marți, iulie 03, 2012

A crea propria realitate-Bashar

Postat Maria
De vreme ce-mi creez propria realitate, vreau sa stiu exact cum pot folosi feed-back-ul de la alte persoana pentru a-mi amplifica realitatea mea? Cum pot transforma in avantaj orice negativitate de la altii intr-un mod practic?
B: Considerand acea negativitate ca fiind o oferta sau o sugestie pentru un mod optional de te privi pe tine si luand sfatul pur si simplu ca pe un sfat si o ocazie de a vedea daca esti sau nu aliniat cu tine sau daca nu cumva ei iti amintesc ca sunt necesare niste corectii, niste corectii de curs. Dar odata ce ai determinat daca esti sau nu aliniat cu tine in baza sugestiei lor, le poti multumi pentru sugestie si sa decizi sa faci orice preferi sa faci.
Cu alte cuvinte trateaza orice critica, orice observatie ca, pur si simplu, o ocazie de a lua in considerare faptul ca ai putea avea nevoie de aliniere, dar apoi stabileste singur daca e adevarat sau nu pentru tine si multumeste-le pentru contributie indiferent daca le-ai urmat sau nu sfatul.
A: Ok. Suna ca si cum ai avea un centru puternic.
B: Bineinteles. Deoarece intelegi ca nu i-ai fi atras in realitatea ta daca asta nu servea unui scop. Deci, daca serveste scopului de a-ti aminti tie ca s-ar putea sa nu acorzi atentie la ceva la care ai nevoie sa acorzi atentie sau daca i-ai atras in realitatea ta ca sa te asiguri ca, de fapt, ceea ce sugereaza ei n-are nimic de-a face cu tine si ca tu esti neclintita in siguranta ta privind ceea ce preferi, oricum ar fi, i-ai atras pentr un motiv. Deci, daca ii folosesti in acea lumina pozitiva, vei obtine ce-i mai bun din asta. Si, apoi, le vei fi ingaduit lor sa iti fi fost de folos in acest fel. Si le poti fi si tu de folos lor, retroactiv, lasandu-i sa stie ca sfatul lor, in acel sens, a fost acceptat cu intentia iubitoare cu care a fost oferit, chiar daca ei nu se gandeau ca a fost oferit asa. Asta ii va dezarma complet. Bine?
A: Minunat. Multumesc.
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...