miercuri, iunie 04, 2014

Apariția sistemului de operare al esenței cristaline

Postat Maria
Mă gândesc că toți ne dăm seama de faptul că lucrurilor le ia un minut ca să se pună din nou în mișcare în lumea fizică, datorită densității din acest plan, dar Marte… pe bune? Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine sentimentul de ridică-te și mergi a început să fie prezent în mod oficial.

Ultima săptămână a fost FOARTE ciudată, derutantă, intensă, frustrantă și tiranică… doar obișnuitul pfui!… de care trebuia să mă ocup, dar mi-a trebuit din nou timp pentru a dobândi suficientă claritate și detașare personală, pentru a înțelege lucrurile.

În ultimele 5 zile am ajuns la culmea oboselii, slăbiciunii și stagnării, ajungând să vărs lacrimi din cauza frustrării cumplite de atâta neputință… abandonându-mi fizicalitatea în moduri despre care am crezut că deja le perfecționasem de multe ori. Se pare că nu.

În clipa în care am fost atentă la ghidarea mea lăuntrică, ca să vad ce naiba se petrece, am fost în stare să mă liniștesc un pic, dar categoric că nu pot nega faptul că toate acele trăiri de dinaintea Lunii Pline în Scorpion au revenit răzbunătoare și încearcă, în mod evident, să mă nimicească.

Mi s-a spus ca această presiune neabătută ne comprimă realmente (corp fizic și tot) în conștiința de diamant, ce apare în fiecare dintre noi… și care duce la transmutarea noastră, de la structura de carbon (cărbune), la cea cristalină (diamant).

Un lucru și mai interesant/adeveritor/validant cu privire la îndrumarea primită despre toate acestea este că mâine (28 mai) este Lună Nouă în Gemeni… pe care pleiadienii o numesc „platforma noastră de lansare”… iar potrivit Sistemului astrologic cosmic al Stephaniei Azaria, simbolul pentru Gemeni este… fiți atenți!… un diamant!

Acest lucru îmi spune că esența cristalină și diamantele sclipitoare pe care mulți dintre voi, cei din comunitatea TWYH, le-au observat în corpul și chakrele lor, prin intermediul meditațiilor, viselor și mecanismelor de ghidare lăuntrică sunt absolut reale!

Procesul la care suntem în prezent martori… și motivul pentru care totul a fost atât de brutal de vijelios si suprasolicitant din punct de vedere fizic/emoțional… este apariția sistemului de operare al esenței cristaline, modelul divin (Adam Kadmon) al perfecțiunii, care în prezent prinde „rădăcini” adânci în corpul nostru.

Nu am ieșit încă la liman, dar fiți siguri că vine alinarea… precum și acel moment fugitiv de decolare, pe care l-am simțit a fi ATÂT de insuportabil de îndepărtat. Potrivit pleiadienilor, momentul nostru de respiro este Luna Nouă in gemeni (28 mai), iar dacă interpretez corect lucrurile, această Lună finalizează totodată ciclul de desprindere a corpului-durere, la care s-au referit în raportul anterior, când au spus că:

„Odată ce sunteți emancipați, eliberați de dualitate, veți „depăși“ realmente conștiința inferioară… holograma (realitatea) suferinței… și veți începe să scânteiați ca niște diamante multifațetate ce sunteți.

Acestea fiind spuse, suntem îndemnați să ne menținem perspectiva că acest „punct de sosire”, cum îi spun ei, nu înseamnă acea senzație de sosire, în care ne trezim și toate lucrurile la care am visat vreodată, devin reale… ci senzația de sosire în care ne trezim și ne dăm seama că toate lucrurile la care am visat vreodată, ne sunt acum la îndemână.

De bună seamă că vor fi multe de făcut, pentru a ne determina, materializa și împământa noua realitate în formă fizică… citiți: acesta e doar începutul… dar mi se spune, în mod repetat, că nimic nu începe la modul serios, până la Luna Nouă. Și bănuiesc că, din cauză că suntem atât de aproape de un Mercur retrograd, devine evident faptul că după Luna Nouă vom fi imediat entuziaști să pornim și, în același timp, ni se va cere să luăm parte la marea pregătire.

Probabil că voi dezvolta mai mult acest subiect în următorul raport, dar deocamdată aflu că această etapă de pregătire va fi rezultatul noului nostru nivel de conștiință și ne va cere să revizuim unele dintre lucrurile la care ne-am gândit că vom lua parte, din perspectiva extinsă pe care am dobândit-o cu ajutorul evenimentelor de la tranziția eclipsei/crucii cardinale.

De asemenea, e posibil să ni se ceară să trecem la un fel de renegociere cu setul nostru actual de standarde, dorințe și așteptări pentru noua noastră viață, dar nu am neapărat senzația că acesta va fi genul de experiență retrogradă, care „ne ține pe loc”, ci mai degrabă genul de retrogradare ce ne va ajuta să vedem și să folosim constructiv părțile din conștiința noastră, care nu ne-au fost accesibile înainte.

Voi accepta în întregime acest lucru… și, în special, comparativ cu ultima săptămână.

Începând de la Luna Nouă, drumul va părea că vă întâmpina, greutatea va fi ușurată, iar călătoria voastră va fi să luați parte la noile experiențe ale noii vieți și creații…

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepurile rezervate.
 
  Traducere Ana Nicolai Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
www.reconectarea.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...