luni, martie 25, 2013

Meditatie pentru glanda pancreas


Postat Maria
Aceasta meditatie acustica contine un gen de proto-limbaj – ceea ce unele persoane numesc Limbaj al Luminii. Gasesc ca tonalitatea si forma undelor acestor sunete deosebite sunt foarte interesante si antrenante. Ele reprezinta o comunicare pentru glanda pancreas, transmitand ceea ce Harhorii numesc dulceata luminii.

Poti asculta aceasta bucata acustica, la fel cum ai asculta orice alta inregistrare.

Daca vrei, totusi, sa simti piesa acustica asa cum a fost ea folosita în timpul atelierului Intensive Transmisii de Lumina, focalizeaza-ti atentia în zona glandei pancreas, aflata în spatele stomacului. Lasa ca sunetele sa faca sa vibreze aceasta zona din corp (pancreasul tau), iar atunci cand mintea iti hoinareste, readu-o la glanda pancreas. Pentru a avea o experienta energetica mai intensa, poti reasculta piesa. Ascultarea ei de cel putin 3 ori – sau mai mult – le va permite acestor coduri acustice sa patrunda mai adanc în pancreas.

Scopul acestei meditatii acustice este sa infuzeze glanda pancreas cu energiile interdimensionale (lumina spirituala), în vederea elevarii spirituale si iluminarii corpului si mintii tale.

Click aici ca sa asculti si/sau sa descarci fisierul audio

Acest fragment acustic face parte dintr-o colectie de meditatii acustice, care au fost inregistrate „live”, în timpul unui atelier de lucru Hathor Intensiv din 2011, intitulat Transmisii de Lumina.

Aceste piese acustice, extrem de neobisnuite si lirice, infuzeaza cele sapte glande endocrine, cu energii interdimensionale puternice (lumina spirituala). Scopul meditatiilor acustice este doar acela de auto-explorare si auto-elevare, ele creand un spatiu în care sa explorezi cateva dintre cele mai profunde relatii dintre corpul/mintea ta, asa cum sunt ele exprimate prin intermediul sistemului tau endocrin.
Ana Nicolai

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...