vineri, martie 21, 2014

Creatia holografica - Lauren Gorgo

Postat Maria
7 martie 2014, de Lauren

Sunt atat, atat, ataaat de emotionata pentru toate schimbarile, dar mai ales pentru potentialul pe care-l are viitorul acestei comunitati. Inca ne mai ocupam de o multime de detalii ce tin de upgradare…

Intentia mea privind crearea noului site si structurii calitatii de membru a fost aceea de a-mi oferi capacitatea si cadrul de a scrie cu un grad mai mare de libertate: rapoarte mai multe si mai dese cu subiecte specifice si cu un volum mai redus de informatii per articol (inca mai lucrez la acest capitol). Acum, ca iesim din ultima parte a calatoriei noastre chinuitoare, de la creatie cauzala la creatie constienta, pregatindu-ne sa sa facem saltul intr-un alt abis fara fund al necunoscutului… intr-un sens bun… sper ca noul site TWYH, mai simplificat, ne va sluji tuturor mai bine in a ne apropia mai mult in cadrul comunitatii, pe masura ce invatam sa cream ca IUBIRE, in lumea fizica.
Noua lume este aici. Ea este, in sfarsit, ancorata in fiecare dintre noi, ceea ce inseamna ca urmatorii nostri pasi vor crea, in plan individual si colectiv, reflectarea exterioara a starii noastre interioare de IUBIRE. Perioada de fizicalizare a inceput si, de acum inainte, atentia ne va fi concentrata pe invierea noastra, a vietii noastre, a relatiilor, caminului, scopului, finantelor noastre – a tuturor lucrurilor.

Trecutul s-a dus. Suntem noi si incepem sa cooperam cu ceea ce pare a fi un „sistem mai receptiv al realitatii”… in care totul e posibil. Si chiar daca putem simti in mod clar aceasta sustinere a noii vieti, ce pompeaza din inimile noastre si pulseaza prin venele noastre, inca suntem nespus de o b o s i t i.

Universurile noastre autocreate au fost in mod categoric active in cautarea lor de recalibrare, prezentandu-ne multiple oportunitati de a ne purifica inima si mintea/de a ne alinia gandurile si sentimentele cu IUBIREA… in special in timpul recentelor miscari retrograde ale lui Venus si Mercur. Si chiar daca acum suntem mai pregatiti pentru acest lucru, au fost momente in care a parut a fi curat abuz.

Stiu ca unii au fost cam dati de-a dura de aceste energii si, chiar daca in mod sigur mai avem o runda de recalibrare (fizica) prin care sa trecem, prin intermediul lui Marte retrograd/echinoctiului, Consiliul ne aminteste ca aceasta etapa urmatoare a calatoriei noastre de inviere nu are dinamica tipica de curatare si purificare, ci este mai mult o reinnoire.

Inteleg ca asta inseamna „mai putin disconfort”, intrucat ei ne asigura ca munca „grea” s-a incheiat, desi e greu sa ne incredem in acest lucru, deoarece lucrurile par sa fie foarte vagi, incurcate, nemiscate, inconfortabile, simptomatice, rezistente, in suspensie si de-a dreptul ciudate.

Trebuie insa sa avem incredere, deoarece este tema curenta in momentul de fata. Mi-am dat seama mai bine de acest lucru, recent, de cand Saturn a intrat in miscare retrograda, dar in mod sigur ni se testeaza autenticitatea, fiindu-ne prezentate situatii care ne intreaba daca suntem dispusi sa ramanem fermi in cunoasterea inimii noastre, avand autoritate divina, cu orice pret… SAU daca vom cadea prada uneia din realitatile bazate pe frica, ce se raspandesc necontrolat, pe masura ce 2014 isi mareste frecventa.

In ceea ce ma priveste, un „test” de autenticitate a venit in aceasta saptamana, cand am aflat ca, ziua in amiaza mare, casa unor vecini de-ai mei a fost sparta, in incercarea de a fi jefuita. Pentru ca de aproximativ zece ani locuiesc intr-o zona oarecum retrasa, dar „protejata”, din natura, nu mi-au trecut niciodata prin cap ganduri despre siguranta, asa ca mi-am dat seama ca imi este data oportunitatea de a face o alegere clara… ori sa cred in realitatea bazata pe frica, care cre-de ca lumea externa imi influenteaza propria lume (ca lucrurile MI se pot intampla)… SAU sa raman in suveranitatea mea, stiind ca 1) eu imi creez realitatea si 2) sunt intotdeauna in siguranta si protejata daca ma simt intotdeauna in siguranta si protejata.


