luni, iunie 09, 2014

Înaltul Consiliu de pe OrionPostat Maria
Salutări, dragilor! Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion
Folosim în mod deliberat aceste cuvinte ”căutați să întrupați” mai degrabă decât ce doriți, pentru că în lumea voastră, în acest moment, dorințele tind să aibă o mai mare legătură cu lucrurile din lumea voastră.
Vă doriți un loc de muncă mai bun, un șef mai bun, un partener diferit, o experiență mult mai iubitoare, mai mulți bani, mai puțin stres, copii fericiți sau orice altceva. Pentru că în fiecare din aceste dorințe umane există o înțelegere nevăzută, nespusă, cum că prin obținerea acestor lucruri veți obține altceva: pacea minții, mai puțin stres și o mai deplină experimentare a iubirii!
Acele emoții de un nivel mai înalt s-ar putea să nu fie în prim-planul dorințelor voastre, pentru că voi priviți dorințele din punctul de vedere al schimbării circumstanțelor din viața voastră. Totuși, dincolo de asta, dacă v-am întreba: ”Când acele lucruri sunt așa cum le-ați dorit, ce este ceea ce va întrupa viața voastră din ceea ce simțiți că nu este întrupat în acest moment?”.
Deci, săpând în spatele dorințelor voastre umane, intrați chiar mai adânc de atât, pentru a vă uita la acele calități umane de un nivel înalt la care cu adevărat poftiți.
Acea poftă vine de la nivelul Sufletului vostru; nivelul Sufletului vostru care dorește să fie exprimat de aceste întrupări ale bucuriei, păcii, încrederii, iubirii, înțelegerii. Acestea sunt calitățile pe care Sufletul vostru este chemat să le infuzeze în experiența voastră umană prin dorințele voastre, prin experiența voastră umană!
Condiția voastră umană, dacă vreți, nu vă va aduce ceea ce Sufletul vostru vă cere să întrupați în acest moment

Ne întoarcem la întrebarea noastră inițială și vom spune: ”Ce este ceea ce doriți să întrupați în viața voastră în acest moment? Ce este dincolo de dorințele voastre umane? Care este scopul final al acestor dorințe umane?”
Pe măsură ce începeți să lucrați cu acele dorințe umane, să le  identificați care sunt și apoi să priviți dincolo de acestea, la  întruparea la nivel de Suflet, vă conectați cu ele. Ceea ce vă vom cere să faceți, în primul și în primul rând, este să vă îmbrățișați conștientizarea a ceea ce ar putea fi întruparea voastră.
Poate că este încrederea în bunătatea lumii, sau încrederea că lucrurile se manifestă în modul în care acestea sunt intenționate de nivelul Sufletului, în ciuda a ceea ce este experiența voastră umană!
Poate că este această conexiune nesfârșită, o conștientizare fermă a constanței Iubirii în viața voastră, în ciuda aparențelor exterioare!
Poate că este acea clocotire efervescentă a bucuriei care există în voi întotdeauna și la care vă puteți conecta în orice clipă doar prin faptul că vă focalizați conștientizarea asupra ei!
Odată ce ați identificat acele calități pe care Sufletul vostru vă cere să le întrupați, ceea ce noi vă cerem să faceți în acest moment este ca doar să permiteți ca acea conștientizare să vă fie prezentată. În loc să vă întoarceți spre înafară și să vă luptați sperând ca la un moment dat să captați Bucuria pentru o clipă efemeră, Încrederea pentru o clipă efemeră, Iubirea pentru un moment efemer, … cum ar fi dacă doar ați permite, simțind în felul vostru conștientizarea întrupării fiecărei calități pe care Sufletul dorește să o întrupați chiar acum?!
Cum ar fi dacă v-ați concentra conștientizarea pe esența Iubirii care există întotdeauna la nivel de Suflet, fără să căutați dovezi pentru aceasta în lumea din jurul vostru?!
Cum ar fi dacă ați decide să aveți încredere în fluxul naturii și al universului într-un mod care sfidează experiența voastră umană?!
Chiar și atunci când mintea voastră începe să se certe cu voi pentru că ea are o grămadă mare de ”dovezi” contrare, păstrați-vă cu fermitate alegerea de a avea Încredere, știind că ea este acolo în ciuda evidențelor din viața voastră umană.
Pe măsură ce începeți ca doar să vă concentrați conștientizarea pe aceste calități de nivel înalt pe care Sufletul vostru vă cere să le întrupați în acest moment, știind și având încredere că aceasta este o energie fundamentală din voi, veți începe să vedeți dovezile apărând în viața voastră.
Se vor întâmpla toate deodată și toate acele experiențe umane ale voastre care ați dori ca, pur și simplu, să dispară într-o clipă vor dispărea instantaneu? Cel mai probabil, nu.
Dar, pe măsură ce vă conectați cu acele calități pe care Sufletul vostru vă cere să le întrupați, ele vor reverbera înafară foarte repede și veți putea găsi din ce în ce mai multe dovezi ale lor.
Înțelegeți că la baza mesajului nostru de astăzi este înțelegerea că ceea ce voi căutați cu adevărat nu are nimic de-a face cu experiențele de viață umană pe care le aveți!
Încetând să vă mai priviți experiențele umane ca dovezi unde vă aflați pe calea voastră spirituală, sau pe o scară spirituală, v-ar fi de mare ajutor. Pentru că ceea ce voi căutați să întrupați nu este întotdeauna evidențiat prima dată în tărâmul uman. Dacă o întrupați, atunci aceasta se arată în tărâmul uman, în loc să sperați că tărâmul uman vi-o va arăta, iar apoi voi o veți putea întrupa.
Acum hai să schimbăm tablele pe această idee; pe măsură ce voi vă conectați cu Adevărul expresiei Sufletului vostru în viața voastră umană, inițial doar admițând că ar putea fi adevărat, acesta se va revărsa apoi spre înafară pentru a se manifesta în experiențele voastre umane.  
Cum ar fi dacă măcar pentru o zi ați decide să nu folosiți în experiența voastră umană dovezile ca o judecată în legătură cu nivelul de adevăr al Sufletului vostru? Cum ar fi dacă, la nivelul vostru uman, v-ați oferi o pauză și v-ați opri din judecarea experiențelor voastre de viață umană în termenul de ”eșec” la nivel spiritual și de Suflet?
Veți fi surprinși de intuițiile în schimbările pe care le veți simți pe măsură ce începeți să practicați acest lucru, prima dată o zi, și apoi următoarea, și apoi următoarea. Până când veți aduna mai multe zile înșirate una după alta în care aveți ocazia să vă aduceți conștientizarea către aceste adevăruri care există și sunt acolo în ciuda dovezilor contrare din viața voastră umană de zi cu zi.
Vom aborda acest subiect mai pe larg pentru că el este foarte vast. În același timp, așa ca întotdeauna, cereți-ne ajutorul și vom fi acolo într-o clipă, în modul care este cel mai potrivit pentru voi, ajutându-vă întotdeauna să întoarceți lumina reflectoarelor pe cine sunteți voi la nivelul adevărat al Sufletului vostru.
Fiți binecuvântați!
 
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion!
sursa
Traducere Monica Poka

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...