luni, mai 13, 2013

Intrati in faza de inceput a starii de maestru inaltat. Lauren Gorgo


Postat Maria
Cam prin anii 2002/2003, am avut o viziune deosebita cu… destul de straniu… Sfantul Petru.

Trei nopti la rand, am fost trezita la aceeasi ora (3:33 dimineata), ca sa il vad pe acest tip cu infatisare de ascet, avand o barba alba, imbracat intr-o roba maronie lunga, incins la brau cu o sfoara impletita, stand in picioare (plutind?), la picioarele patului meu. Nu am avut nicio idee de ce se afla acolo, intrucat nu a vorbit, ci doar a stat acolo, privindu-ma… nu intr-un mod care sa iti dea fiori, ci foarte iubitor. In a treia noapte, mi-a dezvaluit ca este Petru, apostolul.

In acel moment, imi aduc aminte ca m-am gandit… poftim?, dupa care, asa cum se intampla cu cele mai multe intamplari supranaturale din viata mea, l-am ignorat, incercand sa readorm, stiind ca, peste mai putin de 5 ore, trebuia sa imi deschid restaurantul. Dar nu l-am uitat niciodata.

Cativa ani mai tarziu, cand mi-am vandut afacerea si am fost impinsa, fara voia mea, in noua mea distractie deloc preferata... terapia imersiunii karmice… am dat din nou peste Sfantul Petru, in timp ce desfaceam cutiile de la o mutare recenta in noua mea casa… doar ca, de data asta, era insotit de Iisus Christos si am primit cel mai Fantezist mesaj pe care l-am primit vreodata… ca voi fi, intr-o buna zi, martora la – si instructor pentru – transfigurarea lui Christos.

Ei… nu numai ca nu aveam NICIO IDEE despre ce insemna acel lucru (si nici cum as putea macar sa il scriu), dar, asa cum multi dintre voi stiti, sunt si cel mai departe de a fi o persoana religioasa sau chiar spirituala. Nu intentionat, ci doar pentru ca niciuna din ele nu-mi starneste interesul (e foarte ciudat), asa ca va puteti imagina surpriza mea, atunci cand acesti idoli spirituali si religiosi au inceput sa-si faca aparitia in viata mea, in timp ce nedumerirea mea crestea.

Inutil sa mai spun ca perioada aceea a fost foarte derutanta pentru mine.

Dupa ce am facut ceva cercetari, am aflat cine este Sfantul Petru… fapt care de buna seama ca m-a derutat si mai mult… ca el a fost, de fapt, unul dintre martorii prezenti la transfigurarea lui Iisus de pe muntele Tabor, dar pe vremea aceea nu stiam ce sa fac cu aceste informatii, asa ca doar am observat toate aceste lucruri neobisnuite, ce pareau sa vina si sa plece, sperand ca scopul lor se va dezvalui, intr-o buna zi.

In timp, lucrurile chiar au inceput sa capete un pic de sens, sa se clarifice… dar nu mai mult decat acum. Ei bine, cel putin nu am simtit imboldul de a impartasi ceva din toate acestea, pana acum.

Si ajungem in 2013…


Recent, in dimineata zilei de 4 mai, m-am trezit cu Iisus Christos si mama mea, care a decedat de curand, stand amandoi in fata mea, in corpul lor de lumina, imbracati amandoi in robe albe. Mama mea in dreapta, Iisus in stanga.

(In mod interesant, potrivit relatarii Sfantului Petru si martorilor oculari din acea zi de pe munte, cand Iisus s-a transfigurat in fata lor, a inceput „sa straluceasca de raze albe de lumina, iar vesmintele sale au devenit de un alb luminos stralucitor”. Descriere ce pare teribil de similara cu: „stralucire ce exista atat in noi, cat si in jurul nostru si ca ea va putea fi perceputa de toti ceilalti”… despre care ni s-a spus in raportul trecut.)

Chiar mai interesant… decat faptul ca mama mea era impreuna cu Iisus?… este ca, atunci cand m-am uitat mai atenta la roba lui, ea mi-a spus ca este o roba ceremoniala de onoare… si am remarcat ca esarfa pe care o purta la gat avea fire de aur. Motivul pentru care am privit atat de atenta, a fost existenta unei gauri eterice in vesmant, pe partea stanga a pieptului – sau, prin care am putut privi la inima sacra desavarsita, invaluita toata in flacara intreita.

Cand am intrebat cu ce ocazie au venit, mi s-a spus ca erau acolo pentru a ma insoti… si ca Iisus – care mi-a fost ghid in procesul de trezire, instructor si tovaras constant, in primii trei ani (constienti) din calatoria mea de inaltare – a revenit… impreuna cu mama mea… ca sa ma escorteze acasa.