Luarea alegerii de crea de la exterior catre interior (dualitate), versus de la interior spre exterior (unitate) este deosebit de predominanta in momentul de fata si va deveni tot mai necesara, pe masura ce lumea devine mai haotica si se destabilizeaza mai multe sisteme ale vechii lumi.

Pentru cei care coopereaza la unitate, au fost necesare multe salturi uriase de credinta pentru a ne crea noua realitate, deoarece, ei bine… asa se creeaza o noua realitate. In afara de asta, ne aflam si in punctul critic de a fi nevoiti ca acum sa intreprindem actiuni importante de credinta, ce se aliniaza cu chemarea inimii noastre, fara a cunoaste rezultatele… in general deoarece rezultatul nu e decis, pana cand nu actionam. (Este ceea ce eu am numit in rapoartele anterioare creatie in care pui carul inaintea boilor… si care pare sa fie dintr-odata incantator de relevanta, in acest an al calului de lemn verde… inserati un moment de aha! >>AICI<<…)

Noul website TWYH este de fapt un exemplu perfect despre acest proces… care, apropo, a fost creat si implementat in totalitate (cu succes, as putea adauga) in perioada cat Mercur a fost retrograd … lucru pe care, in urma cu 6 luni, nici macar nu l-as fi incercat. Dar a trebuit ca in final sa-mi dau seama ca incep sa ma enerveze con-vin-ge-ri-le mele despre miscarea retrograda… limitarile deveneau foarte vechi si depasite si prea distrugatoare in viata mea.

Am hotarat ca, daca este ca expresia scopului meu sa ramana in domeniul comunicarii si mass-mediei, nu sunt dispusa sa iau cu mine, in lumea noua, acea versiune veche a unei realitati retrograde. Asa ca nu am luat-o. Am decis in schimb care va fi rezultatul pentru mine si apoi am actionat ca si cum miscarea retrograda ma sustinea de fapt sa fac mari schimbari la capitolul tehnologie si comunicatie, ce implica multi „alti” oameni ce sunt aparent afectati de miscarea retrograda, in modurile uzuale si acceptate colectiv. Misiune indeplinita… chiar daca eu am facut prea putine lucruri.

In general, simtim ca ne aflam la un nivel nou de cooperare cu toate lucrurile… si asta pentru ca asa si este. Si, chiar daca acesta e doar un mic exemplu despre capacitatea noastra nelimitata, ca FIInte de dimensiunea a 5-a, faptul de „a crea din nimic” este, in mod categoric, numele acestui joc nou – un joc in care va trebui sa devenim experti, pentru a prospera cu adevarat aici.

Si acesta e terenul de joc pentru anul 2014.

Ce este real cu adevarat?

In timpul recentei perioade de Mercur retrograd, am remarcat ca apare o energie destul de atotcuprinzatoare din centrul colectivitatii noastre constiente… ganduri despre limitare/prindere in capcana, intrebari si frici de deziluzionare si sentimente coplesitoare de neputinta, ce apar ca urmare a acelor ganduri.

Probabil ca ati remarcat, in timpul recalibrarii a ceea ce pleiadienii au numit „alinierea mintii divine cu INIMA divina”, ca toate lucrurile au venit pentru a fi analizate… in special in ce priveste faptul de a gandi cu inima. In ultimele 3-4 saptamani, ne-am limpezit gandurile si ni s-au oferit multe momente de alegere, pentru a stabili locul in care ne vom mentine concentrata atentia, fapt ce determina in ultima instanta ceea ce suntem dispusi sa acceptam sau sa cre-dem ca fiind adevarat pentru noi.

Ca urmare a acestui proces uimitor si cuprinzator de ajustare fina, ne-au fost oferite foarte multe si extraordinare intelegeri revelatoare provenite din inima, cu privire la trecutul, copilaria noastra, la ranile de la inceput ce au produs energii gresit directionate si transmise, cauzate de faptul de a fi neauziti, nevazuti, la nivelul emotional/sufletesc al Sinelui.

Redescoperirea vulnerabilitatii noastre pretioase – apreciata intoarcere la inocenta – a fost cea mai grea calatorie posibila… ce a pus sub semnul intrebarii informatiile venite „de sus”, rezultatul, posibilitatile, „realitatea” a ceea ce suntem si am creat (sau nu), de cand a inceput perioada noastra de initiere individuala si colectiva.

