duminică, august 05, 2012

Ce sunt aceste energii atat de puternice care rup totul in cale ?

Postat Maria
 
-Doar simte energia alegerilor ! Iesi din energia implicarii ca observator si simte energia care se intampla acum !
-Sunt niste curenti extraordianri de puternici ,ma simt ca intr-un vartej in mijlocul marii ,e ametitor !Aproape ca mi-e frica …
-Nu-ti fie !Simte!
-Vad lumina si intuneric ,curenti enormi ma trag ,ma zapacesc ..ma las purtata de ei ..incetul cu incetul ma duc catre fundul acestei furtuni energetice ..incep sa simt ca lucrurile se linistesc ..Simt si stiu si constientizez ca la fundul apei e intotdeauna liniste profunda !Stau aici !Si parka astept ceva !Privesc in sus si vad ca o tornada la suprafata  in aceasta apa –energie .Mi-e bine jos .ma intreb cum jos poate fi asa liniste si sus atata vijelie ?
-In orice vijelie este si liniste si orice liniste incepe vijelia ,Insa acestea se creaza un ape alta .
-Cum asa ?
-Simte !
MA uit in jos desi pare ca nu e nimic mai in jos decat mine simt un alt nivel cu propria lui vijelie dar pare organizata .Pare ca o miscare browniana de particule cu un sens anume .nu ma sperie .E ceva ordonat .Revin in locul meu si privesc iar in sus .MA avant cu curaj in vijelia de la nivelul meu .MA simt trasa si smulsa ca si cum ma rup in bucati .Forta e foarte  mare .Simt ca ma innec si ma cobor la fund .
-N-a venit inca timpul sa urci .Poti fi distrusa daca stai mult in zona asta
-Ce sunt aceste energii  atat de puternice care rup totul in cale ?
_Sunt patimile acestui popor .
-Cum asa ?
-Dorinta de libertate care a fost reprimata secole si veacuri navaleste inafara intr-un mod patimas ,salbatec ,chiar violent .Acestea se aduna colectiv .Sunt demonii si ingerii vostri la un loc ca neam .Intunericul si lumina neamului vostru .Acest vartej trebuia sa se produca ,el trebuia sa rabufneasca ,sa se consume ,sa se traiasca ,sa se cosntientizeze pentru ca apoi sa se limpezeasca .
-N-am fost si la revolutie asa ?
-Simte revolutia aia si vei vedea si vei compara
Simt un bloc enorm de piatra ! Ce naiba e asta ? Nu se intampla nimic ..intr-o clipa piatra explodeaza in mii de bucatele ..Explozia elibereaza fiecare particica de piatra si-I confera independenta si libertatea .Dar si separarea …Inteleg insfarsit ! Atunci a fost altfel ! Am explodat spre libertate dar ne-am si separat dintr-un bloc comun .Blocul de piatra numit communism .Separarea .a trebuit sa o traim ,sa o experimentam …pana sa ajungem sa ne separam de ea si sa ne dorim iar o Unitate dar altfel .Una care curge ,una care e maleabila ,una asemanatoare cu apa …in care desi te separi si esti o picatura poti reveni oricand in Apa ta comuna ..ca nor ,ca picur ,ca roua ,ca ploaie ,ca lacrima ..Pricep prin simtire ca am trecut de la o piatra la o apa .Sa fie trecerea de la o era la alta ?Am trecut in era varsatorului parca ..Sa fi fost asta piatra lui Petru  de atunci ?Si cui ii este incredintata Apa de acum ?
Intrebarea simt sa i-o pun Chiar LUI ,Domnului  Hristos .
-Piatra este buna dar si apa este buna .Piatra devine apa mai intai energetic caci de regula pietrele stau in apa si simt apa si mobilitatea ei .Ele isi doresc sa fie apa .Si ajung apa ..I Apa la randul ei isi doreste sa fie foc .Intotdeauna soarele se oglindeste in mari si oceane .RAzele solare se scalda in apa ,se balacesc iar apa isi doreste sa fie soare ,sa fie foc celest .Si devine .Foc .Mai incolo tot asa ..sa ne oprim aici
-CE e focul acesta ?
-E transmutare in primul rand .Alchimizare .E Duh sfant !E soare ,vibratie inalta ,lumina  catalizatoare ,purificatoare ,nascatoare de ceruri noi si pamanturi noi .CAnd soarele isis creste atat de mult vibratia ca acum el insusi se transforma pe deplin si energia si-o transmuta din foc in plasma si apoi pamant ,un nou fel de pamant ,acel de la inceputuri ,Un lut ce-l poti modela si recrea dupa al tau nivel de constiinta ,creator .
-Ok …sa nu ne abatem ..ce se intampla acum la noi in tara ?
-Este vartejul de la suprafata si este linistea dela fund ..
-Si cat timp va fi asa ?Eu ce fac ?Stau aici cuminte jos si privesc in sus ?
-OAre cand tu privesti in sus la stele te framanta grija de a le aranja ?Sau tu te bucuri de stralucirea lor si le contempli ?
-Stai asa !CA stelele nu se invart haotic si se izbesc unele de altele ca energiile din acel tumult de apa ?
-Crezi tu …LA un anumit nivel chiar asa fac .CA nu vezi tu din cauza distantei e altceva .Crede-ma ca nici tumultul din apa ta nu este vazut din cer .Distanta te pacaleste usor
-Bine .bine care e idea ?
-Stai in zona ta de confort interior.evolutia se intampla oricum cu sau fara tine .Poti fi oriunde doresti la fund,in cer,mai sus ,mai jos ,in alt spatiu ..cam in asta sta liberul arbitru dar nu uita !Toate se intampla oricum indifferent cum te-ai pozitiona! Acest puzzle creator se face oricum indifferent de cum pui tu piesele ..
-Nu stiu ce sa zic …credeam ca-I altfel..ca pot allege ,crea ,altceva ..Eu ..nOi ..toti
-Ti-am mai spus !Nimic nu este cu adevarat nou pt creatie .Nu exista Nimic care sa nu fi fost creat deja!!!!!!!Doar constiinta voastra e alta .Piatra ,apa,focul ,plasma ,pamantul ,aerul ,acestea sunt stari de constiinta .Acestea au fost si sunt voi insa le constientizati acum si credeti ca le creati dar deja sunt .Doar le re-descoperiti ! Nu lasati egoul sa creada ca inventati roata la caruta .Nu !
-Pentru  vindecare ce ne spui ?
-La fel ! Tumultul de la suprafata corpului fzic isi face treaba lui .Nu va place,nu stati in el ci in interiorul vostru sacru .Stati la fund ! In Inima ,in centru ,in 0 cum vreti sa-I spuneti !
-Si asa ma vindec ?
-Nu dar te transformi
-Ahhh razi de mine …Jana n-a murit ci  se transforma ?
-Cam asa ceva …glumesc da …din interior incepe vindecarea .Si incepe lasand-o sa-si faca treaba .Doar priviti-o dinauntru inafara .Sau de jos in sus .Incercati !SImtiti!
Multam !
Anca Todirica - Iasi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...