miercuri, aprilie 10, 2013

Nunta Cosmica in 2013


Postat Maria
Daca ati intreba un astrolog ce este o “nunta cosmica”, probabil ca ati primi raspunsuri felurite si nastrusnice. Putini sunt astrologii care au avut sansa sa se intalneasca si cu latura spirituala a astrologiei, cea care dezvaluie teserea discreta si subtila a firelor ce leaga aceasta stiinta, de celelalte 7 Stiinte Ezoterice care formeaza Universul Cunoasterii Ezoterice.

Un reputat astrolog francez, Armand Barbault, dupa 12 ani de practica a astrologiei la un nivel inalt, trecea in plan secund astrologia, pentru a-i da prioritate in viata sa, Alchimiei. Se retragea undeva la tara si, impreuna cu sotia sa, incepeau opera de creare a Elixirului de viata lunga, exact in cele doua zile si jumatate ale momentului de Nunta Cosmica din acel an. Dupa un ciclu complet care a durat 12 ani, au obtinut Elixirul, cea mai pretioasa comoara alchimica (aurul topit).

Nunta cosmica se defineste drept perioada de timp in care Soarele si Luna se afla, simultan, in pozitiile lor de Exaltare. Acest moment se produce o singura data pe an, atunci cand Soarele tranziteaza zodia Berbecului, iar luna se afla in zodia Taurului. In 2013 acest moment se produce in intervalul joi 11 aprilie, de la ora 06.22, pana sambata 13 aprilie la ora 17:12.

In intervalul de Nunta Cosmica fortele Soarelui (Principiul Masculin) si ale Lunii (Principiul Feminin) se afla la cea mai inalta cota de manifestare exterioara, terestra si pot fi folosite pentru a pune piatra de temelie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viata pentru o persoana sau pentru crearea unor proiecte importante, care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezinta creatii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an si ar fi un lucru intelept sa proiectam cele mai ambitioase si creative forme-gand, pe care le dorim materializate in viata noastra.

In momentul inceperii constructiei Goetheanumului de la Dornach (Elvetia), Rudolf Steiner a folosit momentul Nuntii Cosmice, pentru a pune Piatra Fundamentala a constructiei edificiului respectiv.

Poate ca ar fi bine ca fiecare sa isi planifice si sa inceapa construirea edificiului sau personal, al constructiei unde sa te simti acasa si unde sa iti desfasori activitatile spirituale.

Fiecare dintre noi poate folosi acest moment pentru a proiecta, construi, materializa in viața sa o situație, o conjunctura sau chiar bunuri pe care și le dorește și pe care le poate obține, daca aproba și Tatal Ceresc. Se poate face acest lucru pentru propria ta viața sau se poate construi pe o coordonata sociala, proiectand și construind situații sau lucruri ce vor fi de folos altor persoane.

Ultimii ani au fost extrem de importanți pentru multi dintre noi. Tatal Ceresc si-a revarsat slava asupra noastra si noi toti am primit foarte mult de la El. Unii dintre noi au folosit ceea ce li s-a dat si rezultatele sunt vizibile. Altii contempla inca extaziati frumusetea darurilor ceresti si nu se pot desprinde din feeria cunoasterii dezvaluite.

Ar cam fi timpul sa ne adunam, sa ne concentram si sa ne apucam de treaba, in Laboratorul de Creatie al propriilor noastre vieti.

Tatal Ceresc ne-a oferit infrastructura la care nici nu puteam visa nestiind ca exista.

Ar fi o minima forma de respect si o dovada de recunostinta, daca am folosi ceea ce ni s-a dat cu atata dragoste si bucurie.

Tatal Ceresc priveste cu interes, curiozitate si nerabdare la noi, copiii Lui si s-ar bucura daca ne-ar vedea utilizand darurile pe care ni Le-a facut!
sursa


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...