O persoana mi-a scris cu atata sinceritate si ardoare, din dorinta ei de a intelege, incat am fost miscata sa impartasesc o parte din ce mi-a scris (cu acceptul ei), inspirandu-ma sa dedic acest raport conceptelor universale in desfasurare, cuprinse in el:

Am avut mereu respect pentru pleiadieni si mesajele lor, intr-un fel, am simtit ca ei au „dreptate” J. Am obisnuit sa-i cred. Dar acum incep sa ma indoiesc de tot ce au spus. Ma simt de parca am fost cea mai mare idioata care a trecut prin aproape toate chestiile nasoale posibile si care este in continuare incapabila sa se vindece; sa incep sa-mi expun picturile minunate in galerii/muzee si sa castig bani/sa-mi fie asigurate toate lucrurile de care am nevoie; sa fiu inconjurata de oameni iubitori, inteligenti, sa am alaturi de mine un partener etc.

In loc de asta, sunt in continuare lipsita de toate lucrurile mentionate mai devreme.

Ei spun ca suntem „mai aproape ca oricand de momentul de a ne face aparitia”, dar nu ma pot impiedica sa nu cred ca ei se joaca din nou cu noi. Deoarece mie mi se pare ca tot ce am facut, am invatat, am vindecat – a fost in zadar. E ca si cum as fi fost cea mai incapabila creatura de pe intreg Pamantul. Ca si cum „cineva” a ras pe seama mea.”

Sunt multe lucruri de spus aici, multe lucruri pe care vreau sa le clarific, dar, ca sa fac asta, trebuie mai intai sa subliniez cateva concepte de baza despre creatie…

Universul holografic

Intrucat ne balansam in pragul aparitiei fizice a noii noastre realitati, in prezent, la nivel colectiv, devenim constienti de/ne amintim adevarul cel mai profund, mai fundamental despre creatie si suntem indemnati (cititi: fortati) sa ne asumam 100% responsabilitatea pentru viata noastra, pentru drumul dorit, pentru denaturarile si creatiile noastre… motiv pentru care este oportun sa abordez aceasta idee ca ar exista ceva, orice, „in afara noastra”, care ne influenteaza… cum ar fi „pleiadienii”, de exemplu.

De cand am inceput sa fim mai adanc cufundati in constiinta unimii, mi-am dat seama cat de important devine faptul ca noi sa recunoastem natura holografica a universului nostru, pentru a reusi sa cream in el. Acest lucru este important nu doar pentru a intelege dinamica necesara pentru a crea cu adevarat si in mod constient aici, ci este si temelia pentru a ne intelege nivelul nostru mai inalt, noile aptitudini umane, in 5D.

Intelegerea faptului ca viata este o adevarata iluzie reprezinta fundatia pentru… ei bine, orice lucru… dar, mai exact, intelegerea adevaratei structuri sacre (geometrice) a creatiei ne ajuta sa punem fundatia pentru intelegerea capacitatii noastre umane de nivel superior si a lucrurilor de care suntem cu adevarat capabili, in momentul in care transcendem mentalitatea (holograma) tridimensionala.

Lucruri precum: inviere, vindecare spontana, materializarea materiei (din nimic), teleportare, bilocare, telechinezie etc… toate aceste „trucuri magice” umane noi sunt posibile prin insasi faptul/stiinta ca intreaga viata este o „iluzie”.

In decursul anilor, mi s-a explicat ca lucrurile pe care le vedem/cooperam cu, in „lumea noastra solida si vizibila” este de fapt o matrice (fractal) autocreata, interactiva si comuna… o proiectie tridimensionala a luminii noastre launtrice (constiintei), reunita in diverse tipare de vibratie si raspandita in lumea din jurul nostru (reteaua particulelor subatomice, ce alcatuiesc universul nostru fizic).

Faptul ca ne proiectam propria constiinta asupra lumii din jurul nostru inseamna, mai mult decat orice, ca nu exista nimic in afara (in lume) cu care sa cooperam… mai degraba, structura holografica a vietii coopereaza, se adapteaza si ne raspunde noua, constiintei noastre.

