vineri, august 10, 2012

Maria A accesa dimensiunile superioare

Postat Maria
 Tot universul si toate enigmele noastre sunt proiectate din interiorul nostru . Suntem (sau nu?) constienti ca tot ce traim in aceasta viata  este o iluzie sau daca vreti o holograma in care  jucam anume roluri (asumate la nivel de spirit). Daca noi suntem capabili sa constientizam asta , atunci putem modifica holograma, daca nu, suntem condamnati sa traim inertial, apasati de lucrurile finisate si de cele nefinisate , aprobati sau renegati de cei din jur, sfidand sperantele , nefericiti, pititi intr-o zona de neimplicare , pentru a nu suferi. Pe scurt renuntam sa traim asa cum sufletul ne indeamna , holograma ni se pare singura realitate. Si incepem slalomul printre fericiri si nefericiri, printre bucurii si deznadejde , printre dorinte si neputinte, printre emotii si nepasare. Inevitabil , cand contradictiile dintre ceea ce este si ceea ce sufletul ne spune ca ar fi posibil  ajung  sa se lupte intre ele , intervine boala fizica, corpul nu mai poate sa faca fata si se imbolnaveste. Si atunci ne dam seama ca daca am fi sanatosi , am face lucrurile altfel, ne-am bucura si de o clipa traita pe un camp plin de buruieni.
A trai fiecare zi  ca si cum ar fi ultima, nu este o utopie, este chiar postulatul intregii existente, daca nesocotim acest postulat riscam sa intram din nou in drama.
Ce inseamna dimensiuni superioare? Cum le putem (sau daca avem capacitatea )  accesa?
Armonie, vibratiile dimensiunilor superioare cuprind armonia. Cum putem ajunge la armonie? Traind fiecare zi ca si cum ar fi ultima, bucurandu-ne de jocul pe care l-am creat, modificandu-l atunci cand nu mai simtim bucurie. Privind cu atentie spre lucrurile care ne armonizeaza cu noi insine, departand privirea de la cele care ne pun in conflict cu noi insine. Este provocarea de a privi potentialul din noi, de a face clic si a accesa si integra prin intentie noile energii , de a exprima cele mai autentice patimi (bucurii) ale sufletului nostru.
O punte de legatura intre dimensiunea in care fiintam  si dimensiunile superioare ale armoniei este muzica.
Celelalte punti depind de gradul de constientizare al fiecarei fiinte umane in parte. 
Maria 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...