marți, decembrie 11, 2012

Maria



Postat Maria



Eu sunt ceea ce sunt ! Maria !

Energie condensata in trup uman , genul feminin. Simt , ma bucur, plang, aleg ceea ce sufletul si inima imi spune , in corp de femeie.
Sunt mai presus de dezamagirile mele,de dependentele mele, mai presus de durerea de a fi om in aceasta paradigma dualista , mai presus de frica.  Privesc din afara identitatea mea. Ma deschid vindecarii, iertarii.
Mamei  mele pe care am ales-o  inainte de a respira  prima data pe aceasta planeta ii multumesc pentru darul vietii. O rog sa ma ierte pentru  tot ce nu a fost iubire si a produs uneori  separarea.
Tatalui meu pe care l-am ales  inainte de a ma naste pe aceasta planeta  ii iert tot ce nu a fost iubire si a produs separarea. Tata iti multumesc pentru darul vietii.
 Frate al meu a carei companie am ales-o inainte de a respira prima data pe acest pamant alung toate neintelegerile  prin iubire si pasesc inca o data in eternul cerc al fraternitatii.



Iti multumesc pentru darul reflectiei. Ma eliberez de mania mea, de vina , de regretul meu.
Prietenilor mei pe care i-am ales inainte de a ma naste pe acest pamant  le multumesc pentru darurile lor , pentru compania lor si ii rog sa-mi ierte neintelegerile si separarea in momentul in care lectia a fost invatata.
Accept  acum energiile care vin prin acest portal catre mine si ma las ghidata de sinele inalt pentru a face conectia  trupului cu aceste energii , pentru echilibru si binele meu cel mai inalt.
Dansez constient  pe muzica acestor frecvente , le fac loc in fiecare celula a corpului.
Respir constient , stiind ca fiecare respiratie imi permite sa experimentez aceasta realitate la nivelul cel mai inalt la care energia in trup poate exista fara sa-l deterioreze.
Respir  si traiesc .
Multumesc
Maria

7 comentarii:

Adina Amironesei spunea...

Felicitări! ♥

MARIA spunea...

Multumesc Adina .

Ionut Florea spunea...

Saru'mana! Va citesc blogul inca de anul trecut si ma bucur ca v-am gasit. Va multumesc pe aceasta cale pentru munca depusa.
P.S. We are One, We are Love!

MARIA spunea...

Namaste Ionut ! Si eu multumesc .

Unknown spunea...

IMI PARE RAU! IARTA-MA! TE IUBESC! MULTUMESC!
CEREMONIA INOCENTEI ORIGINALE ESTE PERFECTA! SA FII BINECUVANTATA! SA FIM BINECUVANTATI!

MARIA spunea...

Da , ceremonia inocentei originale mi s-a parut cea mai potrivita pentru 12-12-2012.
Suntem binecuvantati.Multumesc

Tipografie spunea...

Felicitari!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...