Acestea nu sunt informatii noi, ci stravechi, si toti am dat peste aceste adevaruri, intr-o forma sau alta, in calatoria noastra de a ajunge aici… am citit despre ele, am auzit de ele, am urmat un curs, am mers la un atelier de lucru, am cumparat tricoul etc… Chiar am scris despre conceptul holografic in decursul anilor, insa… diferenta este ca, acum, natura adevarata a realitatii nu numai ca circula in creierul nostru cognitiv, ci se activeaza in prezent in corpul-creierul nostru, iesind la suprafata din adancul sursei din noi, a fiintei noastre multidimensionale.

Si pe buna dreptate… deoarece daca e sa ramanem in fruntea propriului joc, acum e momentul sa aplicam aceste informatii sacre, in crearea vietii noastre fizice.
Incepem (cuvant cheie) sa ne amintim si sa simtim, intr-un mod visceral, real-itatea adevarata a iluziei… care, de buna seama, ne pune intr-o pozitie binemeritata de putere personala extraordinara. Va fi nevoie de timp si de experiente pentru a deveni indemanatici la asta, deoarece, din cate intuiesc, vom vorbi tot anul despre conceptul holografic, la TWYH… in special deoarece are de-a face cu adevaratele noastre capacitati, in calitatea de creator… dar ideea e aceasta: avem foarte multe jucarii noi cu care sa ne jucam!

SUNTETI ceea ce creati

A intelege ca viata e o holograma inseamna a intelege ca cine SUNTEM este ceea ce traim si ca nu exista exceptii de la aceasta regula.
De fiecare data cand ne gandim ca un lucru NI se intampla noua si nu din CAUZA noastra, alunecam in amnezia indusa de separare. Atunci cand ne amintim ca fiecare aspect din viata noastra (sanatate, prosperitate, scop, parteneriat, relatii, creatii etc.) este doar o reflectare in oglinda a sinelui… aratandu-ne cat de bine ne descurcam sa FIm fideli Sinelui nostru… revenim in joc (unitate), creand la intreaga noastra capacitate.

Lucrurile pe care le cream/atragem/amplificam/la care cooperam au reprezentat intotdeauna o reflectare a constiintei proprii… programul unei realitati holografice, creata de configuratia frecventei noastre unice… doar ca nu ne-am dat pe deplin seama de acest lucru, cat timp am fost cufundati in dualitate. Dar, pe masura ce transcendem realitatea separarii, intelegem ca dualitatea a constituit doar un nivel de jos al procesului uman de invatare, o holograma colectiva pe care am impartit-o cu totii, pentru a ne depasi limitarile din constiinta supravietuirii, pentru a ne putea intoarce la UNItate.

Aceasta punte dintre 3D si 5D – pe care o traversam incepand din 1999, in scopul de a urca la niveluri superioare de constiinta – reprezinta de fapt locul in care se intalnesc iluzia si amagirea. Intrucat suntem atat de aproape de 5D+, ca Domiciliul nostru permanent, si deoarece ne eliberam de foarte multe lucruri din viata noastra fizica din dualitate, acum putem intelege mai clar acest adevar… acesta fiind si motivul pentru care e posibil sa fi pus sub semnul intrebarii intregul concept de „realitate”, mai mult ca de obicei.

In momentele in care ne intepenim, intre mintea si inima noastra, avem tendinta de a ne intreba… care realitate este cu adevarat reala? Sunt indus in eroare sa cred ceea ce-mi spune inima ca e posibil? La care, acum ni se reaminteste, de catre Sinele adevarat, ca TOATE acele realitati sunt „reale” si, totusi, niciuna dintre ele nu e reala … ca totul este fa-te ca crezi.

Si care duce apoi la intrebarile: Care iluzie ne prefacem ca o cre-dem a fi reala? Ce iluzie ne alegem ca realitate a noastra? Care este iluzia noastra cea mai favorabila dintre toate?

Pentru mine, alegerea dintre iluzie si amagire este singura „alegere libera” din cate exista, deoarece acum ajungem la locul dinauntrul nostru care isi aminteste, in rezonanta deplina a corpului, ca iluzia e „reala” si ca amagirea inseamna a uita faptul ca totul e o iluzie. (avertizare: e posibil sa dea dureri de cap)

Dar ceea ce e foarte important referitor la aceasta intelegere – ca viata este o iluzie holografica proiectata – este punctul de accesare a creatiei unitatii… punctul in care avem, in sfarsit, o influenta deplina in privinta felului in care dorim sa ne cream propria versiune a realitatii. Cu alte cuvinte, ne putem crea „realitatea” la intreaga noastra capacitate doar atunci cand realizam/acceptam/integram faptul ca nu e nimic real cu privire la realitate si ca nu exista doar una singura.

