vineri, februarie 14, 2014

Chemarea Destinului - partea a 2-a

Postat Maria
Raport 5D de Lauren Gorgo, 7 februarie 2014 (ii multumim Anei Nicolai, pentru traducere)

Recalibrarea

In cel mai recent articol de pe blog, am vorbit despre faptul ca trecem prin ceea ce Consiliul numeste o serie de recalibrari in 3 parti, alcatuita din: inima divina, mintea divina si corpul divin… in aceasta ordine.

Ceea ce vor ei sa intelegem in aceasta perioada critica este faptul ca ne e necesara nu doar aceasta recalibrare perfecta a inimii, mintii si corpului, pentru a uni partea spirituala cu cea materiala, dar si ca puterile noastre creative sa creasca, in timpul acestui proces.

Acestea fiind zise, mi se aminteste ca, in clipa de fata, nu e momentul sa ne folosim noua capacitate creatoare, depunand eforturi mari… In schimb, ei ne fac urmatoarea sugestie:

Am vrea sa va recomandam sa folositi perioada de acum si pana la echinoctiu, pentru a va acomoda mai deplin cu natura voastra fizica. In timpul intoarcerii voastre la UNItate, ati investit foarte mult timp si energie in planul spiritual, mental si emotional, dar acum acea constiinta a unimii trebuie sa se consolideze in forma fizica.

Procesul aducerii unei frecvente foarte inalte – precum cea a IUBIRII – intr-o stare fizica este foarte vast… motiv pentru care calatoria necesara pentru a ajunge aici a fost atat de lunga si dificila.

Dar acum sunteti in pragul de a uni latura spirituala cu cea materiala, asa ca va fi necesar sa va ajustati atentia, pentru a avea grija de acest nou nivel de creatie, care este mai dens. – CSP

Ei spun mai departe ca, intrucat aceasta concentrare mai „realista” a fost necesara pentru a ne impamanta in lumea fizica, e posibil sa fie necesar sa ne eliberam de unele dintre intentiile bazate pe idei preconcepute, despre ce-ar inseamna a trai in aceasta lume, dupa ce ne intoarcem la unime…. in special daca ele nu au fost ancorate in ceva real si care sa se poata (auto)sustine.

Spunem asta, nu ca sa va abatem de la visele voastre cele mai marete, ci ca sa va ajutam sa va mentineti solid ancorati pe acest Pamant, ca nu cumva sa riscati sa fiti trantiti la pamant, prin puterea totala a „fortei ” IUBIRII.

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem da, ca sa atingeti gradele de libertate pe care fiecare dintre voi le cauta, este sa ramaneti deschisi la potentialul divin din inima voastra, in timp ce va mentineti picioarele si atentia pe pamant.

Calatoria din acest an si cel urmator va consta in munca de a atinge acest echilibru, in lumea fizica. Celor care-si urmaresc si isi mentin echilibrul acestui camp de forta, le este asigurat succesul. – CSP

Anul acesta vom realiza acest lucru, mult mai mult decat am crezut ca ESTE posibil, dar, in acelasi timp, unele lucruri despre care se poate sa fi „gandit” ca ni le dorim vor disparea sau se vor trasnforma in ceva mai adevarat… mai in rezonanta cu inima… si, in unele cazuri, mai realiste.

Daca avem vreun atasament fata de vreo realitate care nu este axata pe SINE… vreo conceptie ca „avem nevoie sa fim salvati/aranjati/vindecati de ceva din afara noastra”, ca „persoana din afara noastra/lumea/guvernul/serviciile medicale/economia este responsabila de – sau ne influenteaza starea de bine sau existenta”… orice lucru care ne reduce in vreun fel puterea creatoare reala va trebui eliberat, pentru ca noi sa ne asumam suveranitatea proprie.

Daca intelegem, cu adevarat, ca relatia noastra cu lumea exterioara este doar o reflectare a felului in care ne raportam la noi insine, intelegem ca nu exista in niciun fel ceva „in afara”, care sa ne poata oferi vreodata ceea ce ne dorim sau avem nevoie…. Ceea ce mai inseamna ca nu exista nimic „in afara”, care sa ne poata face vreodata sa deraiem sau sa ne dauneze, fara acceptul nostru (vibrational).

Starea de maestru inaltat ne cere sa ne asumam responsabilitatea suprema si absoluta, pentru tot ceea ce suntem si traim – deoarece, din punct de vedere holografic, noi suntem tot ceea ce traim. Atunci cand integram, in mod neabatut, aceasta intelegere, in toata FIInta noastra, doar atunci ne putem crea cu adevarat lumea, intr-un mod nou… din interior spre exterior… caramida cu caramida… din sursa FIIntarii noastre eterne… cu inima si mainile noastre.

Acest an ne va dovedi foarte mult ca orice lipsa de putere pe care o pretuim ne va zadarnici succesul creativ… chiar daca nu suntem dispusi sa o intelegem sau sa o acceptam… motiv pentru care Consiliul ne indeamna acum sa ne inlaturam toropeala de pe ochi.

