luni, ianuarie 21, 2013

Medicina cosmica


Postat Maria
Subconstientul înregistreaza tot ceea ce trece ca forma gând prin constient, tot ceea ce omul simte profund, viseaza sau doreste intim, simte adânc, gândeste despre alti sau despre el însusi; toate acestea se impregneaza în propriul subconstient, iar acesta, find impersonal netinând cont de persoana sau timpul la care emisia se face) aduce la îndeplinire în viata noastra tot ceea ce gândim pâna în cele mai mici detali si amanunte.
Prin impregnare, prin impresionare putem pune în activitate subconstientul, divinitatea din noi. Impregnarea se poate face doar prin forme gând, prin gânduri. Tot ceea ce un om gândeste si accepta, constient sau inconstient, se imprima exact în subconstient iar acesta aduce la îndeplinire întocmai ceea ce s-a impregnat. De ce sa ne mai miram ca uni oameni sunt bolnavi, saraci, nefericiti, violenti când ei si-au impregnat subconstientul cu acceptarea morti, a bolilor, a saraciei, a suferintei, a violentei.
Toate institutiile, mai ales cele religioase, au fortat omul sa faca acest lucru, l-au fortat sa accepte boala, moartea, saracia, si alte umilinte. Au creat cântece, slujbe, ritualuri închinate morti, bolilor, saraciei si umilintei în care trâmbiteaza sus si tare ca e voia Domnului ca omul sa fie bolnav, sarac, umil si sa moara.
Însa religia nu s-a oprit nicicum doar aici. Ea a facut din Dumnezeu o persoana, o personalitate care sta undeva sus într-un cer fizic si care are toata puterea, face ce doreste si care se uita din când în când pe Pamânt pentru a pedepsi cu triste suferinte, de boala, de moarte.. Ceea ce a facut si continua sa sustina religia este mai mult decât o blasfemie cosmica.

Trebuie ca un om sa aiba un autocontrol exceptional si un curaj imens pentru a nu se lasa pacalit si manevrat de dogmele si sistemele religioase, sociale, politice, economice, culturale.. ale societati.
Trebuie sa fie foarte atent la tot ceea ce aude, constient sau nu, tot ceea ce vede, simte, citeste sau intuieste, acestea se impregneaza în subconstient iar de acolo urmeaza sa fie manifestate în propria sa viata. Pare dificil autocontrolul însa e destul de usor iar satisfactia este imensa.
Chiar daca cineva a trait pâna acum în cele mai mari erori dar vrea sa se trezeasca, sa se elibereze de limitari si prejudecati, o poate face oricând prin schimbarea modului de gândire, caci începând sa gândeasca pozitiv, toate gândurile anterioare si toate limitarile cu care si-a impregnat anterior subconstientul sunt sterse în mod automat si înlocuite cu formele gând pozitive emise în prezent. Mai mult, printr-o formula mentala adecvata, omul poate sa-si curete, în mod constient, toate greselile si gândurile negative.
Schimbându-si conceptile si modul de gândire el se va naste practic din nou caci, în continuare, el nu se va mai manifesta ca înainte ci se va manifesta conform noilor concepti si forme gând cu care îsi impregneaza subconstientul. Si cu cât îsi ridica nivelul gândurilor mai sus cu atât comportamentul, frumusetea si bogatia lui urca pâna când el manifesta întrutotul, prin el însusi, divinitatea care este prezenta si care îl alcatuieste. Sigur ca pentru cei care au ramas în continuare în  lanturile prejudecatilor, frici, boli, morti, limitarilor, el va parea si va  fi considerat nebun si chiar tratat ca atare.
Însa, odata ajuns la acest nivel, el nu mai poate fi atins de  gândurile sau formele mentale si fizice ale celorlalti. Ba mai mult, el îi  întelege pe cei care încearca sa-l loveasca prin gândurile sau  comportamentul lor necontrolat, caci si el a trait cândva în aceasta  mizerie a ignorantei si, poate ca si el, cândva se comporta la fel de  urât cu cei care poate încercau
sa-l scoata la Lumina din mlastinile  necunoasteri si ale ipocriziei.
                MEDICINA COSMICA, SACRO - TERAPIA

1 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte adevarat. Multumesc.

Namaste.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...