Singura realitate UNICA si comuna este aceea ca toti ne prefacem ca realitatea e reala. Viata noastra fizica este doar o simulare, un program al realitatii virtuale, proiectat in holograma Pamantului, in scopul de a uita de natura noastra reala, astfel ca sa ne putem re-aminti si trai divinitatea in forma, din nou… si din nou… si din nou… ad infinitum.

Temelia acestei intelegeri sta la originea alchimiei divine si este exact ceea ce multi dintre noi incep sa redobandeasca, marindu-si astfel puterea launtrica. Pe langa faptul ca ne izbim de cunoasterea ca TOATE lucrurile sunt cu adevarat posibile in aceasta asa-zisa viata… ca putem crea orice realitate (cititi: holograma) dorim… incepem de asemenea sa descoperim/ne amintim „cum si de ce”, foarte amanuntit.

Acesta e un moment foarte sacru din calatoria unui initiat, deoarece e momentul in care suntem fortati sau ni se ingaduie… in functie de cat de pregatiti suntem sa abordam subiectul… sa ne intelegem pe noi insine ca adevarati Dumnezei creatori, in trup fizic.

Iluzia Inaltarii

Suntem exact in pragul de a ne valorifica adevarata natura, in forma fizica, unindu-ne in totalitate sinele unam si divin si, cu toate ca a fost o calatorie calculata in mod exact si cosmic de a ajunge aici, cu foarte mult sprijin invizibil la dispozitie… niciunul dintre noi nu si-ar fi putut inchipui vreodata ce va avea de infruntat, pentru a se elibera de dualitate.

Mintea mea inca mai ezita sa se gandeasca ca a fost nevoie de atat de multi ani ca sa intreprind calatoria pana la sine, fara sa am nicio certitudine in privinta rezultatului… dar, pe masura ce se ridica vălul, chiar si iluzia inaltarii ne este revelata si putem intelege mult mai clar ca faptul de a nu sti si incertitudinea procesului au fost exact elementul esential.

Acum e mai usor sa intelegem ca tot ceea ce am perceput atat de mult timp ca fiind „rasplata inaccesibila”, ce ne-a momit tot timpul, a fost chiar procesul creatiei in miscare… ca noi cream posibilitatea de inaltare personala si planetara, in absolut fiecare etapa a drumului, actionand ca si cum inaltarea personala si planetara ar fi fost posibila.

Aceasta asistenta din partea cerului ne-ar putea doar reflecta, in orice moment, ceea ce cream in ACEL moment… si fiecare din acele momente ne-au reflectat nu doar faptul ca (de fapt) cream, ci ne-au servit si ca prioritate de a crea fiecare pas urmator de pe drumul spre acasa – drumul de intoarcere la Sine.

Dar credinta si con-vin-ge-rea noastra colectiva au fost cele care au creat tot timpul „realitatea” ei… din nimic. Am fost ghidati cu eficienta, de sinele nostru superior, sa ne facem sa cre-dem ca inaltarea e ceva real, astfel ca sa o putem realiza/pasi in ea, cu ajutorul esentei (adamantine) magice a modelului existent in inima noastra.

Acest model are deja inscris si continut in el tot din ceea ce suntem… este tiparul dupa care fiecare dintre noi este ghidat. Nu am fost „ghidati” de fiintele stelare sau de alta fiinta din afara noastra, deoarece, in realitate, nu ESTE nimic in afara noastra… fiintele stelare au reflectat doar parti din noi pe care nu le puteam vedea inca.

Ceea ce este scris in inima noastra nu a fost niciodata garantat, deoarece noi il cream tot timpul… daca am fi incetat sa cre-dem in posibilitatea inaltarii, intrerupeam creatia ei holografica… acesta fiind exact motivul pentru care avem la dispozitie atat de mult ajutor invizibil, care ne incurajeaza in permanenta, amintindu-ne si reflectand adevarul ca orice este posibil, chiar si in special o inaltare planetara.

In adancul nostru, toti am stiut „cum” sa cream tot timpul si am facut-o intr-un mod atat de extraordinar! A trebuit doar sa ne bizuim pe noi insine, ca sa intelegem ca singura cale de a crea ceva cu totul nou este ca mai intai sa te joci de-a simulatul… sau, in cazul nostru, sa jucam o perioada de simulat ce poate fi catalogata drept monstruos de lunga.