Ce urmeaza

Dupa aceasta luna de reconectare si aliniere mentala cu sistemul recent calibrat al inimii divine, atentia va fi indreptata asupra corpului fizic.

Aflu ca in martie incepe calibrarea „corpului divin” si ca atingem un punct maxim spre echinoctiu – moment in care ne va fi transmis cel mai concentrat nivel de coduri (solare), care sa ne ajute in calatoria de inviere biologica – perioada de reintinerire fizica, pe care pleiadienii prefera sa o numeasca reinnoire. Se pare ca acest lucru va avea loc in momentul in care biologia noastra va incepe sa se usureze de densitatea din 3D, sa arda zgura acumulata, dupa care, vom incepe sa ne dezvaluim divinitatea, in forma fizica.

Preferam termenul de reinnoire celui de reintinerire, deoarece sistemul corpului fizic nu revine la o stare de existenta anterioara, ci se transforma intr-o stare cu totul noua de fiintare, de existenta. Am spune ca reintinerirea face parte din reinnorirea voastra, dar ea nu cuprinde totalitatea ei. – CSP

Daca sunteti foarte sensibili, se poate sa fi simtit deja aceste coduri solare ce se amesteca cu campul vostru energetic si va impregneaza celulele fizice, scaldandu-le in lumina invierii. Si, daca sunteti la fel de norocosi ca mine, se poate ca tesutul vostru primar de grasime sa re-apara, ca mecanism de aparare, pentru a va proteja de combustia spontana, in timp ce va alimenteaza fortat cu fluide, celulele deja ghiftuite si partial arse. Daca inca nu s-a intamplat, inspre asta va indreptati… este ceva pe care sa-l asteptati cu nerabdare.

Ceea ce este important de inteles – si ceea ce pleiadienii doresc ca eu sa clarific pe deplin – este ca aceste energii nu vor scadea… de parca ar face-o vreodata… dar, ca intotdeauna, noi ne vom inalta (cititi: vom suferi mutatii), ca sa intalnim energiile. De fapt, ele doar vor creste, deoarece zilele care vin aduc cu ele energiile cele mai intensificate si mai total restructurante, ce i-au fost transmise vreodata acestei planete… in cuvintele lor.

Iar adevarul este ca, oricat de chinuitor ar fi, nu dorim ca aceste energii sa se reduca, deoarece datorita lor sistemul corpului ajunge la aliniere totala, la reinnoire. Si, pentru ca nu e deloc util sa ne opunem intensitatii energiei, (ca intotdeauna) suntem indemnati sa o acceptam, sa o primim cu bucurie si sa ne abandonam EI (Sinelui), astfel ca trupul nostru sa o poata absorbi, integra – si sa se poata alinia mai rapid si cu mai putin disconfort. Bla-bla-bla…

Emanciparea

Acest nivel nou de Lumina divina, care ne invadeaza intr-un mod favorabil Pamantul… si costumele excesiv de carnoase si grase, daca sunteti destul de norocosi sa imbracati vreunul… inseamna pentru noi multe lucruri noi si neobisnuite – dar, in principal, inseamna intoarcerea la „adevarata” noastra natura.

Sunt atentionata sa inteleg faptul ca aceste frecvente amplificate vor insemna, concomitent, lucruri marete si ingrozitoare pentru planeta noastra… adica, din perspectiva dualitatii, in orice caz. In realitate, noi stim ca TOTUL are la baza IUBIREA si este s-a-r-c-i-n-a noastra sa transmitem acea neutralitate – dar de buna seama ca nu toata lumea o va privi astfel…

Cand spunem marete, ne referim efectiv la faptul ca maretia este la indemana. Cand spunem ingrozitoare, ne referim la faptul ca se vor desfasura evenimente „aparent” ingrozitoare – adevaruri care vor iesi la lumina si vor fi in egala masura tulburatoare si eliberatoare pentru omenire, ca intreg.

Cu alte cuvinte, forta energiei aflate aici ca sa propulseze aparitia noii conduceri a lumi este aceeasi energie aflata aici ca sa destrame vechea conducere a lumii. In timp ce unii se inalta, altii vor cadea, intrucat roata de neoprit a destinului se invarte, iar Noul Pamant se pregateste sa-si faca debutul.

Aflu ca, in functie de nivelul spiritual pe care l-am atins si de activarea ADN-ului, sistemul corpului nostru va reactiona la aceste frecvente, in diverse feluri.

Pentru cei aflati in frunte – care si-au finalizat activarea sistemului de chakre al omului intreg, vehiculul Merkaba si si-au ancorat pe pozitie modelul Christic – aflu ca emanciparea de dependenta biologica este la orizont:

Vrem sa spunem ca… aceia care si-au ancorat pe pozitie modelul Christic, in timpul portalului 12:12-21:12, sunt in procesul de a transfera aceasta inteligenta Christica, modelului corpului fizic.

