miercuri, august 28, 2013

Vortexul creatiei tale

Postat Maria
Înainte de a te naşte în această lume, tu cunoşteai perfect valoarea contrastelor şi credeai în capacitatea ta de a te focaliza numai asupra soluţiilor, nu şi asupra problemelor. Încă şi mai important este faptul că nu simţeai niciun fel de aversiune faţă de probleme, întrucât ştiai că acestea fac parte integrantă din procesul expansiunii eterne. Ideea acestei explorări pline de bucurie, a opţiunilor personale şi a focalizării deliberate te umplea de încântare.
La acea vreme, tu înţelegeai perfect ce înseamnă procesul de cocreaţie!Chiar dacă simţi o opoziţie puternică faţă de ideile sau perspectivele altor oameni, interacţiunea ta cu ei asigură fundamentul expansiunii tale, oferindu-ţi răspunsuri şi soluţii la care nu ai avea acces dacă nu te-ai confrunta cu opiniile lor diferite de ale tale.
De aceea, noi te încurajăm cu putere să te reconciliezi cu toţi cei cu care nu eşti de acord, nu doar pentru că este inutil să încerci să le schimbi părerile pentru ca acestea să corespundă perspectivei tale, ci mai ales pentru că perspectiva lor opusă te ajută enorm.
Prin faptul că ai acces la comportamentul lor greşit, nefericit sau nedorit (sau la perspectiva lor, sau la ideile lor) tu îţi creezi automat (în vortexul tău) o situaţie îmbunătăţită. Prin faptul că au contribuit la apariţia problemei cu care te confrunţi, aceşti oameni au contribuit simultan şi la crearea soluţiei la problema respectivă, care te aşteaptă in vortexul creaţiei tale.

Intrarea în
Vortex
ESTHER ȘI JERRY HICKS


1 comentarii:

rodica rosa spunea...

Multumesc !Maria :)

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...