vineri, iulie 19, 2013

Schimbari in Reteaua Cristalina- Kryon

Postat Maria
Acest mesaj, transmis in luna aprilie a acestui an, urmeaza sa faca parte din Cartea Kryon 13, aflata in curs de pregatire si este publicat inainte de aparitia cartii, pentru a permite accesul la informatie, al celor care nu isi pot permite sa cumpere cartea. Acest prim mesaj face parte dintr-o serie de trei mesaje si se refera la falsitatea considerarii energiei intunecata, ca fiind „vie”.

Salutari, dragilor, sunt Kryon din Serviciul magnetic. Toate lucrurile care urmeaza in mesajul de astazi sunt legate de Fiintele Umane si de lucrurile care schimba, literalmente, paradigma realitatii lor. Asa ca ziua de astazi (a seminarului) fiind plina de exemple ale gandirii diferite, mesajul de fata va continua pe aceeasi tema. V-am transmis mesaj dupa mesaj, de la inceputul acestui an, indicand modul in care lucrurile sunt diferite si cerandu-va sa urmariti ceva cea noi numim „recalibrarea tuturor lucrurilor”.

Va vorbesc acum intr-o modalitate lineara de comunicare, cu care v-ati obisnuit. Acest lucru este posibil datorita experientei si practicii pe care partenerul meu le-a acumulat de-a lungul anilor. El este capabil, din punct de vedere intuitiv, sa traduca pentru voi aceasta comunicare multidimensionala, pe care o primeste de pe partea aceasta a voalului.

Transmisiunea prin chanelling este un proces de traducere a mesajelor spirituale, prin intermediul Fiintei Umane. Dar, pe parcursul acestui proces, voi va mentineti filtrele 3D ale unei Fiinte Umane. Cultura, limbajul, procesele de gandire sunt inca, toate, la locul lor. De aceea, pentru exactitatea comunicarii, cel care face transmisia trebuie sa invete sa se dea deoparte si sa-i permita informatiei sa curga, filtrand cat mai putin posibil. Chanelling-ul nu a constituit niciodata o incalcare a liberului arbitru. Intr-un asemenea caz, ar fi ceva ce voi ati numi posedare – si nu despre asta este vorba. In schimb, e vorba despre un dar de iubire, prin care se transmite catre voi, informatie, energie si comunicare, de la o sursa iubitoare.

Va spun asta, pentru ca aceste lectii sunt greu de comunicat. Daca nu ati trait un anumit tip de realitate, atunci imi este greu sa vi-o explic. Nu puteti relationa cu ea. Si, cu toate acestea, fac acest lucru astazi, stiind ca este dificil de inteles. Va transmit de aici, din acest scaun, un mesaj care este alcatuit din trei parti. Mesajul de astazi e partea intai. Insa fiecare mesaj e de sine statator. Asadar, acest mesaj este de sine statator si la fel vor fi si celelalte doua. Dar cand le veti pune cap la cap, vor alcatui un intreg mai mare decat suma celor trei, luate separat. Aici folosesc cea de-a treia limba si, in aceasta poveste, este mai mult decat ceea ce spun prin cuvinte.

Daca ai o constiinta deschisa pentru astfel de lucruri, dragule, vei intelege deja ca trupul tau intelege ce se intampla. Tinere, vei mosteni o planeta care e mult diferita de cea pe care au avut-o parintii tai. Energia se schimba si se recalibreaza. Multi dintre voi incepeti sa intelegeti ce este nou, inaintea Lucratorului intru Lumina. Am numit acest mesaj Recalibrarea sinelui. Acest lucru nu trebuie confundat cu Recalibrarea omenirii, despre care am vorbit inainte. Aceasta este recalibrarea nucleului fiintei voastre.

Energia - un concept neinteles

Energia insasi e foarte dificil de definit sau de explicat. Deseori, atunci cand oamenii vorbesc despre energie, e vorba despre ceea ce pulseaza liniar, prin firele unui sistem multifazic – cum ar fi electricitatea voastra. Nu despre asta vorbim noi. Energia despre care vorbim nu e o informatie singulara. Ea nu este tridimensionala, ci mai degraba un atribut multidimensional ce va inconjoara, reprezentand o confluenta a Pamantului si a constientei si care aduce ceea ce voi numiti materializare.

