sâmbătă, aprilie 28, 2012

Experienta de vindecare -Important

Postat Maria
Important – te rog citeste termenii si conditiile înainte de a începe.
Pentru a beneficia la maxim de aceasta experienta, gaseste-ti un moment de liniste în fata PC-ului tau. Daca vrei, citeste frazele cu voce tare în timp ce apar pe ecran. Daca ai vreun antrenament de EFT (Emotional Freedom Therapy), poti sa îti apesi meridianele cheie în timp ce citesti.
Acesta este un program generic de vindecare. Daca doresti un tratamet mai personal prin vindecarea la distanta, apasa butonul de mai jos:
Aceasta prezentare este ideal a fi vazuta pe tot ecranul (apasa pe butonul) . Apasa ESC în orice moment pentru a opri prezentarea.
Cercul care se roteste apare pentru a te anunta ca se încarca. Daca nu se întampla asta, apasa pe alt ecran din acest site apoi revino înapoi aici. Aceasta ar trebui sa rezolve problema. Momentul principal în care se vizioneaza prezentarea este seara devreme, asa ca poate doresti sa încerci în afara acestor ore de vârf.
Pentru a descarca aceasta experienta pe PC-ul tau, apasa aici cu butonul din dreapta al mouse-ului. 1. Apasa pe "Save target as" si salveaza în directorul ales de tine. 2. Dupa ce s-a descarcat, fa click dreapta pe fisier si deschide-l cu Internet Explorer sau cu browser-ul pe care îl folosesti.
Pentru £6 sau $9US poti descarca o versiune vorbita a acestei experiente în Engleza care poate fi ascultata pe sistemul tau de sunet. Pentru a asculta o mostra mergi pe pagina de Produse sau apasa aici pentru a cumpara direct. apasa aici
De asemenea poti transfera fisierul .swf salvat pe un DVD care poate fi vizionat pe televizorul tau. Pentru a face asta, va trebui sa descarci un convertor de fisiere .swf de pe un site cum ar fi www.flash-swf-converter.com.

Conditii de utilizare

Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.
Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.
...si acum putina parte juridica.....Prin aceasta exclud orice responsabilitate pentru orice cereri, pierderi sau daune de orice natura (indiferent daca aceste cereri, pierderi sau daune au fost previzibile, cunoscute sau de alta natura) care decurg din utilizarea sau legate de utilizarea acestui website sau a informatiilor, continutului sau materialelor incluse în acest site, inclusive, fara limitare, orice pierderi sau daune indirecte, în particular, orice obligatie, în masura maxima permisa de lege pentru orice consecinta (adversa sau de alta natura) fizica, emotionala sau mentala ca urmare a vizualizariii si/sau utilizarii continutului acestui site.
Aceasta declaratie nu modifica drepturile tale legale.
Utilizarea acestui site este guvernata de legislatia Engleza în vigoare.Quantum K

13 comentarii:

Unknown spunea...

am o curiozitate ... ai trecut prin filtrul tau acest proces?

mi se pare interesant si periculos in acelasi timp.

oricum felicitari pentru postari ... super blog !

Anonim spunea...

@ George Anghel:
Daca un site ce contine numai copy-paste-uri ti se pare un super blog...atunci...

Unknown spunea...

a citi pe www, a filtra ceea ce te reprezinta si a transmite mai departe si altora ... mi se pare extraordinar pentru mine cel putin, atata timp cat rezonez cu mesajele postate pe acest blog.

e ca si cum primim iubire si transmitem iubire...din acest punct de vedere mi-as dori ca toti oamenii sa faca mereu copy-paste

Anonim spunea...

@ George Anghel:
Atunci cei care incearca prin propriile puteri sa aduca un plus vietii care o traim, scriind gandurile lor...? :(
Sa scrii si sa-ti asumi ce scrii eu cred ca e infinit mai pretios, mai curajos, dar poate e doar parerea mea.

Anonim spunea...

De nenumarate ori imi amintesc de poezia lui Blaga "Din vol.Poemele Luminii :" Eu nu strivesc corola de minuni a lumii

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
şi nu ucid
cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
în calea mea...."

Sa continuam sa slujim Binele si Frumosul si poate asa nu vom crea/genera erori.

Unknown spunea...

Pentru Anonim:

Cei care scriu propriile lor ganduri aleg sa faca asta si regasesc cum e si firesc pareri pro si contra...apreciez acest model :)

Cei ce aleg sa retransmita anumite mesaje care au pentru ei valoare ... sunt in egala masura valorosi pentru mine, pentru ca valoarea trebuie raspandita pe toate canalele pentru a mari sansele de popularizare si educare ... este daca vrei, pastrand proportiile, modelul Apostolilor care raspandeau cuvantul Domnului...fara ei acele valori nu ajungeau poate sa fie auzite de noi...restul celor care nu suntem creatori ci "consumatori de creatie"

Nu te necaji te rog...apreciez munca fiecaruia... si mai ales iubesc munca celor care creeaza si raspandesc valoare pe toate canalele...

