duminică, septembrie 23, 2012

Scopul nostru este de a ne reaminti conexiunea cu Sursa şi de a ne întoarce acasă


Va fi integrată polaritatea pe Pământ, sau trebuie să fie rezolvată la un nivel nonfizic?
Datorită unor motive specifice, Pământul este un punct terminus pentru această rezolvare a conflictului. Toţi jucătorii principali ai familei voastre galactice v-au influenţat, atât din punct de vedere genetic cât şi cultural. Majoritatea dintre ei au legături cu voi. Acesta este unul dintre cele mai evidente locuri în care poate fi rezolvat. Da, se lucrează şi la un nivel nonfizic. Cu toate acestea, el nu poate fi rezolvat la un nivel nonfizic ci trebuie integrat la nivelul fragmentării care este cea mai îndepărtată faţă de Sursă. Este ca şi cum aţi întinde o bandă de cauciuc. În momentul când ea se întinde la maxim înainte de a ceda, trebuie găsită o soluţie. Depinde de voi! Dintr-o perspectivă nonfizică totul se întâmplă simultan. Nu trebuie să vă faceţi griji că nu veţi ajunge la integrare, deoarece aţi reuşit deja acest lucru. Perspectiva voastră unică asupra timpului linear vă determină să faceţi doar câte un pas odată şi să ajungeţi în această manieră la integrare. Dar, ea a fost deja realizată, şi va fi realizată, şi este realizată.
Aşadar, nu vă îngrijoraţi! Acest lucru nu înseamnă să staţi şi să nu faceţi nimic. Trăiţi-vă vieţile, trăiţi-vă pasiunea, urmăriţi adevărul şi vindecaţi-vă.
Este suficient.
Am vorbit despre ideea că scopul nostru este de a ne reaminti conexiunea cu Sursa şi de a ne întoarce acasă. Atunci când se va realiza acest lucru, va mai exista rasa umană? (din moment ce ea s-a încarnat în acest sistem pentru a experimenta separarea).
Teoretic, universul fizic nu va mai exista dacă toţi dintre voi aţi alege să vă reîntoarceţi la Sursă. Dar probabil că unii dintre Fondatorii care sunt stele şi planete, sau unele suflete cărora le place experienţa de aici, vor dori să rămână. Dacă acest lucru se întâmplă, atunci ele vor fi prezente aici pentru următorul grup care va dori să experimenteze aceeaşi paradigmă a polarităţii. Această idee ne face să ne punem o altă întrebare.
Să presupunem că majoritatea dintre voi doriţi să vă reîntoarceţi. Dar unii dintre Fondatorii de forma planetelor sau stelelor – şi unii dintre ei sub formă corporală – vor dori să rămână. În acest caz, un nou grup va veni.
Dar acest grup va trăi cu adevărat experienţa extratereştriilor care îi aşteaptă aici? Cu siguranţă.
Aşadar, există în realitatea voastră ceea ce pot fi numiţi adevăraţii extratereştrii, cei care nu fac parte din familia voastră gal


actică? Cu siguranţă. Cine sunt ei? Momentan nu vom vorbi despre ei.
LYSSA ROYAL + KEITH PRIEST
PRISMA
din
LIRA
O EXPLORARE
A MOŞTENIRII GALACTICE
A UMANITĂŢII

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...