vineri, ianuarie 31, 2014

Re-calibrare X 3- Lauren Gorgo

Postat Maria
Salutari, tuturor! Sper ca toata lumea ramane intr-o stare de echilibru, in aceasta perioada de hibernare adaaaaanca, in care suntem de la solstitiul de iarna. Auu… Nu e o luna usoara, dar e una cu adevarat rodnica… chiar daca pare altfel.

Exista totusi vesti bune… tocmai am aflat de la pleiadieni ca se apropie o schimbare energetica, ce ne va permite sa incepem sa iesim din aceasta perioada foarte orientata spre interior.

Presupun ca ei se refera la apropiata Luna Noua (30 ianuarie) in Varsator si la Anul Nou chinezesc, cand, in sfarsit, lasam in urma calatoria necrutatoare si transformatoare, a sarpelui de apa…SLAVA. LUI. CHRISTOS. In plus, in curand vom fi intampinati de calul de lemn cel sprinten, care va tropai cu mandrie in noua noastra viata si ne va calauzi intr-un mod extraordinar, aducandu-ne un pic de forta si rezistenta neinfricata, foarte necesare pentru aceasta calatorie lunga de 12 luni, pe un teren TOTAL necunoscut.

Asta nu vrea sa spuna ca ne-am dus la bun sfarsit etapa de a ne face aparitia, insa… ritmul urmeaza sa se accelereze, in vederea unor schimbari care vin si, foarte curand, ne vom indrepta catre oameni.

E foarte usor de remarcat ca noile energii din acest an, in care am fost cufundati, ne recalibreaza la niveluri de baza – in special deoarece purificarea pare sa fie diferita. Nu buna, nu rea… ci cu totul diferita. Senzatia insuportabila de apasare – care insoteste de obicei „etapele de purificare” – a disparut, mai exact, a fost inlocuita de o fermitate si o certitudine legate de desavarsirea/sosirea noastra… motiv pentru care calibrarea pare (in sfarsit) mai convenabila.

Dupa cate se pare, acest proces de recalibrare a debutat in momentul pe care fiintele stelare l-au numit „inceputul noului Soare”… care probabil e noul ciclu solar, initiat de inversarea polilor Soarelui. Energiile emise de acest „nou Soare” ne-au activat glanda pineala si pituitara (ganditi-va la problemele cumplite de sinusuri/gandire neclara/lipsa de intelegere/vedere incetosata/tensiune oculara/urechi infundate/epuizare), pentru a initia acest proces alchimic, format din 3 parti: inima divina, mintea divina si corpul divin… in ordinea asta… si din care incheiem, in aceasta saptamana, prima parte a acestei serii.

Calibrarea inimii divine a inceput la solstitiul din decembrie si, pana acum, ne-a adus in special capacitatea de a ne alinia centrul inimii fizice, cu adevarul esentei noastre reale. Acesta este si motivul pentru care, de la sarbatori, foarte multi oameni au fost la pat – din cauza „racelii la cap si afectiunilor respiratorii” – intrucat, potrivit celor din Consiliu, aceasta calibrare reclama ca sistemul respirator/inima noului om sa fie curatat/a si pregatit/a, pentru a „respira IUBIRE”, ca hrana pentru modelul corpului Christic… cel care activeaza regenerarea celulara si dez-imbatranirea. (In plus, se poate sa fi remarcat in ultima vreme, momente de detasare totala de mancare si/sau sentimente de dezgust cu privire la a manca… zile la rand.)

De fapt, inima divina este forta motrice din spatele acestui intreg proces de realiniere si de aceea a trebuit sa mergem ATAT de adanc, ca sa incheiem reconectarea necesara, luna aceasta. Tot din aceasta cauza, cred ca mi s-a spus recent ca „munca emotionala se incheie”, intrucat finalizam si rezolvam istoria [in sensul de povestea energiei masculine, history. N.tr.] lunga si intortocheata a omului ranit… a faptului de a ne simti o victima, in ceea ce priveste sentimentele noastre.

