duminică, octombrie 14, 2012

Eu stiu ca sunteti dumnezei, pe mine NU MA PACALITI! Deci...NAMASTE


Postat Maria
De ceva vreme ne tot salutam cu NAMASTE: dumnezeul care SUNT, saluta/se pleaca dumnezeului CARE ESTI!
Apoi aflam ca tot in traditii, altele, exista o CALE DE VINDECARE care se cheama ho'oponopono si pe care mintea occidentala a tot "imbogatit-o" in stilul ei propriu, denaturand-o evident la formule "magice", ca sa poate fi pretext de cursuri si alte sofisticarenii.
In esenta, ambele se pot rezuma la o simpla stare de constientza: a fi profund convins ca cel aflat inaintea ta este Dumnezeu.
Nu conteaza cat este el de constient de acest lucru, ci cat esti TU!. Prin asta tu ii sugerezi, la nivel de subconstient, sa aduca in manifestare splendoarea si integritatea care EL ESTE si nici nu ar putea fi altfel.

Acesta eu prefer sa-l denumesc "jocul de'a imputernicirea". Un clip micut, care "imputerniceste", mi-a fost semnalat de o buna prietena azi, realizat de Lary, dupa cateva fraze ale lui Richard Bach.
Ideea este foarte simpla: iti poti vedea seamanul ca ce vrei tu sa vezi in el, dar cata vreme vezi altceva decat PERFECTIUNEA DUMNEZEIRII, tu si nu el iti ceri o experienta nu tocmai implinitoare sau inalta in jocul pe care il faci cu el. Am scris acest articol micut, motivat fiind de experienta multor cupluri, aflate pe un drum constient de ani. Se pare ca hipnoza "educarii" celuilalt are multa "prioritate", inaintea constientizarii!
Va rog retineti bine ca nu exista maturitate spirituala REALA pana acest lucru nu ti-a devenit FAPT DE VIATA.
Eu stiu ca sunteti dumnezei, pe mine NU MA PACALITI! Deci...NAMASTE!

4 comentarii:

Doc spunea...

Namaste!

Dana spunea...

E putin ciudat articolul deoarece ma depaseste cuvantul "Nemaste" , insa imi prinde bine, mai aflu si eu ceva.
Mersi pentru post!

Doc spunea...

Namaste inseamna "ma inclin in fata ta", dar nu cu o conotatie egoista ci procedand astfel te inclini de fapt in fata SCANTEII DIVINE prezente in cel din fata ta, care e prezenta de fapt in NOI TOTI. ;)

ZAVICSA IULIU spunea...

la inima la suflet la tot merci

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...