miercuri, mai 08, 2013

Atunci cand suntem deprimati si tristi ne aflam, de fapt, la capatul unei cai energetice


Postat Maria
Jennifer Hoffman

As fi putut numi acest articol „10 moduri de a sti ca viata ta a ramas fara benzina” deoarece asta este senzatia la sfarsitul unui drum energetic: ca o masina care a ramas fara benzina si sta pe loc. Acest lucru inseamna doar ca drumul pe care va aflati nu mai poarta nicio energie pentru voi si nu mai este nimic de creat in acest spatiu energetic, deoarece voi va aflati, de fapt, pe un nivel energetic diferit. Daca urmariti pagina mea de facebook, am postat acolo, cu cateva zile in urma, faptul ca noi toti am ajutat in aceasta saptamana, la deschiderea si activarea unui nou portal energetic – un portal care exista, dar a ramas in adormire, timp de eoni. Cu acest nou portal energetic, avem acces la mult mai multe frecvente noi si diferite, care va vor face si mai constienti de limitarile caii voastre curente si va vor ajuta sa intelegeti ca exista atat de multe alte lucruri care va sunt acum disponibile. Va aflati la capatul drumului vostru energetic – si a venit vremea sa va ganditi sa treceti de la benzina fara plumb, la combustibilul pentru rachete.

Este, intr-un fel, ca si cum ai locui in intr-o casa obisnuita si confortabila si ai merge sa vizitezi o vila imensa. La întoarcere, vechea ta casa ti s-ar parea, dintr-odata, foarte mica si nu prea cocheta. Atunci cand ne confruntam cu noile frecvente, acest lucru ne poate extinde vietile in multe feluri si atunci viata noastra de pana acum ne apare, dintr-o data, foarte mica si limitata, vedem unde putem face schimbari si ne intrebam de ce nu am vazut aceste ocazii si inainte. Judecata nu isi are locul aici, pentru ca toate acestea nu ne-au fost disponibile pe actuala cale energetica. Dar, odata cu noile frecvente, ne sunt disponibile si noi potentiale.

Cum stim, insa, ca lucrurile pe care le vedem sunt posibile si cum ne putem conecta cu ele, pentru a le materializa? Suntem oare destul de isteti, de puternici, de daruiti si de capabili pentru a crea noi posibilitati pentru noi insine? Suntem, daca ne conectam la noile energii, dar in primul rand trebuie sa ne deconectam de la vechea cale energetica, devenita inutila, deoarece nu are frecventa sau vibratia care sa le permita acestor noi potentiale, sa se materializeze. Fiecare frecventa energetica are o limita a potentialului sau si, atunci cand o atingeti, nu mai exista altceva. Este capatul drumului pentru energia respectiva si ea nu va mai este de folos, pentru a crea noi aspecte ale vietii. Acest lucru se aplica si relatiilor, situatiilor si oamenilor din viata voastra.

Iata top-ul celor zece mijloace prin care va puteti da seama ca ati ajuns la capatul caii energetice actuale, ca energia din viata voastra nu va mai este de folos si ca sunteti gata sa o apucati pe un drum nou.

1. Nu va mai place viata voastra, vi se pare mica si limitata si stiti ca undeva va asteapta ceva mult mai satisfacator – chiar daca nu stiti inca, ce anume.

2. Nu va place ce faceti cu viata voastra – ceea ce poate include serviciul, cariera, situatia financiara, relatiile sau locul in care traiti. S-ar putea sa si resimtiti toate acestea, ca fiind scurgeri de energie.

3. Lucrurile care va faceau fericiti inainte, acum nu va mai ofera nicio bucurie. S-ar putea ca nici macar sa nu mai puteti sa va amintiti cum era sa fiti fericiti.

4. Va simtiti deconectati de oamenii din jur si s-ar putea chiar sa nu va mai placa (nu conteaza cine sunt ei, acest lucru se aplica tuturor relatiilor si oamenilor, inclusiv membrilor familiei). S-ar putea sa va evite putin (sau mai mult) sau, atunci cand va aflati impreuna, sa simtiti ca aveti o conversatie oarecum fortata si ca va este greu sa comunicati cu ei.

5. Va simtiti blocati, incapabili sa va miscati in orice directie si s-ar putea fie sa va doriti atat de mult schimbarea, incat sa vreti sa o luati in orice directie, doar pentru ca ea sa se intample, fie sa fiti atat de zapaciti, incat sa nu va puteti gandi la absolut nimic, in clipa asta.

6. Va simtiti lipsiti de motivatie si v-ati pierdut creativitatea si ambitia. Chiar si atunci cand faceti lucrurile cele mai simple si obisnuite, vi se pare ca va tarati printr-un noroi gros.

7. Va simtiti detasati, confuzi si cu gandirea incalcita. Va este greu sa acordati atentie si sa va concentrati asupra lucrurilor marunte si pare sa va ia mai mult timp sa faceti orice.

8. Petreceti o gramada de timp, visand cu ochii deschisi ca va aflti oriunde altundeva decat in propria voastra viata de acum.

9. Simtit o tentatie puternica sa va luati zborul, sa fugiti undeva, in necunoscut, lasandu-va viata actuala, pentru a afla ce va face fericiti.

10. Simtiti o dorinta acuta de a va curata spatiul vital, de a scapa de lucrurile pe care nu le mai vreti si, uitandu-va prin ele, sunteti uimiti de cat de multe lucruri sunteti dornici sa scapati.

Ce urmeaza? Cum sa depasiti lipsa de motivatie si nefericirea generala, care va copleseste in acest moment? Desi pare sa fie cel mai rau cosmar, acesta este, in realitate, cel mai puternic moment al vostru, deoarece frica de schimbare poate parea mica, in comparatie cu dorinta de schimbare si cu vointa de a permite ca acest lucru sa se intample. Si atunci lucrurile se pot intampla. Nu conteaza cat de puternic si de promitator este potentialul energetic; pana cand nu intelegem ca ne aflam pe o cale care nu mai are nicio energie pentru noi si nu vrem sa luam in considerare o alta, noua, tot potentialul energetic ramane doar potential pur.

Pasul urmator este sa ne gandim cum putem actiona. La care dintre lucrurile de care am fost atasati pana acum, putem renunta? Caror rezultate putem incepe sa le asezam bazele? Visele voastre sunt cele care va dau raspunsul la intrebarea „Ce vreau?”, asa ca, urmariti cu atentie ce dorinte secrete aveti, care sunt lucrurile despre care vorbiti, atunci cand spuneti „mi-as dori…” Putem trece de la nefericire si depresie, la actiunea inspirata, stiind ca atunci cand suntem deprimati si tristi ne aflam, de fapt, la capatul unei cai energetice. Urmand calea viselor si a sperantelor noastre, in fata pasilor va incepe sa se desfasoare o cale noua. Si daca actionam urmandu-ne inspiratia, extindem potentialul noii energii, intr-o noua realitate a vietii noastre.

Copyright (c) 2013 by Jennifer Hoffman.
SURSA  multumesc Alexandra pentru traducere

1 comentarii:

Anonim spunea...

Simplу wіѕh to say youг article іs аs аstоnіshing.

The clarity in your post is simply nice and i could assume you're an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

Here is my page ... www.Hugheyfuneralhome1969.Com

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...