sâmbătă, mai 03, 2014

Uniunea sacra…Lauren Gorgo

Postat Maria
              
Salutari, oameni noi!
O fraza recent venita din partea Consiliilor de Lumina din Pleiade:
„Va pregatiti sa va indreptati, brusc, spre destinul vostru.”
Derulez „filmul”, la dupa-amiaza zilei de ieri: stateam la biroul meu, pregatita sa ma cufund in crearea listei mele de dorinte de (re) nastere – la cererea constanta a echipei mele de suflet/stelare – cand am facut acest Yin si Yang, din plastelin, la intamplare.Description: 8O Cel putin am crezut ca a fost la intamplare.
Azi dupa-amiaza… cei din Consiliul Suprem Pleiadian ma indeamna sa le spun tuturor ca astazi e o alta zi puternic predestinata, dedicata inaltarii noastre (?) iminente… si, dupa ce am citit analiza astrologica a zilei de azi, realizata de Stephanie Azaria, sunt inclinata sa cred ca e posibil ca Uranus si Marte (super conjunctie) sa gazduiasca aceasta petrecere deosebita.
Iata de ce: mi s-a spus ca, azi (vineri), energia divina masculina, deosebit de anticipata (Uranus?), revine, ca sa impregneze planeta fizica si oamenii ei (Marte?), in maniere fara precedent.   
Se pare ca acest lucru este atat de puternic, deoarece cea mai mare parte a energiei care a electrocutat Pamantul, de la Convergenta Armonica din 1987 pana acum, a fost predominant feminina: 1) in scopul de a contrabalansa nedreptatile rezultate din elemental yang conducator si general (cititi: extrem de dezechilibrat) si 2) ca sa trezeasca usurel „sarpele adormit” (kundalini/shakti) din fiecare dintre noi, astfel incat Pamantul insusi sa se poata deschide si sa-si poata implini intregul potential.
Insa acum, ca energia divina feminina este ferm ancorata, gratie angajamentului hotarat al Lucratorilor intru Lumina si fiintelor stelare de pretutindeni, aflu ca: energia divina masculina se intoarce in toata splendoarea ei. (In mod interesant, in fundalul „mintii” mele mai aud „Intoarcerea lui Quetzalcoatl”… sarpele cu pene… care inseamna intoarcerea multidimensionalitatii noastre/puterii noastre sacre/reinnoirii noastre. Interesant este si faptul ca, potrivit profetiei lui Quetzalcoatl (cine poate scrie corect acest nume?!), Convergenta Armonica a deschis portalul de 26 de ani, catre 2013… anul sarpelui de apa.)
Prin urmare, toata aceasta asa-zisa serendipitate ne conduce drept in inima „uniunii sacre”… de unde si yin/yang-ul… contopirea IUBIRII mamei/tatalui, manifestata pentru a da nastere uniunii divine (Christos), in fiecare dintre cei pregatiti:
Uniunea sacra, care va urma, va fi un rezultat direct al intalnirii Tatalui Divin cu Mama Divina, la apropiata Luna Plina (27 martie). Acest eveniment constituie consacrarea fortelor sfinte, care face posibila desavarsirea fizica a energiilor sacre si care duce la eliberarea de taramurile cauzale.
La nivel uman, nu am nicio idee ce inseamna toate astea sau cum vor arata, motivul pentru care le impartasesc fiind doar acela de-a spune ca, in aceasta saptamana, are loc ceva IMPORTANT si ca, indiferent cum se va desfasura, va fi perfect. Aflu ca, desi in clipa de fata suntem „izolati”, aceasta izolare va conduce in final la o stare de gratie si, drept urmare, vor aparea lucruri minunate… ca aceasta tranzitie este de-a dreptul miraculoasa si ca, de cealalta parte a ei, va avea loc o atenuare, o disparitie a trecutului, a protectiilor egoului, a suferintei, pe masura ce intram in Imparatia Cerului.
Afirmam acest lucru nu ca pe un clișeu sau cuvant de mangaiere, ci ca pe un eveniment concret si real. – Consiliul Suprem Pleiadian
Deocamdata trebuie doar sa ramanem deschisi la ceea ce este si sa dam voie sa se intample. Din cate inteleg, aceasta energie este foarte focalizata pe planul fizic… in special intre cap si inima… si vine in valuri. (ce ziceti??? Dumnezeule, durerile de cap si arsurile la stomac) Am auzit de la cateva persoane ca focul purificator al lui kundalini se aprinde deja si reverbereaza prin corpul lor, in valuri vindecatoare – precum si de persoane care povestesc despre declansarea brusca a simptomelor de gripa etc. In ceea ce ma priveste, stiu ca am avut transpiratii nocturne continui… pe care le atribui intotdeauna energiei kundalini… inca din ianuarie, insa de la inceputul acestei saptamani au fost mai intense. Indiferent cum se manifesta pentru voi, toata aceasta purificare ne cere odihna, relaxare si/sau meditatie. Daca lucrurile devin prea intense sau neplacute, amintiti-va sa respirati IUBIRE!
Ne luam bun ramas, spunandu-va: sunteti in pragul destinului vostru. Comunicati cu divinitatea voastra, intalnindu-va Sinele adevarat, ca si cand ar fi pentru prima oara, in forma umana.  Veniti la acest eveniment, asa cum ati veni la orice alt eveniment unde ati intalni noi suflete, pentru prima oara… cu o deschidere si o curiozitate ca de copil… caci va asiguram ca acela pe care urmeaza sa-l intalniti va va desfata in moduri pentru care sunteti total nepregatiti.  Impreuna, va salutam in gratia, in slava, in templul sfant al Christosului inaltat.
Ne vedem pe partea cealalta!
Lauren Gorgo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...