V-ati nascut cu o anumita energie. Vorbim despre retelele planetei aflate intr-o anumita energie, dar acest lucru nu e bine definit. Puteti intra intr-o camera si spune: Ei bine, energia de aici nu e prea buna astazi.”. In alta zi, intrati si spuneti :Uau, ati simtit energia de astazi? Daca cineva v-ar cere sa definiti acest lucru, s-ar putea sa va fie destul de greu. Cu toate acestea, voi folositi cuvantul pentru a defini atat lucruri pozitive, cat si negative – deoarece intelegeti ca este vorba despre ceva polarizat.


Lucrul despre care va voi vorbi in aceasta lectie se refera la energia cu care sunteti obisnuiti pe Pamant – orice ar insemna asta pentru voi. Este energia in care traiti, lucrati, meditati si va rugati – si aceasta energie se schimba. Acest lucru afecteaza ceea ce voi considerati normal, deoarece reprezinta zona voastra de confort. Asa ca, daca v-am putea da vreun sfat legat de energie, v-am spune: Asteptati-va ca normalul sa se schimbe. Acesta este un lucru greu de facut.

Fiinta Umana supravietuieste, stiind unde se gaseste normalul si cum se simte. Atunci cand mergeti din punctul A in punctul B, va asteptati la anumite lucruri sigure – aerul pe care il respirati, gravitatia pe care o simtiti, magnetismul cu care celulele voastre s-au obisnuit prin intermediul retelei. Ce-ar fi daca v-as spune ca multe dintre aceste lucruri nu vor mai fi la fel? Dar singurul lucru de care va dati voi seama, ca Fiinta Umana, este ca ceva e diferit. Unii dintre voi s-ar putea sa spuna Energia se simte ciudat astazi. E ceva mai mult decat ciudat. Este recalibrarea.

Schimbari in Reteaua Cristalina – Schimbarea trecutului

Sa incepem prin a vorbi despre lucrurile pe care le simtiti a fi diferite. Iata un exemplu de recalibrare – si el reprezinta un rezumat a ceea ce v-am spus nu de mult, in legatura cu retelele. V-am spus ca Reteaua Cristalina a acestei planete – un atribut esoteric, invizibil si multidimensional al Gaiei – se transforma. V-am spus ca ea reprezinta memoria de actiune a omenirii. Ea isi aminteste Oamenii si ce fac ei. E ca o retea de memorie ezoterica, a actiunii Omenesti.

Reteaua Cristalina este, prin urmare, legata de Gaia, raspunzatoare de ceea ce voi numiti portaluri si de ceea ce voi numiti energie veche, negativa. Este profunda in zonele in care au existat razboaie, deoarece reflecta o amintire a ceea ce oamenii au facut in lupta. Reactioneaza la emotia Omeneasca. Aceasta este Reteaua Cristalina si metafora a orice lucru cristalin este una care contine amintire si vibratie. Asa ca, imaginati-va o retea invizibila in jurul planetei, care isi aminteste ce au facut Oamenii.

In locurile pe care le simtiti intunecate, s-ar putea sa fi fost un razboi dupa celalalt si campuri de lupta, pe care nu ati vrea sa intrati. Lucratorii intru Lumina simt deseori durerea, frica si nelinistea mortii. Acestea raman in pamant si stiti ca va spun ceva ce multi au trait si v-au povestit. Mai exista si locuri in retea care sunt portaluri ale vindecarii si bucuriei si ceea ce partenerul meu numeste pantecul Gaiei – un loc in care puteti merge, pentru a va imbaia in substanta compasiunii umane.

Cu putin timp in urma, v-am spus ceva puternic despre omenire. V-am spus ca Fiintele Umane sunt responsabile pentru pozitionarea sau incarcarea retelei planetare. In orice caz, din punct de vedere al energiei, este tipic sa considerati acest sistem ca fiind o amintire lineara. Adica, v-ati gandi ca atat lucrurile pozitive, cat si cele negative vor fi memorate si stocate pe acelasi nivel din cadrul retelei. Dar nu asa stau lucrurile – si voi stiti totul despre asta. Ce vedeti mai mult la stiri? Care este proportia dintre bucurie si oroare? Acest echilibru este natura Umana insasi, iar reteaua reflecta exact acest atribut al omenirii. Ea da mai multa importanta lucrurilor negative.

