joi, iulie 04, 2013

Ce a mai ramas?

Postat Maria
Odata cu inceputul lunii iulie, trecem in cea de-a doua jumatate a anului 2013. In loc sa ne intrebam ce urmeaza, mai bine am intreba ce a mai ramas? – ce a mai ramas de invatat, de inteles, de eliberat, de recalibrat, de reglat si de curatat, deoarece asta am tot facut din ianuarie incoace si chiar cu mult inainte. Chiar daca Mercur este retrograd in aceasta luna, la intrarea in aceasta perioada ne asteapta niste vremuri mai blande, dar in anumite conditii. Iulie este o luna fantastica pentru curatare si pregatirea unor noi inceputuri (care s-ar putea sa nu apara pana in septembrie). Puteti face asta oricum doriti, cu gratie si usurinta sau cu o doza sanatoasa de haos.
In ultima vreme, oamenii m-au intrebat cum isi pot da seama daca au terminat lucrarea de curatire si s-au inaltat, deoarece unii se tem ca s-ar putea sa nu isi dea seama sau sa fi pierdut intregul eveniment. Este un proces aflat in desfasurare si nu ai ce pierde, nu e un eveniment pe care sa il poti marca drept fiind incheiat. Ce facem noi acum – si nu am putut face inainte – este sa vedem in ce domeniu am progresat si incotro sa facem pasii finali, astfel incat sa ajungem intr-un loc in care sa facem tranzitia spre incheiere. Toate astea au totusi un pret – si pretul este renuntarea la nevoia de vindeca si de fi vindecat, de a ne vedea vindecarea oglindita in ceilalti si de a gandi ca am terminat, odata ce toata lumea se afla in acelasi spatiu energetic si emotional si in aceeasi frecventa si vibratie. Celelalt pret este o chestiune de valoare. Ceea ce putem primi si trai este blocat de limitarile noastre auto-impuse. Acum ne este disponibil totul; daca nu il primim, inseamna fie ca nu am cerut, fie ca nu am cerut ceea ce vrem cu adevarat. Poate ca cerem, dar nu suntem deschisi sa primim, deoarece avem o problema cu ceea ce meritam si suntem demni sa primim.
Aceasta este calatoria noastra de acceptare si constiinta de sine, in care nu ne mai judecam pe noi si pe ceilalti, pentru cine si ce suntem, pentru ceea ce credem ca suntem sau ar trebui sa fim, pe calea vindecarii noastre. In luna iulie avem un puternic element de apa sau vindecare, care ofera doua cai pentru aceasta vindecare si incheiere finala – una blanda si fluida si cealalta asemenea unui torent furios. Daca ne aflam in aspectul bland si fluid, practicam acceptarea si detasarea, recunoscand ca toti se afla acolo unde trebuie sa fie, in fiecare moment si ne concentram asupra locului in care ne aflam pe calea noastra, in fiecare clipa. Torentul furios vorbeste de la sine si poate insemna o incercare de a vasli din greu impotriva curentului sau o cursa salbatica, fara vasle, odata cu vartejul de nestavilit al unui fluviu furios. Si chiar daca s-ar putea sa ajungem pe ambele cai, la aceeasi destinatie, nu ne vom simti la fel de bine si nici nu ne vom bucura la fel pe drum.
Este si o luna a constiintei de sine si acest lucru presupune si el doua aspecte, sinele critic, dur, care judeca – sau sinele iubitor, demn si care merita. Inca o data trebuie sa alegem, dar, in acest caz, destinatia nu mai este aceeasi. Daca vom fi critici, plini de judecati si lipsiti de iubire fata de sine, nu ne vom putea bucura de iubire, pace, armonie, belsug si bucurie, pe care le avem tot timpul. Meritati, meritam, merit – spuneti-o pana cand o credeti. Singurul mod de a schimba lumea este acela de a incepe cu modul in care vorbim si gandim despre noi insine. Totul incepe cu noi si daca nu vom dori sa ne vedem in aceeasi lumina, iubire si adevar, in care suntem vazuti de Sursa noastra, de Univers, de ghizii nostri si de ingeri, ne vom limita accesul la orice lucru bun si minunat, care ne este disponibil.
Orice am vrea sau ne gandim sa eliberam din vietile noastre este gata sa ne paraseasca, in aceeasi masura in care suntem noi pregatiti sa renuntam la el. In iulie, acest lucru implica trei mari elemente, casa (unde suntem impamantati, unde locuim), relatiile (inclusiv serviciul, partenerii si familia) si echilibrul dintre energiile spirituale si materiale din viata noastra. Daca unul dintre aceste domenii se afla in dezechilibru, o vom simti in aceasta luna si vom sti cand este cazul sa vaslim impotriva curentului. Cum vom sti asta? In ce domeniu nu suntem fericiti, ne simtim lipsiti de control si nu suntem in elementul nostru, fiind nesincronizati cu viziunea noastra de fericre, iubire, pace si abundenta, din realitatea noastra?
Atunci cand ne reglam fin, frecventa vibrationala, gasind tonul perfect al bucuriei, pacii, iubirii si belsugului, ne ingustam gama de frecvente carora le permitem sa se conecteze cu noi, extinzandu-ne, in acelasi timp, capacitatea de a primi binecuvantari in toate aceste domenii. Daca nu intelegeti , ganditi-va in felul urmator: cu cat stiti mai mult ce va aduce bucurie, pace, belsug si iubire, cu atat mai putin va veti imprastia energiile in cautarea acestor lucruri si va veti putea concentra energia in mod particular si cu o mare claritate, devenind un pol de atractie a lor si nu un cautator. Vorba cantecului, nu veti mai cauta iubirea in toate locurile gresite si veti putea fi in bucurie, atragand astfel si mai multa fericire si binecuvantari. Sa aveti o luna minunata!

1 comentarii:

obat tradisional stroke spunea...

nice information :)

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...