marți, martie 13, 2012

GRUPUL-Cand va priviti in oglinda , atentia voastra se indreapta spre imperfectiuni. Imediat acea oglinda atrage problemele voastre sau pe cele care le vedeti ca provocari

Postat Maria
 Fiecare dintre voi aveti o conditie cu care va confruntati si care v-a provocat mari greutati de-alungul intregii voastre sederi pe aceasta planeta.Este o provocare pentru fiecare dintre voi sa va vedeti cum sunteti in realitate.Aceasta se datoreaza sistemului de convingeri adanc implementate pe care fiecare si oricare dintre voi le poarta. Era necesar s-o purtati chiar de la inceputul legaturii deoarece era partea care a activat orice pentru voi.Dar aveti o problema solida a ceea ce noi o numim conditia umana. Conditia umana este o indispozitie foarte grava a spiritului.
Cand un spirit patrunde intr-o bula biologica si stimuleaza un val care sa ii fereasca de aducerile aminte, ei inca mai au amintiri de Acasa. Peste timp, daca aceste amintiri nu sunt sustinute, ele palesc si raman pe fundalul constiintei.Cateodata sunt lasate in cadrul celulelor memoriei ce sunt sufletele noastre imprimate in corpul fizic. Acesta este momentul in care un suflet incepe sa creada ca este de fapt fiinta omeneasca.Aceasta este indispozitia grava a sufletului pe care noi o numim conditia umana.
Cu aceasta ne confruntam in fiecare zi. Oriunde priviti in viata voastra zilnica, sunt oameni care incearca cu totii sa va implice in a cumpara conditia umana pentru a fi ca ei. Oameni mergand de colo colo, crezand intr-adevar ca sunt corpul uman in care salasluiesc au pricinuit multe greutati omenirii in general, cum nici nu va puteti imagina vreodata. Acest lucru incepe sa se schimbe.Re-conectarea Omenirii este undeva si curand evolutia va afecta punctul de vedere al omenirii dar dintr-o perspectiva diferita. Acea perspectiva constituie fundamentul intelegerii ca Lucrator in Lumina. Acum va uitati la oamenii care incep sa-si vada adevarata lor fata si nu pe aceea a felului in care credeau ei ca sunt. Va este atat de greu sa va scoateti aripile si sa va puneti bulele fizice biologice pretinzand ca sunteti oameni.V-ati conceput un val care este incredibil de puternic si care functioneaza foarte bine.
Potrivirile Fizice
Bula fizica biologica se adapteaza acum la noua voastra persoana.Simultan au loc cateva evenimente. In primul rand, va evoluati corpul fizic mult mai mult de cum stiti si el se va arata in curand. Fiinta voastra fizica incepe sa-si asume noi atributii ca sa permita venirea unei mai mari cantitati de lumina prin corpul vostru si acest lucru este ceva ce niciodata nu s-a intamplat pe acesta planeta. Niciodata nu s-a asteptat la acest joc.Nicodata nu s-a crezut ca acesti copii care vin poarta magia care v-ar putea ajuta sa va re-amintiti de voi insiva si cu toate astea este inceputul a ceea ce se va inatmapla. Nu s-a crezut niciodata ca ati putea ramane ca o fiinta umana si lasa toata lumina voastra prin corpul vostru fizic.De ce? Deoarece primul lucru care se intampla este ca voi sa incepeti sa atrageti atentia, sa va intoarceti la conditia umana gandind ca sunteti oameni si ca toata lumea se uita la voi.Apoi o inchideti pentru a o potrivi.Cand valul incepe sa se subtieze sunteti speriati si reveniti la vechile voastre sisteme de convingeri.Reveniti la energia aceluia care ati fost si la sistemele de convingeri care v-au sustinut la timpul acela.De fapt,voi reveniti la conditia umana
In al doilea rand,chiar si corpul fizic incepe sa se adapteze pentru a face posibil casa aveti o noua viziune a voastra. Ca acest lucur sa se intample, va fi foarte important ca voi sa va opriti din a va privi din afara pentru imaginea reflectata a voastra.Aceal este un efect natural a conditiei umane.Nu va puteti vedea propria lumina in interior.Chiar daca va priviti in oglinda, intotdeauna vedeti negativul.Ati observat ca atentia vostra imediat se duce spre lucrurile care credeti ca sunt gresite, si nu la acelea care ganditi ca sunt bune ?Asadar ori de cate ori priviti in oglinda , atentia voastra se indreapta spre imperfectiuni. Imediat acea oglinda atrage problemele voastre sau pe cele care le vedeti ca provocari. Aceasta se datoreaza cantitatii de lumina pe care o purtati. Este doar un mic siretlic al perceptiei.Este doar o usoara diferenta intre felul in care pareti ca incepeti sa va vedeti din interior spre exterior decat din exterior in interior.Este nevoie de exercitiu.Pe masura ce evoluati va veti defini prin cantitatea de lumina pe care o purtati. La inceput nu va fi usor pentru voi deoarece sunteti obisnuiti sa va definiti prin sistemele voastre de convingeri.Acest lucru se schimba.

