duminică, iunie 09, 2013

Initierea Sufletului Pereche - Reactivarea Informationala a Frecventei Iubirii Pure


Postat Maria
 
Nu ma refer la Suflete Pereche Camarade, nu ma refer la Suflete Pereche Flacara Geamana, si tot felul de alte clasificari, ma refer strict la Jumatatea pe care o cauta fiecare dintre noi, nimeni nu vrea sa traiasca singur, chiar daca a format el insusi INTREGUL, suntem oameni si vrem tandrete, vrem sa avem cu cine sa ne impartasim trairile, vrem caldura, vrem dragoste si iubire. Asa e normal si firesc!

Initierea Sufletului Pereche este cea mai importanta initiere pe care o poate primi un Om pentru a ajunge la desavarsire. Si asta pentru ca Adevarata Desavarsire are loc in cuplu, sau printr-un Cuplu. Si aici vorbim de acea persoana perfecta pentru tine. Persoana perfecta inseamna acel cineva ce este la acelasi nivel de Constientizare cu tine, acel cineva ce nu face atasamente, nu te inrobeste prin posesivitate, nu te ingradeste. Sufletul Pereche este acel cineva cu care comunici extrasenzorial foarte bine, acel cineva cu care te simti UNUL/UNA, acel cineva pe care l-ai asteptat toata viata, astfel cresteti impreuna, evoluati impreuna!

Initierea Sufletului Pereche este de fapt o reactivare informationala a unei frecvente energetice EXISTENTA in sistemul OM-ului. De ce e dezactivata la majoritatea oamenilor? E simplu: pentru ca oamenii cred in Subconstient ca nu merita sa fie iubiti, cred ca nu au dreptul la Iubire, cred ca nu au dreptul la Fericire, desi afirma toate aceste lucruri. Astfel isi blocheaza singuri fluxul prin care Perechea Perfecta se conecteaza la Jumatatea ei. Acest tip de initiere vine si deblocheaza acest flux, si deschide toate canalele energetice specifice frecventelor Iubirii in Cuplu!

De multe ori dupa aceasta Initiere, se reactiveaza iubirea in cuplurile in care s-a “pierdut scanteia”, relatia reinvie si se simte din nou acea bucurie prin implinire sufleteasca in Cuplu.

Initierea Sufletului Pereche dureaza aproximativ o ora, inainte de procedeul energetic specific are loc o discutie cu rol de Constientizare profunda a potentialului in Iubire pe care-l are fiecare fiinta umana, si se face O SINGURA DATA!
sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, Maria! ..si unde se face aceasta initiere sau mai bine zis cine o face ?

MARIA spunea...

Cel care a scris acest articol. Uita-te pe blogul lui la sursa.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...