duminică, iulie 13, 2014

Sarbatoriti faptul ca soarele a rasarit in aceasta zi.

Postat Maria
Stim ca uneori veti fi foarte sus si alteori foarte jos si va spunem ca, din perspectiva noastra, nici una dintre stari nu este mai buna decat cealalta. Da, intr-una va simtiti mai bine si va incurajam sa alegeti ceea ce va face inima sa cante. In mod absolut, creati-va lumea care va aduce ce este mai inalt in voi, dar sa stiti ca daca simtiti opusul, nu este gresit. De fapt, mare parte din frumusetea voastra vine din intuneric. Uitati-va la Edgar Allan Poe – un poet foarte intunecat. Uitati-va la unii oameni frumosi, care au adus frumusete intunericului. Vedeti-i pe unii dintre poetii vostri – foarte intunecati. Uitati-va la muzica, chiar si la muzica country-western. Cateodata, totul este foarte intunecat, deoarece inima voastra sufera si voi exprimati asta si ce rezulta e frumusete, nu intunecime. Asadar, dragilor, exista frumusete in intuneric. Va rugam sa nu va judecati pe voi sau locul in care ati petrecut timp pe Pamant, deoarece asta a fost alegerea voastra si a nimanui altcuiva si v-a adus tot ceea ce aveati nevoie, pentru a trai o anumita experienta – voi ati creat si noi v-am ajutat. V-am ajutat sa va stabiliti calea, astfel incat sa puteti trai exact ceea ce doreati sa traiti… si ati facut-o – si noi va cerem sa sarbatoriti.

Sarbatoriti faptul ca soarele a rasarit in aceasta zi. Sarbatoriti faptul ca sunteti vii pe Pamant si ca aveti ocazia sa faceti orice, pentru ca atunci cand sarbatoriti, capatati aceasta prezenta angelica in jurul vostru. Aceasta este energia acestei luni … sa sarbatoriti ori de cate ori puteti, in fiecare clipa, deoarece puteti sa stati un moment, sa va uitati la lume si sa spuneti: Bine. Aici e o problema si dincolo e o problema si mai incolo alta.. sau, puteti sa le eliminati si sa spuneti: Vad problemele, dar vad si frumusetea. Pot simti energia asa cum este ea acum – doar frumusetea ei. Acum pot rezolva problemele. Asta inseamna sa sarbatoriti Lumina, sa priviti la sinele vostru superior. Aveti o noua perspectiva, cand pasiti in acesta lume. Este o lume noua si voi ati intrat in ea – si da, noi stim asta. Umblati de colo-colo, incercand sa intelegeti ce s-a intamplat. Incercati cu totii sa inotati si sa tineti capul deasupra apei, in fiecare clipa. Multi dintre voi incercati sa supravietuiti, dar nu cu adevarat. Doar va acomodati cu noua energie.

Sarbatoarea va curata inima

Cei mai multi oameni spun: E un an de cand am trecut prin portal. Cand se vor imbunatati lucrurile? De acesta partea a voalului, va spunem: E doar un an de cand ati trecut prin portal, asa ca intelegeti, va rugam, ca sunteti mult mai bine decat v-ati inchipuit vreodata. Initial, nu ar fi trebuit sa va aflati aici, acum. Nu numai ca sunteti aici, dar faceti in continuare aceleasi lucruri pe care le faceati ieri. Intr-un fel, traiti in continuare aceeasi experienta de a fi om. Totul s-a inaltat. Veti gasi acum noi capacitati in fiecare dintre voi – capacitati pe care nu le-ati vazut pana acum. Daca deschideti gura si aduceti aer in coardele vocale, fara sa stiti ce urmeaza sa spuneti, veti incepe probabil sa transmiteti prin channeling. Asa fac cei mai multi dintre oameni. Daca sunteti capabili sa va desprindeti de creier, suficient de mult pentru a lasa spiritul sa vina si iar sa vina, fara sa fie impiedicat, prin creier, atunci merge. Multi dintre voi vor ajunge la asta, pe cai diferite – unii vor primi mesaje asa cum face Pastratorul, altii vor primi idei. Unii dintre voi vor fi motivati si unii veti vedea o cale clara, in timp ce altii for avea sincronicitati cu ceilati, pentru a forma astfel grupuri. Exista insa un element pe care dorim sa il mentionam, in legatura cu sarbatoarea. Voi sarbatoriti de fiecare data cand zambiti, dar mai ales, atunci cand sarbatoriti ceva anume. Sarbatoarea va curata inima, va curata campul energetic. Imaginati-va o persoana care are parul foarte lung si foarte incurcat sau incretit. Are in el forme de energie care nu arata asa cum si-ar dori. Asa ca, isi piaptana parul si pune totul la loc, astfel incat sa se simta bine si apoi vine sa se prezinte. Ei bine, faceti asta cu energia voastra. Aveti mici incretituri energetice, mici locuri sensibile, in care energia devine negativa si pe care le purtati tot timpul in energia voastra, in torul vostru. Partea frumoasa este ca, atunci cand sarbatoriti, eliberati toate aceste zbarcituri si va curatati propria energie, fara sa aveti nevoie de ajutorul nimanui. Acest lucru ne da noua ocazia sa intram in lumea voastra si sa va imbratisam, sa va iubim si sa va atingem inima doar pentru o clipa, pentru a va arata ca nu sunteti singuri pe Pamant.