Convingerile de a fi Uman
Parte a evolutiei voastre ca oameni urmeaza sa experimenteze multidimensionalitatea.Acest lucru eventual va va da cea mai larga vedere posibila pe masura ce evoluati.Visiunea multidimensionala va va da optiuni greu de crezut si vietile voastre vor deveni puternice si avand o directie. Zilnic va miscati intr-o arie a multidimensionalitatii.Sunteti pe punctul de a descoperi mult mai multe lucruri despre adevarat voastra existenta pe aceasta planeta ca fiinte umane, ca spirite care pretind ca sunt mult mai umani decat ati crezut vreodata in urmatorii 12 ani.Veti incepe sa intelegeti cum se urzeste impreuna fabrica universului si cum se foloseste ea. Apoi veti intelege cum se tese impreuna energia pentru a forma materia. Veti intelege cum vor crea gandurile voastre materia in fiecare momenta al fiecarei zi interactionand cu acesta fabrica..Veti intelegemult mai mult din adevarul vostru, daruri creative ale creatiei, a fiecarui gand care trimite in afara vibratia care ia fabrica universului si tese impreuna ca sa faca ceva magic. Pentru a face acest lucru,primul lucru care trebuie sa fie re-evaluat este care sunt convingerile voastre despre convingerile voastre. Ca si un tratament, o sitiatie temporala, o posibilitate de a pasi in afara conditiei umane, incepeti prin a va uita la convingerile voastre despre convingerile voastre pentru ca acest lucru acopera totul. In zilele chiar dinaintea celor pe care doriti sa le eliberati si sa largiti vechile sisteme de convingeri veti avea o uriasa deschidere a intregului proces de ascensiune evolutiva al voastra.
Integrarea
V-am vorbit despre linia temporala si iluzia creata de ea.Vedeti totul ca pe trecut, prezent si viitor.Partea stanga a creierului vostru nu face nimic mai mult decat sa va marcheze timpul si sa puna orice experimentati in cutiute. Acest lucru se alimenteaza in interiorul campului dualitatii. Era destul de util deoarece totul era catalogat si etichetat. Se zice. Desigur acum va miscati in afara dualitatii si acesta este unul dintre motivele re-conectarii corpului fizic.Toate dintre aceste schimbari va vor conduce in cele din urma la o cale mult mai curgatoare al autocategorisirii si autostudierii.Cutiile rigide nu vor mai functiona dupa felul in care vedeti viata si pe voi insiva.
 Cand veti lasa sa conduca acea parte a vietii voastre referitor la cine sunteti si ce faceti, veti incepe sa sprijiniti sistemele convigerilor a ceea ce este.Oamenii sunt fapturi ale obisnuintei.Chiar insasi sufletele voastre sunt creaturi ale obisnuitei deoarece aveti tendinta sa alegeti aceleasi obiecte in repetate randuri chiar intre duratele vietii.In realitate, multe dintre sistemele de convingeri pe care le sustineti astazi se pare ca au fost cu voi tot timpul pe parcursul multor etape ale vietii voastre.
Cand incepeti sa intelegeti cum functioneaza acest lucru, puteti vedea chiar de la inceput care va sunt convingerile. In cele din urma adevaratele voastre motivatii sunt mereu prezente in fiecare decizie. Cand puteti vedea limpede acest lucru si va amintiti motivatiile, puteti face alegerea constienta. Cand v-ati uitat adevarat motivatie sunteti ca si cum ati alerga intr-un sistem de convingeri care poate deveni foarte mic in viitorul apropriat. Cand pasiti constient pe calea voastra incepeti sa purtati inauntru mai multa lumina. Acestea sunt momentele vietii cand aveti un scop si il simtiti.Multe dintre deciziile voastre ,in prezent sunt luate in afara obisnuintelor sau sistemelor convingerilor.Cheia evolutiei nu este eliminarea sistemelor de convingeri ci extinderea cutiei pana la marimea unui container,mult mai fluid si mai larg in care sa va puteti vedea.
Multi dintre voi descopera inceputul schimbarii convingerilor voastre.Incepeti sa modificati energia cu care lucrati de fapt si sa aflati cum lucreaza ea.Cand veti incepe intr-adevar sa evaluati acel proces, cand veti incepe sa evaluati in adevaratul sens al cuvantului cine sunteti in interior, orice incepe sa se schimbe incepand cu exteriorul.Acum,mai mult ca niciodata, veti vedea cum oamenii se vor schimba in foarte multe feluri.