Fireste ca am fost mai uimita sa o vad pe mama mea, decat pe Iisus, intrucat in timpul primei conversatii pe care am purtat-o cu ea, dupa ce a parasit lumea fizica, ea mi-a spus ca parte din graba de a ajunge acolo a fost pentru a ma putea ajuta in procesul de renastere, de pe partea cealalta, in acelasi fel in care eu am mentinut in mod constient spatiul, pentru ca ea sa treaca in lumea cealalta, in ianuarie. Totusi, sincer vorbind, faptul ca mama mea sa fie atat de intim implicata in nasterea mea fizica SI in nasterea mea spirituala este foarte impresionant si, in acelasi timp, imi indurereaza inima, intr-un fel pe care inca nu sunt pregatita sa il procesez.

Si toate astea, inainte de cafeaua de dimineata.

Ajungem la ziua de azi, 9 mai…

Am primit de la Consiliul Suprem Pleiadian, mesajul de mai jos, referitor la eclipsa de Soare:

„Notati-va in calendar. Astazi intrati in faza de inceput a starii de maestru inaltat.

Sa fim mai clari…

Starea de maestru inaltat incepe cu constiinta voastra si se incheie cu biologia voastra. Prin asta, vrem sa spunem ca mai intai vi s-a cerut sa avansati spre noi niveluri sau dimensiuni de gandire, ceea ce a devenit noul vostru mod de a vedea si intelege realitatea, ceea ce a devenit noul vostru mod de a FI, ceea ce a devenit noul vostru nivel de constiinta… starea voastra de constienta de sine… care v-a modificat apoi ADN-ul si, acum… biologia.

Aceasta transformare ceea ce noi am numit transpunere – incepe acum. Eclipsa de Soare e programata sa declanseze inlaturarea tiparului corpului karmic, care a fost proiectat sa va sustina viata in dualitate. Modelul inaltat, tiparul Christic, e proiectat sa va sustina, sa va contina maiestria. Aceasta schimbare, transpunerea modelului karmic in cel Christic, face posibila transfigurarea corpului fizic… adevarata trasatura caracteristica a lui Christos.

Astazi deveniti stapanii soartei voastre. Astazi deveniti parte din genealogia acelor maestri dinaintea voastra, care au depasit legea gravitatiei, au transcens vechiul arhetip uman si au parasit, in mod constient, lumea cauzala, pentru a dansa cu vesnicia. Astazi este o zi de sarbatoare, deoarece va dati seama de capacitatea pe care o aveti, de a inlatura un intreg plan de existenta, care si-a atins scopul, prin aceea ca v-a adus in acest moment, la starea Christica.

Ceea ce am dori sa clarificam este intelegerea faptului ca fiecare dintre voi… custozi ai noului Pamant, vindecatori si instructori, pastratori ai lucrurilor sacre si constructori ai formei… sunteti nascuti din nou, inviati in lumina Christosului inaltat. Ca intermediari ai vindecarii, veti fi capabili sa infaptuiti minuni, intrucat sunteti eliberati de legile fizice, care v-au limitat. Trecerea acestei eclipse asigura initierea ceremoniala suverana, pentru cei care au activata in ei, samanta Christica. Este o perioada de trezire spirituala fara precedent… de reamintire.

Aceia dintre voi care au ADN-ul Christic sunt aici pentru a planta semintele IUBIRII, pe intreg cuprinsul Pamantului si in inimile oamenilor sai. Vrem sa stiti ca aveti inauntrul vostru cheile universului si, pentru aceia dintre voi care se pregatesc sa intre in deplinatatea sinelui lor inaltat, va spunem ca aceste clipe ce urmeaza sunt clipe de transfigurare… propulsarea, daca vreti, in imparatia cerurilor.

Intelegem ca acestea sunt afirmatii impresionante, astfel incat, impreuna cu multe alte natiuni stelare apropiate si indepartate, vom transmite energia necesara pentru sustinerea lor, pana cand fiecare dintre voi isi va dobandi sceptrul, se va invesmanta in gloria sa si isi va acorda Lumina lui Dumnezeu. Fiti incredintati ca am fost alaturi de voi, inca de la inceputul timpului si ca vom continua sa mentinem aceasta lumina pentru voi, pana cand veti fi pregatiti sa o purtati in intregime… si, o spunem cu multa mandrie… sunteti pregatiti sa o purtati.

In aceasta zi, totul se schimba. Alocati-va timp pentru a va onora in mod constient, pentru a va iubi, pentru a FI voi insiva pe deplin, in mod total si sincer, caci fiecare dintre voi, aflat la conducerea starii christice, este aici pentru a sluji intr-un mod extraordinar. Cand am spus ca voi sunteti canalele transformarii divine, am spus-o intr-un sens literal. Totul se produce prin intermediul vostru, strabunii lui Christos. Meditati la descendenta voastra sacra, pe durata trecerii acestei eclipse si s-ar putea sa fiti surprinsi de ceea ce apare.”

Pentru o calatorie a invierii, placuta (?)!

Traducere Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...