Numai bine !

Anonim spunea...

@ George Anghel:
Ca sa intelegeti mai bine ce am vrut sa spun, va rog (pe tine si pe Maria) sa scrieti un singur text (unul singur!) de jumatate de pagina A4 cu gandurile voastre proprii.
Dupa ce veti scrie acel text investindu-l cu energia aferenta, ar fi firesc sa priviti cu alti ochi postarile copiate "fara numar" care atrag cititorii intr-un mod artificial... :(

Depasirea fazei copy-paste ar trebui sa faca parte din evolutie, pentru ca asa suna definitia acestui cuvant in dex, dar posibil ca aceasta sa fie din nou tot numai parerea mea..

Faceti totusi exercitiul cu scrierea textului macar de dragul cuvantului "evolutie"...

Unknown spunea...

pentru Anonim:

incerc sa mai adaug o ultima observatie pentru a nu intra intr-un nesfarsit si ridicol conflict de idei...

Cu siguranta ca fiecare dintre noi la job, in familie, in general in relatia cu ceilalti avem parte zilnic de creatie in mai multe forme ale ei.

Este alegerea fiecaruia, ca liber arbitru, ca manifestare libera sau democratica, fara a face apel la DEX, sa exprime in spatiul public propriile idei sau ideile altora, daca acest lucru este permis de catre cel care a emis ideile initial.

De asemenea eu ca cititor sunt liber, asa cum si tu esti liber/libera sa apreciezi ca fiind mai importanta sau mai valoroasa creatia "la prima mana" sau cea retransmisa.

Eu apreciez pur si simplu ceea ce rezoneaza cu ideile mele, fara a ma interesa sursa. Important pentru mine este mesajul, este daca vrei iubirea.
Cine scrie...ce conteaza? Toti suntem Unul, toti facem parte din constiinta universala.


Daca-ti amintesti am zis ca blogul este super ... nu cel/cea care posteaza.

Ca si concluzie ... este vorba de modul in care eu inteleg sa apreciez un blog ... nu doresc sa te conving pentru ca esti liber/libera sa apreciezi ce vrei si cum vrei ... sper sa intelegi asta :)

Numai bine !

MARIA spunea...

Dragii mei,
Ma bucur ca aveti o polemica cordiala. Amandoi aveti dreptate. Trecem prin viata atingand pe altii si lasandu-ne atinsi de ceea ce rezoneaza cu noi. Am adunat in acest blog tot ce simt ca este adevarat pentru mine , nimeni nu este obligat sa accepte ce este scris aici. Fiecare trece prin filtrul lui,chiar si copy-paste este tot o alegere de informatii. Si eu scriu pe acest blog , din cand in cand , experientele mele intr-un nou mod de a fi la eticheta Maria.
http://eulinterior.blogspot.com/search/label/Maria. Sunt ganduri neslefuite , este vorba de cum trece fiinta mea fizica prin aceste energii.
Va multumesc ca popositi pe blogul meu si daca va sunt de folos informatiile , ma bucur. Daca ma certati, nu ma supar.Fiti voi!

MARIA spunea...

Iar referitor la Experienta de vindecare, sa stii George ca am parcurs-0, am trecut-o prin filtrul meu, (si eu m-am temut o clipa de ceva manipulare , dar m-am linistit pe parcurs) Era doar mintea superficiala care nu avea date despre asa ceva si incerca sa ma impiedice sa fac ceva nemaifacut. Oricum , urmatoarele saptamani dupa experienta de vindecare au scos in calea mea partile care se cereau vindecate. Am insa o intelegere mai clara a ceea ce se intampla, si cel mai important , nu -mi mai este teama.

Anonim spunea...

Felicitari George Anghel,pentru felul in care vezi lucrurile si pentru atitudinea ta.

Anonim spunea...

Am uitat sa precizez,ca sint un alt anonim,decit cel cu care ai avut dialogul de mai sus.

Geta spunea...

Multumesc ,Maria,pentru informatiile pe care le gasesc pe acest blog.Imi sint de un real folos.Imi regasesc stari prin care trec si ma ajuta sa le inteleg,trecind mai usor prin ele.Referitor la Experienta de vindecare,ca si George,am oarecare retineri sa o incerc deocamdata, din cauza sanatatii (care nu e prea buna..) si voi astepta un moment mai bun ptr mine.Am incercat-o ,citeva minute si mi-a creat o stare ,cam mare de disconfort in zona Manipurei (am ceva probleme cu emotionalul,asa-i, in aceasta perioada..) si am intrerupt,mi-a fost teama sa nu-mi fie rau mai tare.Oricum o voi incerca intrun moment mai bun ptr mine.Multumesc inca odata ptr toate informatiile si mesajele puse pe blog,la care eu rezonezmult.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...