Aveti rabdare

In fata fiecaruia dintre voi se afla magie. Cu totii ati adus, separat, cate o parte de Acasa. Ceva unic, doar voi puteati purta acea raza de Lumina si ati adus-o. Multi dintre voi se intreaba: Cand va fi nevoie de raza mea de Lumina, pe Pamant? Multi dintre voi stau si spun: Am o raza minunata de Lumina. Si nimeni nu asculta. Asta se intampla, probabil, din cauza ca o luati cateodata inaintea voastra. Daca spuneti ca aveti o raza de Lumina minunata, nimeni nu o va lua, deoarece nimeni nu stie ca poate sa o ia. De abia i-ati invatat asta si cateodata ei trebuie sa se indeparteze si sa proceseze informatia, pentru o clipa, inainte de a veni inapoi si a interactiona cu voi. Aveti rabdare, dragilor. E nevoie de timp, pentru ancorarea Luminii pe Pamant. Multi dintre voi devin foarte frustrati, deoarece simtiti ca trebuie sa incetiniti si sa asteptati restul planetei. Aveti rabdare, dragilor. Faceti mult mai mult decat veti sti vreodata si nu am putea fi mai mandri de voi, decat suntem.

Sunteti cei mai mareti ingeri

V-am spus de multe ori ca sunteti cei mai mareti ingeri care au trait vreodata, dar nu v-am descris niciodata ce anume inseamna asta. Va vom spune ca absolut fiecare dintre voi ati atins taramul angelic, la un anumit punct din incarnarile voastre. Ati atins nivele de stare de maiestru, cum o numiti voi si atunci ati facut cel mai curajos lucru. V-ati dat jos aripile, ati pus un voal de uitare si ati venit pe Pamant pentru a vedea daca puteti schimba aceasta planeta si sa incepeti de la inceput, cu noi forme de viata. Sarbatoriti noile forme de viata care vin – sarbatoriti cometa care vine, dar nu numai aceasta cometa, toate cometele, pentru ca acum ele vin intr-un ritm uluitor. Lucram din greu pentru a le trimite. Nu va vor face rau, dragilor. Nu asa cum ganditi. Este timpul sa re-insamantam Pamantul si suntem foarte entuziastmati ca am ajuns sa o facem in timp ce Maestrii terenului de joc raman pe loc. Ati creat o magie dincolo de intelegerea voastra. Atunci cand veti veni, intr-un final, Acasa si va vom aseza in fata a mii si mii de oameni, care sa va aplaude munca de pe Pamant, veti sti ca ati castigat deja asta. Ati castigat deja jocul. Acum doar va vom reimpamanta, pentru va face sa va simtiti confortabil. Aveti rabdare, dragilor. Ati creat o lume noua si acum pasiti in ea.

Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unul pe celalat cu respect. Aveti grija unii de ceilalti cu fiecare ocazie si tineti usile deschise unul celuilalt, deoarece ati creat o lume noua. Sa va jucati frumos impreuna.

Espavo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...