joi, noiembrie 15, 2012

Curățenia cosmică este una generală, dar fiecare om trebuie, este dator să își facă curat în viața sa.

Postat Maria


 Tema alcătuită pentru momentul fazei maxime a Eclipsei Totale de Soare din 14.11.2012, relevă o astrogramă cu Ascendentul poziţionat în al doilea grad din Fecioară, iar Mercur, guvernatorul Ascendentului, este retrograd în casa a 4-a, în Scorpion. Aceasta indică faptul că în următoarea perioadă va fi dominată de acţiuni radicale, spectaculoase şi distructive, acţiuni care vor genera mari schimbări la toate nivelele. Schimbările vor viza starea populației a cărei viață materială se va înrăutăți, majoritatea confruntându-se cu mari probleme financiare.
        Faptul că Mercur guvernatorul Ascendentului este retrograd indică certuri, scandal, violență în comunicare.
        Tot ceea ce este nelalocul lui în viața oamenilor își va manifesta vizibil niocivitatea și multe din vechile metode, tehnici și acțiuni vor deveni nefuncționale.
        Aglomerația de planete din Scorpion, Soare, Luna, Saturn, Nod Nord, generează impulsuri justițiare extraordinar de puternice. Această eclipsă are o forță uriașă și o tentă distructivă foarte mare și face parte dintr-o categorie specială a ”elementelor distructive justificate”!  Ca orice acțiune de curățenie are și o doză de manifestări pe care privindule superficial le-am putea considera negative, dar ele sunt absolut necesare.
        Această eclipsă face parte – nu din ciclul Saros, aceasta fiind o informație care îi interesează pe astronomi - face parte dintr-un ciclu al Eclipselor Majore ce marchează dispariția Lumii Vechi și nașterea Lumii Noi.
        Ciclul începea în 11 iulie 2010 la eclipsa din ziua Soarelui, a repornit Izvorul Conștiinței Spirituale, aflat la Fețele Albe, în munții Orastie.
       In 1 iulie 2011 în ziua lui Venus a avut loc eclipsa care a marcat Nașterea primelor elemente ale Lumii Noi.
       În iunie și iulie 2012 au avut loc Luna Nouă din Rac și cea din Leu, care au pus în mișcare forțele sufletești și spirituale, necesare construirii Lumii Noi.
       Acum, în 14 noiembrie 2012 s-a produs Eclipsa totală de Soare care declanșează Marea Curățenie. Este similară cu punerea în acțiune a unui aspirator gigantic care absoarbe din răul material, energetic, subtil, care aproape că a acoperit și sufocat planeta. Acest aspirator cosmic, aceste uriașe forțe au nevoie de suportul forțelor sufletești ale celor care s-au trezit la realitatea sufletească și spiituală și au învățat să dirijeze aceste forțe.
       Să nu vă imaginați că de acum totul va deveni numai nectar, ambrozie și miere! Fiecare va avea în jurul său atâta curățenie (fizică, sufletească și spirituală) câtă va face utilizând forțele sufletului său. Curățenia cosmică este una generală, dar fiecare om trebuie, este dator să își facă curat în viața sa. Asta opresupuen desprinderea de trecut, de tot ce inseamna element invechit, nefunctional, sau chiar nociv. Dacă nu de detașăm rapid de Lumea Veche ce se prăbușește vertiginos, riscăm să cădem împreună cu ea.
       Sunt convins că mulți oameni au observat că foarte multe lucruri nu mai merg. Și acest lucru a devenit evident din 30 august, când Nodul Nord a intrat în Scorpion și s-a accentuat după 5 octombrie când și Saturn a intrat în Scorpion. Nodul se mișcă dinspre Săgetător iar Saturn dinspre Balanță prinzând lumea într-un clește care va extrage tot ceea ce nu este bun, real, corect. Marea Curățenie este o perioadă de maximă manifestare justițiară, perioadă ce va dura doi ani și jumătate, derulându-se cu o intensitate feroce. Când această perioadă se va termina, vom finaliza un ”ciclu Brucanian”(vezi detalii aici http://www.nicolici.ro/articol.php?id=9), iar acest moment va fi indicat de conjuncția Nodului Nord cu Saturn, aceasta producându-se în cel de-al 9 lea grad din Scorpion la mijlocul lunii septembrie 2013.
    Deci ar fi timpul sa ne detasăm de trecut si sa facem mare curatenie in vietile noastre, pentru ca apoi sa putem construi Lumea Noua si Viata Noastră cea nouă pe un teren curat.

14.11.2012
Alexandru Nicolici
SURSA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...