Pana acum, dragilor, Pamantul si-a amintit energia intunecata, intr-un mod non-linear si a dat mai multa importanta locurilor in care au murit multi oameni si in care a existat multa suferinta. Reteaua isi aminteste oroarea, mult mai mult decat nasterea unui copil. Ea este responsabila de ceea ce voi numiti bantuiri si fantome si toate acele aparitii de acest gen – asta este Reteaua Cristalina.

Cand va uitati la planeta si va intrebati ce fel de vibratie este astazi, raspunsul este de obicei dat dat de masurarea Retelei Cristaline. Pe ea se bazeaza vibratia planetei – pe ceea ce fac si au facut, in trecut, Oamenii. V-am spus ca modul in care reteaua isi aminteste actiunea Oamenilor a inceput sa se schimbe.

Asadar, acum aveti un raspuns la intrebarea cuantica : Cum pot schimba trecutul, lucrurile din viitor? Acest lucru se intampla acum, deoarece ceea ce faceti acum este sa schimbati linearitatea sistemului de amintire al retelei. Prin urmare, se rescrie tot ce exista acolo, ca fiind energie trecuta.

Va veni o zi in care veti intra pe un fost camp de lupta si veti spune: Nu simt nimic. Asta, pentru ca au fost Oameni care au mers pe aceasta cale si care sunt Lucratori intru Lumina si care, cu fiecare pas al lor, au schimbat atributele campului pe care au mers. Asa ca noua energie este capabila sa le permita Oamenilor care sunt in viata, sa rescrie trecutul!

Ce va spun este in afara sferei de competenta a realitatii voastre. Nu ma puteti intelege. Voi vreti ca procesul de stocare sa fie linear – si el nu este. Asa ca va spunem ca are loc o recalibrare a sinelui – adica o recalibrare a ceea ce va asteptati sa fie real. Nu ar putea fi mai personal decat atat. Va puteti imagina cum ar fi energia, daca energia istoriei omenirii ar fi schimbata?

Daca reteaua reflecta constiinta Omeneasca si reteaua se recalibreza, atunci „sinele” Omului se recalibreaza si el, in acelasi fel. Natura omeneasca urmeaza modelul a ceea ce se intampla cu reteaua. Omenirea va deveni mai blanda – acordand importanta frumusetii, in locul ororilor.

Imaginati-va o situatie in care uleiul nu mai pluteste la suprafata apei. S-ar putea sa spuneti: dar uleiul pluteste intotdeauna la suprafata. Trebuie sa o faca. Este vorba de legaturile moleculare si de densitate si prin urmare el se ridica intotdeauna la suprafata. Ce-ar fi daca uleiul ar avea o densitate mai apropiata de cea a apei si atunci, ar ramane pur si simplu la mijloc, fara sa se ridice la suprafata? Daca ar face asta, ati spune: Ce ciudatenie! E ceva in neregula. Nu ati putea intelege – si exact despre asta este vorba. Realitatea voastra va face sa inclinati catre felul in care au stat lucrurile dintotdeauna, fara sa permiteti ceea ce ar putea fi.

Daca s-ar putea schimba ceva, intr-o asemenea masura incat sa dea peste cap toate asteptarile vostre sau tot ceea ce va ganditi ca este adevarat si precis, cum ati reactiona? Pe baza experientelor voastre primordiale de supravietuire si a lucrurilor pe care le-ati invatat pe planeta, cum ati aborda situatia? Va puteti recalibra si puteti spune Inteleg ca inainte era intr-un fel si acum este in altul. Si sa va continuati drumul? Sau v-ati uita si ati spune: Ma intreb cand se vor intoarce lucrurile la normal? Acesta este, dragilor, samburele acestui mesaj, pentru ca pe aceasta planeta energia se schimba si chiar si cel mai vechi suflet ar fi tentat sa spuna: Sigur, Kryon, e minunat. E bine. Imi place. Voi lucra cu asta. Dupa care, in clipele cele mai intunecate sa spuna: Am obosit! Cand vor fi lucrurile din nou ca mai inainte? Asta, pentru ca voi ati crescut intr-o energie in care dualitatea era intr-un fel – si acum ea incepe sa fie altfel.