Acest proces de transfer, la care ne-am referit in trecut, va incepe sa ia avant luna viitoare. Asta inseamna ca aceia care si-au dus la bun sfarsit cerintele biologice si spirituale vor incepe, in curand, procesul de inviere. – CSP

Eu, una, nu am nicio idee cat de mult va dura acest proces sau cum va arata in realitate, dar mi s-au spus trei lucruri, care m-au determinat sa nu-mi doresc sa ma sinucid: 1) perioada de reinnoire poate fi rapida (fiti atenti, rapida dintr-o perspectiva extraterestra)… 2) ca, pentru a ne vindeca, nu mai avem nevoie de o „criza”… 3) ca aceasta nu este o dez-densificare… lucru pe care l-am facut pana acum… invierea fiind mai mult un proces de i-lumina-re, decat unul de vindecare.

CSP mai spune ca, in zilele, saptamanile si lunile ce urmeaza, corpul fizic se va schimba in multe privinte… ca, pe masura ce devenim un corp de Lumina, ca sa spun asa, vom observa semne evidente si fizice ale acestui lucru.

De asemenea, ei au precizat ca, desi acest proces este colectiv, el este si absolut individual… insemnand, de buna seama, ca va fi diferit pentru fiecare. Consiliul afirma ca unora dintre noi le va fi mai usor decat altora sa-si trezeasca corpul la divinitatea sa, asa ca ne implora sa nu emitem judecati la adresa acestui proces, deoarece fiecare dintre noi are un plan cu totul unic si elaborat cu toata atenția.

Asa cum vor consimti aceia dintre voi care sunt aici ca sa traiasca inaltarea biologica, procesul nu a fost pentru cei slabi de inima. El a necesitat foarte multa rezistenta mentala si fizica… o perioada de perseverenta, pe care cei mai multi ar cataloga-o „imposibil de atins”.

Vrem sa stiti ca va aflati aici exact pentru aceasta experienta… in persoana. Aceasta schimbare – de la structura celulara pe baza de carbon, la cea cristalina – ESTE experienta de conduita pe care sunteti aici sa o modelati, sa o reprezentati si a carei realitate sa o faceti viabila pentru toti. – CSP

Spunand acestea, CSP imi spune ca nu toti cei care citesc aceste randuri au dorinta de inaltare biologica, in aceasta viata – si ca acest lucru e la fel de bun. Nu exista nicio judecata emisa in ceea ce priveste faptul ca ne aducem sau nu corpul cu noi, ci exista doar experienta personala/sufleteasca si monadica. Mama mea a plecat foarte rapid de aici si se distreaza MULT mai mult decat m-am distrat eu vreodata, in aceasta viata. Zic si eu…

Si, pentru ca lucrurile sa fie clare, Consiliul ma asigura ca aceia care isi doresc sa faca tranzitia de „cealalta” parte, fara corpul fizic, sunt pe deplin constienti de aceasta alegere si asteapta de foarte mult timp venirea acestui moment de eliberare… aflu ca acest grup va fi ferm in realizarile si scopul acestei vieti si ca, intr-adevar, si-a atins si implinit misiunile pe care si le-a dorit pe aceasta planeta.

Referitor la cei care mai raman, mai multa putere pentru voi! Doar glumeam :mrgreen: Consiliul spune ca si noi vom trece, in curand, printr-o perioada de eliberare, chiar daca intr-un alt fel… dar ca aceasta va predomina in anotimpul care vine.

Ei chiar numesc energia preponderenta, energie „de dizolvare”… dizolvarea multor straturi de apasare, dureri, toxicitate, miasme genetice si altele de acest gen. Iar acesta va fi doar inceputul.

S-ar cuveni sa va pastrati mintea deschisa cu privire la proces, deoarece experientele voastre vor fi vaste si variate, dar exista un singur lucru care va fi comun tuturor… un sentiment extraordinar de eliberare. – CSP

Dorinta mea cea mai profunda e sa trecem impreuna cu totii prin etapa care vine, cu usurinta – si sa ne manifestam cu gratie… in si prin stari constante de ameliorare… in care, in loc de agonia si chinul neincetat, cu care ne-am obisnuit, sa incepem sa simtim aceste schimbari accelerate, in moduri din ce in ce mai placute, iar corpul nostru sa raspunda cu multa bucurie, in loc de durere continua.

Sper sa va uniti cu mine, in aceasta rugaciune…

Limitarile pe care le simtiti vor disparea, iar voi veti sti, fara nicio umbra de indoiala, ca va eliberati, cu adevarat, de robia umana si biologica. Deocamdata, acceptati-va pe voi insiva… emanciparea voastra se apropie. – CSP



ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.

Traducere: Ana Nicolai 

1 comentarii:

LICK spunea...

ma asteptam sa vad o rugaciune ,dar......nimic

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...