Campul Universal al Energiei
Primul dintre cele trei instrumente pe care vi le oferim este Campul Universal al Energiei. Aveti in jurul corpului vostru un camp magnetic care va conecteza la Energia Universala.Energia Universala are fundamentul in iubire dar ea este o legatura care merge de la o inima la alta si leaga toate inimile impreuna.Cu alte cuvinte, orice ati simtit pe durata vietii, si ceilalti au simtit acelasi lucru.Fiecare emotie pe care ati simtit-o este simtita si de ceilalti in acelasi timp. Ea merge printre fiecare ca o cascada uriasa de energie care tasneste din sursa creatiei.Cand aveti un sistem de convingeri, exista o influenta a felului in care energia se va intoarce.Cu sistemele de convingeri energia pe care o scoateti in afara este influentata sa se intoarca intr-o anumita maniera.De fapt va limitati propriul spirit in creatiile voastre.
Chiar unele dintre metodele voastre cele mai folosite privind intrebuintarea legilor creatiei, asa cum sunt ele folosite in cadrul dualitatii, va produce schimbarea pentru ca oamenii sa se miste in campul trialitatii.Atunci veti avea o imagine mai ampla si veti fi in stare sa vedeti felul in care energia este prinsa impreuna si cum s-o folositi mult mai eficient. Folosirea voastra constienta a Campului Energiei Universale va deveni a doua natura a fiecaruia dintre voi.Dupa ce o stapaniti se va manifesta in somn si la inceput s-ar putea sa va para ca si cum tot timpul va adia in spatele vostru ca un vant magic. Acesta este o parte din Acasa de care ati dus lipsa cel mai mult mereu si pe care o creati prima.La inceput va parea ca si cum va fi un nou sens pe care deodata oamenii il vor dezvolta.Ca si celelalte sensuri, il veti folosi pentru a interactiona cu lumea din jurul vostru si va va reflecta lumina.Cand veti folosi in viata voastra acest nou sens, veti vedea comunicarile gresite pe care sistemele convingerilor le pot crea. Reprezinta o parte din voi care lucreaza automat si fara a se gandi .Devine automat o reactie la stimulii externi, creand o vibratie in cadrul Campului Universal care va precede inainte ca voi sa intrati intr-o camera, sa incepeti un proiect ,sa incepeti o relatie nou sau sa raspundeti la telefon.Ati putea spune ca va creaza lumea inainte de a ajunge acolo.A invata cum s-o folositi va fi subiectul multor carti ce vor aparea dar va fi si curand integrata in noua omenire.
Cine credeti ca Sunteti?
Prima convingere pe care majoritatea oamneilor o au si cu care se confrunta conditia umana este aceea ca ei au nevoie de sistemele convingerilor.Sistemele Convingerilor sunt caile care definesc viata gasind parghiile de lagatura ce trec printr-o serie de adevaruri pe care le-ati achizitionat. In antichitate, sistemele convingerilor v-au ajutat sa-l definiti pe Dumnezeu.V-au ajutat sa va definiti cum sunteti si sa va descoperiti energia asemanatoare unui creator.Aici realitatea voastra a fost construita cu amprenta a ceea ce credeti voi ca sunteti.A functionat foarte bine in dualitate dar deoarece va miscati in Trialitate acest lucru incepe sa fie restrictiv.Lucrurile reactioneaza diferit deoarece voi sunteti diferiti.Campul vostru este diferit si energia din jurul vostru si orice lucru cu care interactionati este diferit deoarece v-ati miscat.Cu cea miscare va vin oportunitatile sa priviti insasi esenta sistemelor convingerilor a ceea ce sunteti.
Instrumentul numarul unu folosit in tratarea conditiei umane este de a privi in interior si a vedea ce sisteme ale convingerilor va sunt utile si care dintre ele va limiteaza.Apoi reevaluati-le pe fiecare pe rand ca sa deveniti mai flexibili in toate sistemele voastre.Cand sistemele convingerilor nu va vor mai limita deloc, veti avea o putere de patrundere mult mai uosara a adevarurilor mai inalte. Oamneii traiesc cu impresia ca exista doar numai un adevar central peste tot.va spunem ca nu este doar unul singur deoarece nu duce nicaieri.Descoperirea adevarului este o calatorie si nu o destinatie si in viitorul apropriat doar miezul unui sistem de convingere va avea nevoie in mare masura sa se extinda. De aceea suntem aici ca a va ajutam in experimentarea calatoriei in gasirea propriului vostru spirit reflectat in lumea din jurul vostru.