Acum, ca inima noastra e pregatita sa avanseze la acel nivel foarte autentic, IUBIREA noastra ii poate aduce mai usor pe ceilalti oameni in procesul de aliniere interioara, care va avea in vedere forma exterioara de manifestare a sinelui nostru real, fara ezitare. Acestea fiind spuse – si desi in curand va trebui sa iesim din adancurile acestui vid launtric – mai avem de asistat la doua recalibrari… mintea divina si corpul divin.

Eu numesc aceste recalibrari „procesul invierii”, intrucat aduc foarte mult cu reinnoirea sistemului intregului corp… coborarea treptata a spiritului in materie, condensarea luminii mai in adancul corpului fizic, strat dupa strat, iar aceasta e „guvernata” de inteligenta inimii superioare.

Iata cum interpretez eu intregul proces:

Inima superioara a fost calibrata si conectata si isi gaseste locul in noua noastra viata, fiind ancorata in adevarul divinitatii noastre – unde si ramane. Dupa aceasta calibrare – si in perioada ramasa din acest anotimp – mintea noastra va asculta de directivele inimii. Mintea superioara va fi realmente calibrata, acordata la rezonanta inimii superioare, fiind adusa intr-o pozitie mai statica de aliniere cu natura noastra divina, cu sinele superior. In cele din urma, dupa calibrarea inimii si mintii superioare, vom fi exprimarea fizica a divinitatii noastre, in corpul pamantesc.

Consiliul spune ca ne vor fi furnizate mai multe detalii, pe masura ce ne avantam mai adanc in aceasta inviere/recalibrare, dar, deocamdata, ei vor sa stim ca starea de liniste foarte produnda – care a fost necesara sa ne pregateasca pentru anul ce vine – se apropie de sfarsit. Pe masura ce degajam calea spre adevarul nostru total, va fi necesar sa ne detasam mai mult, sa ne eliberam mai mult de gandurile, tiparele, sistemele de credinta invechite etc… dar, in mare parte, toate acestea vor avea loc la nivel mental, asa ca aflu ca urmatoarele calibrari nu vor avea intensitatea celor cu care ne confruntam in prezent.

In final, un lucru cu totul fascinant pentru mine, cu privire la acest proces, este ca, din punct de vedere astrologic, avem trei planete la rand care intra in miscare retrograda, mai mult decat la tanc… Venus (inima), Mercur (mintea), Marte (corpul)… care se aliniaza perfect cu aceste informatii noi. Venus revine la miscarea directa, imediat dupa Luna Noua (31 ianuarie), Mercur incepe sa fie retrograd din 6 februarie, iar perioada retrograda a lui Marte incepe la 1 martie… sunt destul de sigura ca am dat datele corecte.

Aceia dintre voi care sunt membri in TheCosmicPath.com, probabil ca stiu ca Stephanie Azaria a numit miscarea retrograda a acestor trei planete retrograde, alinierea corpului din planul de jos, cu sinele nostru superior... in cuvintele ei:

„… chiar in acest moment, inima e cea care se aliniaza, in mod activ, cu sinele Superior. In februarie va fi Mintea, iar din martie pana in mai va fi corpul fizic. Aceste trei corpuri din lumea de jos sunt noi-noute si trebuie sa ne obisnuim cu calitatile cele mai recente pe care le dobandim in fiecare caz – dar, de asemenea, vom invata sa ne aliniem un corp cu urmatorul, astfel incat totul din noi sa functioneze intr-un mod placut si constant…

… Mai tarziu, alinierea Mintii/Inimii isi va uni fortele cu corpul fizic (care, de obicei, e cel din urma, nu-i asa?), iar upgradarea umana prin care trecem toti se va incheia. Am trecut prin foarte multe lucruri. Oameni buni, a venit timpul. Asta-i ceea ce am cautat sau asteptat.”

Prietenii mei, e timpul sa FIM schimbarea. La modul propriu si foarte total.

Traducere: Ana Nicolai-

Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html

2 comentarii:

Unknown spunea...

Am trecut pe aici , Maria ...
Multumesc ,mult ... Te imbratisez cu iubire ! :)

MARIA spunea...

Ma bucur de vizita Rodica .Lasi intotdeauna o urma
minunata si... miros de trandafir....(roza)

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...