duminică, decembrie 23, 2012

Casa este acolo unde este inima


Postat Maria
Noua Eră a sosit, așa că bucurati-va!

Unii dintre voi mai puteți avea probleme care vă solicită atenția, dar cu imensa creștere în intensitate a efectului pe care îl are câmpul Iubirii divine asupra voastră a tuturor, vi se va părea relativ ușor să vă distanțați de de orice atașament neiubitor rămas, sau bagaj emoțional dureros de care nu v-ați debarasat încă pe deplin. Cu intenția voastră clară de a face acest lucru, și cu iubitoarea susținere a îngerilor și ghizilor voștri, orice din ceea ce se află în câmpurile voastre energetice individuale nu este în aliniere cu Iubirea va fi rapid dizolvat. Relaxați-vă știind că adevărata voastră intenție se realizează instantaneu.




Pentru voi viața a devenit o experiență pe care să o prețuiți și de care să vă bucurați pe deplin pe măsură ce restricțiile cu care iluzia v-a învăluit dispar, dezvăluindu-vă libertatea care întotdeauna a fost a voastră, prezentându-vă nenumăratele oportunități care vă sunt disponibile și pe care să le explorați cu redescoperitele voastre talente și abilități creative.
Interacțiunea voastră cu ceilalți – familie, prieteni sau cu persoane total străine, care nu mai sunt și nu au fost niciodată cu adevărat străine – de-acum va fi întotdeauna armonioasă și înălțătoare, acum că egotica competiție impulsionată de divizatoarele ambiții personale care obișnuiau să vă conducă a căzut. Orice competiție sau jocuri la care veți lua parte va fi doar pentru amuzamentul prietenos a tuturor celor implicați și va duce la mult râs spontan. Veți face multe lucruri doar pentru plăcerea de a le face, iar în fundal nu vor exista sentimente de vinovăție care să vă sugereze că nu ar trebui să le faceți sau că ar trebui să faceți ceva mai important. Într-adevăr nimic nu este mai important decât să vă distrați, indiferent de ceea ce ați face!
A face lucrurile doar pentru a vă distra, pur și simplu, vă va oferi un mod nou, încântător de a vă concentra asupra activităților voastre, adăugând în același timp o incomensurabilă îndemânare în felul în care vă angajați în ele. Zilele voastre de trudă și epuizare s-au încheiat, pentru că aveți o energie nelimitată cu care să luați parte la viață și pentru că acele treburi care v-au cauzat truda și epuizarea nu vă mai umplu zilele.
O nouă eră se naște astăzi și, pe măsură ce vă obișnuiți cu sentimentul de bunăstare și entuziasm pe care ea le generează, vă veți deschide din ce în ce mai mult și pe deplin bucuriei de a trăi, deoarece nu va mai exista nici un neliniștitor, dar aproape inconștient, sentiment că în scurt timp se va întâmpla ceva care, fie va atenua, fie va distruge jucăușele sentimente pe care le experimentați. Siguranța personală nu va mai fi o problemă, pentru că nu există nimic care v-ar putea amenința sub vreo formă!
Voi ați ajuns în Noua Eră unde tot ceea ce vă așteaptă vă va aprofunda sentimentul de apartenență și bucurie. Casa este acolo unde este inima, iar acum acea casă și inima sunt pe deplin una, pacea și totala mulțumire sunt pe veșnicie ale voastre!
Bine ați revenit la Casa de care v-a fost dor și unde vă recunoașteți din nou drept ființele divine pe care Tatăl vostru le-a creat în Iubire Eternă – pentru a experimenta o fericire neîntreruptă!
sursa 

1 comentarii:

Anonim spunea...

Αttractive seсtiοn of cоntent. I
just stumbled upοn your website and in accеssiоn capital
to asѕert that I aсquire aсtuallу enjoyed acсоunt your
blog pοsts. Any way I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

My web blog hcg diet forum

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...