Recalibrarea pretuirii de sine

Acum ne vom referi la cine este Lucratorul intru Lumina. Recalibrarea sinelui va fi recalibrarea pretuirii de sine. V-am spus asta, pe scurt, mai inainte, dar Lucratorul intru Lumina se teme de intuneric. Asta pentru ca intunericul v-a lovit in fiecare viata, nu-i asa? Asa ca ne aflam intr-o camera cu suflete vechi, care au venit in aceasta viata temandu-se, din nou, de ceea ce le poate aduce intunericul. Dar ati venit oricum si ati venit chiar si fara sa stiti ce urmeaza sa se intample. Au existat multi profeti care au spus ca nu veti reusi sa treceti de anul 2000. Si acum sunteti in 2013! De fiecare data cand sositi, energia intunecata pare sa va fie impotriva.

Cand am venit pentru prima data si m-am prezentat partenerului meu, era putin dupa Convergenta Armonica. I-am spus partenerului meu ca ma aflam aici datorita lucrurilor pe care le facuse omenirea. I-am spus ca, altminteri, nu as fi fost aici, pentru ca nu as fi avut nimic sa va invat, daca nu ati fi supravietuit. Are vreun sens sa vin si sa va invat timp de 20 de ani, dupa care voi toti sa muriti intr-un mod ingrozitor? NU! Am venit datorita potentialului lucrurilor care se intampla acum.

Aceia dintre voi care sunt perspicace si care au simtit energia Kryon intrand pe planeta, au stiut de ce am venit. Am reprezentat un intreg grup care a venit sa impartaseasca vestile bune, cu sufletele batrane, sa faca parte din galeria lor, deoarece au reusit sa intoarca energia apocalipsei. Impotriva tututuror sanselor, lucrurile s-au schimbat.

Uniunea Sovietica a cazut – un eveniment geopolitic de o imensa amploare care nu fusese prevazut nicaieri! A fost astfel dezamorsat potentialul Armagedon al planetei. Si alte lucruri au inceput sa se miste in directii care nu fusesera niciodata prevazute in trecut. Ar trebui sa existe o indrumare sau o directie, chiar si pentru aceasta zi in care va aflati aici. Ar trebui sa fie o recalibrare a instinctului vostru de supravietuire si a ceea ce credeti ca este real. Aceasta e sarcina pe care o aveti acum – sa vedeti daca sunteti capabili sa faceti fata recalibrarii sau daca veti continua sa priviti inapoi peste umar, intrebandu-va cand se va reveni la vechiul normal.

Povestea vechiului suflet

Asadar, acest mesaj este primul dintr-o serie de trei – si el reprezinta o incurajare si o recunoastere a celui care este un suflet vechi si a motivului pentru care aceasta persoana trebuie sa stie ce avem de spus. Asa ca vom scoate la vedere ceea ce avem de comunicat. Cele mai vechi suflete din aceasta camera, care aud ce spunem, au trecut prin raul cel mai rau. Fiecare viata care va este scrisa in memoria cuantica, Akashika, a ADN-ului vostru, poarta engrama emotiei.

Ati venit in lume, asteptandu-va ca ea sa faca ce a facut mereu pana acum. De indata ce ati inceput sa va treziti in fata adevarului pe care l-ati purtat in trecut, ati stiut ca s-ar putea sa fie nevoie sa va ascundeti din nou. S-ar putea sa fi blocat acest lucru din memoria voastra – dar el este acolo, incorporat in Akasha. Unii dintre voi, nu departe de aici, au fost arsi pe rug. Unii dintre voi v-ati intors si lucrurile s-au intamplat din nou! Cate vieti iti ia, samanule, sa te asezi si sa spui Nu voi mai face asta din nou?