Re-conectarea
Deja a inceput re-conectarea fizica a intregii omeniri. Peste cativa ani se va extinde dar noile cai sinoptice si noile cai pe care creierul vostru le va comunica , vor incepe sa inchida deschizatura dintre cele doua parti ale creierului care au creat valul.Exista o parte a creierului care este infinita si una care este finita si o parte a creierului are conditia umana si cealalta parte se ocupa de spiritul vostru care isi cunoaste identitatea.Va putem spune ca diviziunea a fost facuta cu un scop dar acum incepe sa se integreze.
A fost facuta prin cele doua jumatati ale creierului. Acum cele doua jumatati incep sa se dezvolte inapoi impreuna via noile cai sinoptice care se formeaza acum.Se va observa acest lucru de catre oamenii de stiinta din domeniul medicinii si numai zece pana la douazeci de ani si acest lucru este ceva maret pentru progresul omanirii deoarece ea a inceput doar de curand.Aceasta intreaga re-aconectare incepe sa treaca prin toata omenirea care incepe sa vada diferit lucrurile. Acest lucru aprinde partea spiritului din corpul fizic si aprinde ceea ce noi o numim energia sexuala din corpul fizic deoarece energia fortei –vietii poate veni acum prin voi si va poate lasa sa purtati mai multa energie luminoasa in fiinta voastra fizica. Va lasa sa imprastiati mai multa lumina, sa va conectati cu Campul vostru Universal si sa fiti hotarati.
Acest stil de viata trebuie sa inceapa ca o alegere zilnica deoarece daca o abandonati pana la lipsa ei veti merge inapoi la vechile sisteme de convingeri si la acele lucruri care v-au intarit experienta.Asadar alegeti in fiecare sa fiti decisi.Alegeti,in fiecare zi,sa va evaluati sistemele convingerii si adevaratele motivatii pentru care faceti acele lucruri.Mai laes examinati-va reactiile la lucrurile care se opun sistemelor voastre de convingeri.de multe ori se intampla ca sa nu doriti sa priviti motivatiile voastre deoarece aveti judecati privind perosna voastra sau credti ca acesat motrivatie nu este destul de buna.Mai bine as salva lumea decat m-as face pe mine fericit. Mai degraba as salva lumea de foame decat sa-mi cumpar o ciocolata.va putem spune ca asa privit lucrurile din dualitatea voastra. Intregul cuvant”ar trebui” va avea un nou inteles pe masura ce experimentati Trialitatea.Pentru a oferi bucurie tuturor oamenilor, primul lucru pe care trebuie sa-l experimentati este sa va oferiti bucuria din voi.Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa incepeti sa alegeti lucrurile care va hranesc complet deaorece acest lucru se inatmpla cand va asezati campul energetic in afara voastra. Acest lucru se intampla cand intreag voastra lume incepe sa se schimbe.Acest lucru se inatmpla cand oamenii intra in viata voastra are sunt plini de energie, plini de viata, plini de exprimare si plini de lumina. Pe masura ce incepeti sa va vedeti lumina reflectata in afara acestui lucru, veti fi impresionati de posibilitati si o intreaga parte nou a vietii voastre va incepe. Aceasta este trezirea ce are loc pe aceasta planeta chiar acum. Acesta este raspunsul privind conditia umana care incepe sa se dezvaluie din voi insiva.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc ca postezi aceste traduceri.

Anonim spunea...

ESTE UN SAIT EXTRAORDINAR, IL CITESC CU MARE PLACERE IN FIECARE ZI. MULTUMESC PENTRU INTELEGEREA DE CARE DAI DOVADA, SCHIMBAND FONDUL. MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC.

Maria spunea...

Multumesc si eu . Am revenit la vechiul aspect pentru ca aici ma simt acasa. Am avut ceva probleme. Blogul se blocase si nu mai puteam adauga nimic. Multumesc pentru intelegere.

Anonim spunea...

Bravo Maria!
Iti multumesc ca Existi
L.P Bv

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...