vineri, februarie 21, 2014

Maria -Insufleteste inima ta!

Postat Maria



Maria, opreste-te !

Incotro te indrepti atat de grabita, ce crezi ca te asteapta in viitor?




Crezi ca stii ce a fost in trecut , crezi ca stii si cunosti ce se va petrece in viitor? Mintea  iti joaca feste Maria , ea te obliga sa traiesti  cand in trecut , cand in viitor ,niciodata in prezent.  Simti ca pamantul iti tremura sub picioare , ca esti intr-un nisip miscator , cu cat te zbati sa iesi la suprafata , cu atat te afunzi in adanc ….Care suprafata, care nisip? Totul este in mintea ta!

Stop!  Deschide inima si lasa informatiile care vin ca o intuitie , ca o adiere care te-ncalzeste, sa intre in fiinta ta.  Alege culoarea emotiei  , insufleteste inima ta. Deschide larg ochii , lasa-i  sa fie curatati de lacrima care curge neinvitata si accepta  suflul si bataile inimii care te-au insotit pana in momentul prezent. Esti in siguranta Maria , inima nu tradeaza niciodata.
Maria 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Oo, daa... mi-ai reasezat sufletul pe inima,Maria, si iti multumesc! Las sufletul sa ma coloreze asa cum vrea, in Oceanul... care avea sa fie "spatiul armonios" al tuturor sufletelor. Aceasta postare ma incanta, ma inspira si mai ales... imi imputerniceste increderea. Ionelia

PTC-AUTO spunea...

Felicitari pentru articol!

MARIA spunea...

Multumesc !

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...