sâmbătă, iulie 19, 2014

Mintea fizica - mintea superioara- Bashar

Postat Maria
Cand mergeti la culcare, - din cauza ca ideea de DMT, melatonina si serotonina
functioneza foarte puternic in timpul noptii, mai ales la ce numiti ora 3 a.m. – puteti, inainte de-a adormi, sa va concentrati asupra ideii de al treilea ochi – ceea ce numiti glanda pineala, al treilea ochi, metafizic vorbind – sa va permiteti sa va concentrati pe el, sa va permiteti sa simtiti ideea acelei substante neurochimice fiind produsa de glanda pineala – egalizatorul. Permiteti-va sa vedeti acea glanda micuta sau s-o simtiti sau s-o auziti – in orice fel functioneza pentru fiecare – relaxandu-se si producand, cantitatea potrivita din acesti transmitatori neurochimici care vor permite mai multa claritate in deschiderea ferestrelor interdimensionale, ca sa puteti percepe cu mai multa puritate energia de frecventa inalta ce este downloadata incontinuu de la mintea voastra superioara. Astfel, concentrandu-va pe asta si permitandu-i sa produca cantitatea potrivita necesara pentru claritate si echilibru intre realitatile fizice si non-fizice pe care le experimentati, puteti, incetul cu incetul, mai incet sau mai repede – in orice ritm e potrivit pentru fiecare – sa incepeti sa simtiti din ce in ce mai multa inspiratie venind, din ce in ce mai multa imaginatie functionand, din ce in ce mai multa deschidere pentru viziunea voastra interioara, cu claritate, cu lumina, cu stralucire, cu culoare. Astfel puteti incepe sa lucrati mult mai lin in uniune, intr-o relatie cu mintea voastra superioara. Acum, tineti minte, nu e doar ideea ca mintea superioara concepe, creierul primeste / receptioneaza si mintea fizica percepe. Dar, intelegand asta, dati-ne voie sa intarim inca o data efectele secundare, intelegerea completa pentru ceea ce inseamna asta. Deoarece stim ca in societatea voastra v-ati antrenat sa ganditi ca trebuie sa va ganditi/rationalizati drumul prin toate, ca trebuie sa aveti controlul, ca mintea fizica trebuie sa aiba in permanenta controlul asupra lucrurilor ca sa le poata face sa se intample, am vrea sa va reamintim inca o data – in legatura cu ceea ce spunem acum pentru a intari aceasta idee a mintii superioare - cea care concepe;Trebuie sa intelegeti ca mintea fizica de fapt nu e proiectata sa fie cea care concepe. Nu poate face asta! Si de asta, de atatea ori va treziti bagati in atatea probleme, atunci cand mintea fizica crede ca trebuie sa fie ea cea care conduce spectacolul si ca trebuie sa fie ea sigura ca fiecare detaliu e exact acolo unde crede ea ca trebuie sa fie pentru ca ceva sa se poata intampla. Mintea fizica nu e proiectata – NU E CAPABILA – sa faca asta! Asa ca incetati sa mai incercati. E obositor. E istovitor. Iar motivul e pentru ca nu este proiectata sa faca ea asta.

Mintea fizica nu e proiectata sa stie CUM SE VA INTAMPLA ceva. Mintea fizica e proiectata sa stie CUM SE INTAMPLA ceva sau CUM S-A INTAMPLAT. Mintea fizica nu e proiectata sa stie CUM SE VA INTAMPLA ceva. Mintea superioara e proiectata sa stie CUM SE VA INTAMPLA ceva.

Ganditi-va la analogia cu un varf de munte si o vale. Mintea fizica e in vale, mergand pe drum. Nu poate vedea dupa cotitura urmatoare. Nu poate vedea dincolo de urmatorul lant de munti. Insa mintea superioara poate. Deci permiteti Mintii Superioare sa va fie ghidul si aveti incredere in ea si incetati sa tot incercati sa-i faceti treaba in locul ei; lasati-o sa-si faca treaba si lasati-o sa va transmita, prin intermediul creierului, indrumarea pe care v-o poate da. Atunci va poate dirija pe poteca potrivita. Asta va va permite sa stiti – chiar daca mintea fizica nu poate vedea pe moment unde se indreapta sau sa stie cum va ajunge acolo – ca va ajunge acolo pentru ca are indrumarea propriului ei Sine Superior! Am asemanat asta si cu analogia unui periscop ce se scufunda in apa. Mintea superioara e deasupra apei si poate vedea clar pana la orizont, in timp ce mintea fizica e sub apa unde lucrurile sunt putin cam neclare. Si astfel, ai putea sa nu stii ca in fata e o prapastie. Insa mintea superioara intelege curentii, se poate uita prin apa in jos si vede pe unde sunt toate gropile/capcanele. Si chiar daca ar putea parea pentru mintea fizica ca merge pe o ruta intortocheata, mintea fizica iti spune ca aceia, de fapt, e cea mai buna ruta, ca sa nu cazi de pe margine direct in prapastie.

Mintea fizica ar putea fi nerabdatoare si gandi: “A, nu, nu, eu vreau s-ajung acolo mai repede. Vreau s-o iau pe-aici. “ In timp ce mintea superioara ii spune: “Dar daca o iei pe-acolo, de fapt iti va lua mai mult sa ajungi unde vrei s-ajungi pentru ca eu iti spun ca nu asta e drumul cel mai bun pentru tine.” In primul si primul rand , ideea e sa va relaxati sistemele de gandire din interiorul constructiei personalitatii care fac sa para ca mintea fizica e cea de la care “se asteapta sa fie responsabila / la conducere” pentru ca nu-i asa. Treaba mintii fizice e sa se relaxeze si sa se bucure de experienta, sa se bucure de calatorie; si sa lase mintea superioara sa fie ghidul. Asa sta treaba. Puteti face asta intr-un mod mai eficace daca intrati in legatura cu credintele /conceptele pe care le aveti si le clarificati, daca faceti lucruri care se concentreaza pe permisiunea ca mecanismul din interiorul creierului sa aiba un sablon mult mai clar pozitionat.
Astfel veti traduce informatia de sus cu mai multa acuratete si claritate daca va bazati si aveti incredere in capacitatea mintii superioare de a sti unde mergeti, cum veti ajunge acolo si care e calea cea mai buna pentru voi.
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...