Te-ai trezit, de data aceasta, intr-o societate moderna. Acum esti un Lucrator intru Lumina, dar spui: Ma duc la intalniri cu caracter ezoteric, dar nu le spun celorlalti ca o fac. Pentru ca nu vreau sa trec din nou prin ce am trecut inainte. Esti atent cui ii vorbesti despre ceea ce crezi, deoarece ai obosit sa inoti impotriva curentului si acesta sa te izbeasca de pietre. Ai obosit sa iti pierzi familia, prietenii sau chiar serviciul, din cauza faptului ca se intampla sa crezi in Dumnezeul din tine. Aceasta este povestea unui suflet batran, care se afla astazi in aceasta camera si asculta aceste cuvinte.

In orice caz, rezultatul tuturor acestor lucruri este un suflet batran, care vine si sta drept ca Lucrator intru Lumina pe Pamant, dar caruia ii lipseste in acelasi timp pretuirea de sine. Acesta este un oximoron! Cum poti avea un far care este nesigur de lumina sa sau nu stie daca face ceva bun? Vor veni valurile si ii vor stinge lumina? Exact asa sunt cei care stau acum in fata mea si asculta, pentru ca sunteti cu totii asa! Nu puteti face altfel. Trecutul vostru este trecutul vostru.

Aceasta schimbare a energiei pe planeta nu poate crea, instantaneu, giganti si eroi ai pretuirii de sine – mai ales printre cei care au lucrat atat de mult timp in energia veche. Poate ca va ganditi ca sunteti pregatiti de schimbare? Nu sunteti – nu pentru energia care vine. Despre asta vrem sa va vorbim.

Se apropie ceva in care veti putea sa materializati lucruri la care doar ati visat, dar pentru asta este nevoie de credinta, realiniere si o noua intelegere. Veti incepe sa aveti unele perceptii de supravietuire de baza, care va cer sa intelegeti ca, din punct de vedere dimensional, sunteti mult mai puternici in zonele pe care nu le puteti vedea, decat in zone vizibile. Nu v-a invatat asta nici scoala si nici mama acasa si nici nu ati exersat asa ceva, vreodata. In acest punct va aflati acum. Foarte bine, Kryon, si ce o sa se intample acum?” Raspunsul este ca va trebui sa va doriti sa va schimbati. Daca nu incercati, in mod activ, sa va schimabti, veti pluti mereu la suprafata, asemenea uleiului vechi.

Intunericul. Este viu?

Chiar acum va ganditi ca aveti idee despre felul in care lucreaza intunericul si lumina pe planeta. Haideti sa va explicam, astfel incat sa puteti intelege. Sa vorbim din nou despre atributele intunericului si ale luminii. V-am dat aceasta informatie, iar si iar, ca intunericul este definit de absenta luminii. Totusi, ce puteti face cu aceasta informatie? In mitologia voastra spirituala, ati decis ca intunericul trebuie sa fie inteligent. Trebuie sa existe o constiinta in spatele intunericului, spuneti voi – si datorita acesteia exista o forta intunecata care poarta un nume si de care trebuie, prin urmare, sa va temeti. Nu intelegeti ca, fizic, intunericul nu poate exista in lumina! Inca nu credeti asta. Intunericul este un echilibru, nu o entitate.

Chiar acum sunt Oameni care spun: Stai un pic, Kryon. Vrei sa spui ca nu exista raul? Nu spun asta. Ascultati, Oamenii sunt puternici si atunci cand Oamenii iau ceva ce nu are lumina si il ataseaza unei constiinte pe care au creat-o, acel ceva devine raul Omenesc. Acum acesta are constiinta, pentru ca un Om a pus-o acolo. Dar, de una singura, nu exista nicio entitate care sa urmareasca sa va captureze sufletul. Punct. Exista numai un echilibru intre intuneric si lumina. Oamenii sunt raspunzatori pentru ca fac intunericul sa para ca are inteligenta, deoarece materializarea lucreaza si in sens pozitiv si in sens negativ.