Asadar, este intreaga noastra creatie, inclusiv perceptia noastra despre fiintele stelare, caci ele au fost doar chemate in programul creatiei noastre ca sa ne ajute, la comanda noastra, sa ne inaltam cu, pentru si ca o constiinta planetara.

Si, intr-un fel, ceea ce percepem a fi „momeala/rasplata” este partial adevarat, in sensul ca am dat nastere si programului care urma sa ne impuna sa mergem continuu inainte, in credinta, pentru a crea o noua paradigma/holograma/un nou program al realitatii, mai presus de cel existent si acceptat la nivel colectiv.

Programe de interferenta

Aceasta creatie colectiva a inaltarii, la care participam toti, nu este in afara noastra… nu a fost niciodata, ci doar se poate sa fi parut asa, din mintea-inima noastra candva separata. In trecut, mi s-a explicat ca inaltarea este deja o parte din noi si e deja deplina, doar ca noi proiectam acea deplinatate in holograma globala, in mod treptat, via liniaritate.

Acestea fiind spuse, este important sa recunoastem faptul ca programele de interferenta plasate pe Pamant au facut sa fie extrem de dificil sa avem incredere in acest plan divin si deja desavarsit, ce s-a desfasurat tot timpul… atat pentru noi insine, cat si pentru planeta… totusi, cei aflati in fruntea „noii omeniri” au venit aici avand cunoasterea despre natura noastra divina atat de adanc insamantata, incat orice realitate ce denatureaza acest adevar da, in cele din urma, prioritate propriei memorii codificate individual despre ea.

Altfel spus, am venit aici echipati cu software-ul de a anula (in cele din urma) orice programe de interferenta ce incearca sa se amestece in misiunea noastra… fapt foarte deplorabil, ca in stilul din serialul X-Men.

Aceasta este si cauza din care razboinicii IUBIRII isi revin intotdeauna, indiferent de cat de multe ori am fost trantiti la pamant sau dati peste cap de proces… deoarece adevarul este inscris in ADN-ul nostru, un adevar ce depaseste tot ce-i este contrar si care ne face sa avansam, in ciuda tuturor probabilitatilor si adversitatilor.

Asta inseamna ca, desi suntem un grup ales de mutanti, este necesar in mod categoric un element de aducere aminte, aceasta fiind cauza din care multe fiinte din numeroase constelatii sunt aici ca sa ne ajute, proiectandu-si constiinta pe panza holografica a programului realitatii Pamantului, pe durata acestei perioade. Cei aflati in fruntea noii omeniri sunt capabili sa devina constienti de aceste fiinte, pur si simplu deoarece ele coopereaza cu aceleasi frecvente cuprinse in holograma noastra colectiva (de grup).

In incheiere

Inaintand in acest an plin de foarte multa creativitate, trebuie intr-adevar sa incepem sa avem in vedere structura holografica a universului nostru si faptul ca… in calitate de maestri si creatori… cream „iluzia realitatii”, pe masura ce avasam.

Si da, intreaga viata este o iluzie… totusi, iluzia e foarte reala. Cu toate acestea, realitatea iluziei este ca ea se bazeaza pe cooperarea noastra CU ea. Cu alte cuvinte, fara VOI, nu ar exista nicio realitate. Asadar… si pentru a ajuta la transformarea acelor retele neuronale in piste de curse… nu sunteti doar in centrul a toate, ci sunteti chiar in centrul creatiei de SINE.

Nu incerc sa va indoi mintea, ci sa va largesc perspectiva… sa va ajut sa percepeti mai mult din adevarul despre structura acestui univers, si anume, ca el este maleabil si dependent de VOI.

Pe masura ce inaintam in acest an, si pentru cei care au ochi de vazut, va deveni din ce in ce mai evident faptul ca natura realitatii este iluzorie si ca aceia care sunt facuti sa creada ca este „real” ceea ce exista creeaza de fapt o real-itate a amagirii… o iluzie a amagirii, daca vreti.
Pastrati-o reala…

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate.
Traducere Ana Nicolai 
Sursa 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Clar, lucid!

Unknown spunea...

Oare? Ce poate fi mai greu de inteles decat faptul ca totu-i interior si unic. Odata inteles acest aspect, totul devin limpede precum cristalul. Drumul spre aceasta intelegere este viata insesi.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...