duminică, mai 19, 2013

Mintea superioara stie de ce ai cu-adevarat nevoie vibrational si ca apoi iti va aduce sincronicitatile si circumstantele necesare pentru manifestarea acelui lucru BASHAR


Postat Maria
“Nevoia”, privita dintr-o perspectiva pozitiva, e pur si simplu ceea ce e necesar pentru sustinerea continua a unei fiinte. “Nevoia”, intr-un sens negativ, e ceea ce ego-ul ar putea crede ca e necesar, dar care de fapt ar putea fi doar ideea unei consolidari a unui atribut negativ sau a unei credinte negative pentru ca sinele sa-si dea importanta si sa para ca-i faca mai grandios.
A: Ok, deci stiind asta, “nevoia” inseamna doar sa stiu ca am nevoie de lucrurile de baza, ca mancare … Stiu ca ai dat la un moment dat o lista cu anumite lucruri ca “sa dormi un anumit timp”, “sa visezi o anumita “cantitate” etc.
Deci, avem aceste nevoi de baza, dar apoi aceste nevoi pot fi satisfacute fara a avea cu-adevarat o viata plina de bucurie…
B: Simti acea vibratie cand il privesti, cand te gandesti la el, cand il auzi, da?
A: Da.
B: Siiiiimti acea conexiune, da?
A: Da.
B: Asta e, impreuna cu imaginea ta cantand la acel instrument, e singurul limbaj necesar – sentimentul si imaginea cu tine cantand la hang. In scenariul ideal e singurul limbaj necesar, singurul simbol necesar pe care apoi sa-l inmanezi Sinelui Suprem. Dupa care uita de el! Da-i drumul sa se duca, avand incredere ca acum, mintea superioara stie de ce ai cu-adevarat nevoie vibrational si ca apoi iti va aduce sincronicitatile si circumstantele necesare pentru manifestarea acelui lucru, DACA e cu-adevarat reprezentativ pentru cea mai inalta stare a ta. Sau iti poate aduce ceva ce nici nu ti-ai putut imagina ce iti va ingadui sa traiesti o experienta si mai captivanta si mai plina de bucurie decat iti imaginezi tu in scenariul tau de acum.
Oricum ar fi, ideea e ca daca dai drumul la imagine si continui sa actionezi pur si simplu, in fiecare moment, fata de orice optiune ai la dispozitie si in privinta careia poti face ceva, vei dovedi incredere, prin acele actiuni, in Sinele Suprem, ca te conduce prin acele conexiuni - indifferent de cat de serpuitoare ar parea, oricat de mult ar parea ca n-au nimic de-a face cu dorinta ta initiala - vei avea incredere - deoarece entuziasmul e present in fiecare dintre actiunile tale – ca au legatura si vei avea incredere ca mintea superioara te atrage prin acele actiuni captivante catre ideea manifestarii oricarui simbol ce e reprezentativ pentru bucuria si entuzismul tau. Are sens?
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...