Cu totii sunteti obisnuiti cu un anumit echilibru pe Pamant. Dar nu e un echilibru inteligent. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa il inveti, Lucratorule intru Lumina. Nu exista nicio forta impotriva ta! Nu crezi cand ti se spune asta. Iti este greu, pentru ca ai fost invatat dintotdeauna ca exista ceva care se opune oricarui lucru pe care il faci. Si exista, intr-adevar, dar acest ceva este reprezentat de Oamenii aflati in intuneric, nu de o intuncime cu personalitate.

Cu cat lumina voastra este mai puternica, cu atat mai putin intuneric va poate inconjura. Oh, Kryon, imi place asta. Cum pot face lumina sa fie mai puternica? E simplu! Daca nu iti e frica de intuneric! Atunci cand te temi de intuneric, ii dai din energia ta, nu-i asa? De ce ti-e frica, asadar? De supravietuire, nu-i asa? Pentru ca, in trecut, intunericul creat de Oameni ti-a adus tulburari in viata. Era pusa in joc chiar supravietuirea ta. Acum acest lucru se schimba – si la fel si echilibrul dintre intuneric si lumina.

Exista atat de multe lucruri aici, dragule, pe care va trebui sa le recalibrezi. Cui incerci sa ii faci pe plac, Lucratorule intru Lumina? Lasa-ma sa te intreb asa: daca incerci sa ii faci pe plac lui Dumnezeu, o faci! Nu as fi aici, daca ar fi altfel. Daca incerci sa le faci pe plac celor aflati de partea cealalta a voalului – care, in anumite cazuri, sunt propriii tai parinti care te privesc, o faci! Prin lumina pe care ai adus-o aici si prin lumina pe care o porti, totul este bine. Simti asta? Sau cauti in jur, incercand sa gasesti aprobarea si nu o primesti? A venit timpul sa recalibrezi aceste sentimente.

As vrea sa intelegeti ceva. Dumnezeu nu are emotii omenesti. Dumnezeu nu sta si spera ceva sau isi doreste ca voi sa fi facut un lucru sau altul. Dumnezeu este sursa creatoare a Universului si voi sunteti parte din acest Dumnezeu. Prin urmare, sa ii faci placere lui Dumnezeu inseamna sa te iubesti pe sine suficient de mult, pentru a face parte din intregul lui Dumnezeu. Sunt lucruri pe care e bine sa le stiti despre felul in care ganditi si despre ce urmeaza sa se schimbe.

Kryon, vrei sa spui ca nu va fi o lupta, deoarece noile energii sunt mai binevoitoare? Of, dragule, va fi o lupta! Aceasta lupta intre lumina si intuneric, pe Pamant, este clasica. O veti privi ca pe un joc desfasurat pe terenurile voastre, in care energiile se misca incoace si incolo si in care nu pare sa castige nicio echipa, parca doar ar alerga de colo-colo. Ce veti gandi, privindu-l? Ce veti spune, in adancul inimii voastre? Ei bine, am ratat. Nu se intampla nimic. Asa e! Asta, dragilor, pentru ca tot ce vreti voi sa vedeti este un teren de joc tridimensional. Nu vedeti nimic altceva din ce s-ar putea intampla deasupra sau dedesubtul lui. E ceva foarte greu de descris. Aceasta este batalia dintre intuneric si lumina.

Cum ne poate confrunta, intunericul?

Ei bine, Kryon, daca intunericul nu are inteligenta, atunci cum se bate cu noi? Iata cateva atribute ale intunericului, care pot explica asta. Oamenii aflati in intuneric sunt cei care se bat cu voi, Intunericul insusi este doar un echilibru.

Energia intunecata, negativa este oarba fata de ce faceti voi in lumina. Este ignoranta in ce priveste lucrurile luminii – si acesta este avantajul vostru, pentru ca voi puteti vedea tot ce aceasta energie a intunericului nu poate. Oamenii care merg in intuneric, creaza intunericul intentionat si nu se pot pune cu un Lucrator intru Lumina, care poate vedea totul. Integritatea este insensibila la energia intunecata si va castiga intotdeauna. Cinstea si compasiunea si grija fata de ceilalti vor castiga intotdeauna in fata intunericului. Bunavointa si sincronicitatea spirituala sunt asemenea spectrului intreg de culori, fata de albul si negrul lumii celor care merg voit, in energia intunecata.

