopul de a vă ține sub control, mass-media continuă să suprime raportarea protestelor oamenilor în marile orașe ale lumii, și acest lucru a devenit flagrant de clar pentru majoritatea populației lumii. Minciunile, înșelăciunile și secretele celor de la putere devin tot mai evidente în fiecare moment.

Pe măsură ce energiile iubitoare ale Femininului Divin curg pe planetă și se adâncesc în intensitate, ceea ce nu este în aliniere cu iubirea se va remarca în contrast flagrant. Nu mai există într-adevăr nici un loc pentru a ascunde răutatea. Când inima fiecărei persoane este plină de iubire, ea are capacitatea de a simti dezamăgirea în alta. Aceasta este ceea ce se produce acum de-a lungul planetei. Va veni în curând o vreme când orice întuneric sau umbră va fi văzută cu claritate în câmpul auric al fiecărei persoane, iar aceasta îi va ajuta pe toți să meargă în lumina lor și să trăiască în adevăr și integritate.

Oamenii văd în spatele măștilor liderilor lor motivațiile reale și ceea ce se întâmplă cu adevărat, și ei cer Adevărul. Aceste activități cer celor treziți să preia controlul și să-și rostească adevărul, deoarece ei cunosc la un nivel foarte profund că timpul alegerii de a rămâne adormit s-a încheiat. Fiecare celulă în fiecare locuitor al Pământului este transmutată, purificată și transformată. Voalurile dintre lumi sunt rapid dizolvate și cei care sunt mai avansați, care au deschis drumul prin contactul cu dimensiunile mai înalte, vor putea acum mult mai ușor să aducă o mai bună cunoaștere și înțelepciune, pentru a fi împărtășite cu toți cei care sunt în căutare de răspunsuri. Energiile dimensiunilor mai joase trebuie să fie transmutate într-o lumină mai înaltă, pentru a nu mai rămâne cu voi. Din acest motiv a fost atât de mult nevoie să fie eliberate și lăsate în urmă. Acest proces este încă în vigoare și va continua să fie în funcțiune până când orice urmă de amprentă vibrațională mai joasă din corpul și câmpul energetic al fiecărei persoane este purificată sau eliberată.

Răspândiți mesajul realității noului pământ tuturor celor care sunt gata să-l primească! Când ei încetează să reziste fluxului de energii opuse, vor aduce mai multă lumină în ființa lor, iar călătoria de descoperire de sine devine atunci o călătorie în realități care nu au mai fost disponibile pentru explorare înainte.

Este important a păstra încrederea și a menține ritmul, integrând energiile care vin, și să vă amintiți că întregul univers susține pe fiecare.

Razele soarelui sunt acum mai puternice decât înainte și se cuvine ca fiecare persoană în parte să-și protejeze corpul prin limitarea expunerii sale în timpurile intense ale zilei și să poarte ochelari de soare de protecție în toate momentele când iese în aer liber în timpul zilei. Este mai bine să se iasă devreme dimineața pentru a se aclimatiza corpul la modelele meteorologice în schimbare. Câmpului magnetic al Pământului este mai sărăcit și este necesar ca corpul uman să ia cantități mai mari de aer, pentru a alimenta nivelurile sale de energie.

Exercitiile de respiratie profundă sunt foarte utile în fiecare zi în timpul acestor perioade, deoarece câmpul magnetic radiază energie tuturor părților corpului, prin nervii și centrele releu nervoase și ramurile lor. Este important să creșteți puterea câmpului magnetic pentru a aduce corpul și mintea voastră la cel mai înalt nivel de sănătate și vitalitate!

Cerem celor treziti să continue să rămână calmi, în pace și armonie, și să mețină lumina/iubirea în timpul acestor vremuri tulburi. Lumina voastră este foarte necesară acum! Căutați să recunoașteți trăsăturile pozitive în cei din jur și să-i împuterniciți în orice mod sunteți îndrumați. Oferiți sprijin celor care își riscă sănătatea si fericirea lor pentru a rosti Adevărul și Lumina!

Multimea de ființe înalt dimensionale care stau alături de fiecare om trezit este mai mare ca oricând înainte. Acceptați iubirea și îndrumarea pe care v-o aduc, pentru a rămâne în echilibru și armonie! Iertați-vă, dragii mei, pentru faptul că sunteți umani, deoarece voi creați o formă nouă și magnifică care o va depăși cu mult pe cea anterioară pe mai multe niveluri. Umanitatea voastră este cea care este cea mai apreciată de către legiunile fiintelor înalt dimensionale care observă creșterea și expansiunea care au loc acum în voi. Fiecare dintre voi este privit ca un adevărat pionier curajos la o frontieră nouă și minunată pe măsură ce învățați să folosiți abilitățile voastre și să le aliniați celui mai înalt bine al tuturor, chiar dacă trebuie să treceți prin aceleași experiențe ca și restul omenirii.

Nu a fost o cale ușoară pentru oricare dintre voi în această viață, dar tineti minte ca aceasta este viața în care ieșiți victoriosi în lumina adevăratei voastre măreții!

Calitățile sufletului sunt cele pe care le exprimați și le câștigați prin scoala vietii pe această planetă fizică, și acestea vă fac o ființă atât de puternică și unică în Cosmos! Acestea sunt experiențele care sunt luate în dimensiunile mai înalte ale vieții în Univers!

Accelerarea ascensiunii are loc pe măsură ce și mai multi oameni își acceseaza pe deplin corpul de lumină.

Aceste perioade fac apel la transmutare. Vă rugăm, folosiți Flacăra Violet, acest instrument spiritual puternic, disponibil tuturor!

Folosirea zi de zi este foarte utilă, nu numai pentru uz personal, dar, de asemenea, pentru a transmuta și energiile care înconjoară Pământul în acest moment. Folosiți acest puternic proces alchimic cu sentimentul de bucurie în inimile voastre! Lumina de la capătul tunelului se apropie!

Nimeni nu merge singur pe calea sa în aceste timpuri!
Până săptămâna viitoare …

EU SUNT Hilarion!

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati
http://luminapegeea.blogspot.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...