Este, deci, doar o energie – la fel cum gravitatia sau magnetismul sunt doar energie. Cand vezi cum actioneaza magnetismul si vezi lucrurile, apropiindu-de cu aceasta forta, le privesti si le dai nume sau le atribui o constiinta? Crezi ca sunt entitati? Nu. Spui, in schimb: Asta e fizica. Este energie. Se misca de aici pana acolo, asemenea miscarii uleiului si apei care este si ea legata de un fenomen fizic. Este numai energie. Uleiul pluteste datorita densitatii sale. Este mai usor decat apa. Intunericul si lumina au aceleasi atribute si intunericul se misca in prezenta luminii. Nu e inspaimantator si nu este viu.

Iata marea diferenta – in noua energie esti un creator de lumina. Prin urmare, tu schimbi densitatea planetei. Intelegi ce spun? Asadar, echilibrul dintre intuneric si lumina se schimba in mod corespunzator. Nu are inteligenta. Se da doar la o parte din fata luminii. Iese din calea Lucratorului intru Lumina! Intelegi ce spun? Timp de eoni, acest echilibru nu s-a schimbat de loc. Dintr-o data, intunericul iti pleaca din cale, pe masura ce te indrepti spre el. Nu poate exista acolo unde pasesti tu! Nu poate supravietui asa cum o facea inainte – si atunci va lupta sa pastreze lucrurile ca inainte. Dar, echilibrul se va shimba incet – si asta, pentru ca tie nu iti mai este frica de el.

O, drag Lucrator intru Lumina, acesta este mesajul transmis astazi si maine. Voi enumera cateva lucruri de urmarit, in legatura cu aceste schimbari. Acum, cel mai important este urmatorul: Ce vei face cu aceasta putere noua? Chiar daca intunericul nu este inteligent, el e inca o forta de echilibru. Prin urmare, atunci cand se schimba, te poti astepta sa aiba un efect asupra tuturor lucrurilor. Nu poti face o reechilibrare a unor influente atat de puternice asupra naturii omenesti, fara sa ai schimbari de ambele parti. Intelegi? Nu personaliza intunericul.

Cand cazi de pe o stanca, pe cine dai vina? Era cumva monstrul gravitatiei? Ce inteligenta te-a impins si cum de a indraznit sa iti faca rau? Acesta este un exemplu de forta care exista, dar care este inteleasa ca atare.

Insa, spre deosebire de gravitatie, dragilor, echilibrul specific de pe planeta este multidimensional, elastic si dinamic. A fost astfel, timp de eoni – dar acum nu mai este. Se misca in conformitate cu energia pe care ati ales sa o creati. Este soarta voastra. Dar daca nu va veti adapta la puterea voastra, nu se va intampla nimic.

Recalibrarea sinelui incepe cu intelegerea faptului ca intunericul nu mai are putere asupra voastra. Se va retrage din fata voastra, in loc sa va atace. Daca va temeti de orice, intunericul castiga. Acesta este echilibrul despre care va vorbim. Toate astea sunt greu de explicat, deoarece aceste lucruri se vor petrece in termeni non-tridimensionali. Partenerul meu chiar sta si se intreaba acum, daca a facut o treaba buna astazi. Asa ca, ii spun: Treaba a fost bine facuta.

Recalibrarea Lucratorilor intru Lumina este descrisa ca fiind descoperirea de catre acestia, a luminii lor reale – Lumina Creatorului. Ei descopera ca acolo le este locul, ca acesta le este timpul si ca pot sa ii dea drumul. Intunericul nu va avea nicio sansa sa existe nicaieri in jurul lor, atata timp cat se ilumineaza pe sine, cu compasiune si rabdare. Atunci cand pasiti pe aceasta planeta, lasati divinitatea sa straluceasca prin fiecare dintre voi si intelegeti aceste lucruri, pentru ca ele sunt iminente.

Vreti sa stiti de ce ati venit? De asta ati venit. Nu sa faceti – ci sa fiti. Sa fiti lumina, acolo unde inainte era intuneric. Acesta este mesajul zilei. Sunt Kryon, indragostit de omenire.

Kryon

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...