vineri, februarie 24, 2012

Foloseste puterea inimii tale

Creaţi o stare de coerenţă în aproape un minut prin câţiva paşi simpli şi puternici ai Tehnicii Coerenţei Rapide®. Folosing puterea inimii tale ca să echilibrezi gândurile şi emoţiile, poţi dobândi energie, claritate mentală şi să te simţi bine, rapid oriunde. Foloseşte Coerenţa Rapidă în special cănd începi să simţi o emoţie care te seacă de vitalitate cum ar fi: frustrare, iritare, anxietate sau mânie. Găseşte o senzaţie de comfort şi armonie interioră care se reflectă într-un mod mult mai echilibrat în ritmurile inimii, facilitând funcţionarea creierului şi acces crescut câtre inteligenţa superioară.
Tehnica Coerenţei Rapide te ajută să creezi o stare de coerenţă, oferindu-ţi astfel acces către inteligenţa inimii tale. Foloseşte puterea inimii tale ca să-ţi echilibrezi gândurile şi emoţiile, ajutându-te să atingi o stare de neutralitate, stabilă, pentru o gândire clară. Este o tehnică puternică care te conectează cu zona energetică a inimii tale ca să te ajute să eliberezi stresul, să echilibrezi emoţiile şi să te simţi mai bine, rapid.
Coerenţa Rapidă® te va ajuta să găseşti un sentiment de comfort şi armonie interioară care se va reflecta în ritmurile inimii. Inima este un generator primar de ritm în corpul tău, influenţând procesele creierului care controlează sistemul tau nervos, funcţia cognitivă şi emoţia. Ritmuri ale inimii mai coerente facilitează funcţiile creierului, oferindu-ţi acces mai înalt către inteligenţa ta superioară astfel poţi îmbunătăţi atenţia, creativitatea, intuiţia şi nivelele superioare de a lua decizii. Când eşti în starea în care ritmurile inimii sunt coerente, performanţa ta este maximă - ce atleţii numesc "zona", "eram în stare". Te simţi sigur pe tine, pozitiv, concentrat, calm şi totuşi energizat. 
Pasul 1: Atenţie pe inimă. Puneţi atenţia în zona din jurul inimii, în centrul pieptului. Dacă, preferi, prima data când încerci, pune mâna pe centrul pieptului că să te ajute să-ţi menţii atenţia acolo. 
Pasul 2: Respiraţia Inimii. Respiră adânc dar normal şi simte cum respiraţia intră şi iese prin centrul pieptului. Când inspiri simte ca şi cum respiraţia intră prin inimă şi în timp ce expiri simte cum iese prin acea zonă. Respiră încet şi natural, puţin mai adânc decât normal. Continuă să respiri confortabil până când iţi găseşti un ritm propiu care ţi se potriveşte. 
Pasul 3: Simţirea Inimii. În timp ce menţii atenţia pe inimă şi respiraţia inimii, activează un sentiment pozitiv. Aminteşteţi o trăire pozitivă, un timp când te-ai simţit minunat în interiorul tău şi readu starea aceea ca şi cum intri în memorie şi o retrăieşti complet. Unul dintre cele mai uşoare metode de a genera un sentiment pozitiv, bazat pe trăirea din inimă este să-ţi aminteşti un loc special unde ai fost sau iubirea pe care o simţi pentru un prieten apropiat sau membru al familiei sau animăluţ. Acesta este cel mai important pas.Coerenţa Rapidă® este utilă în special când începi să simţi o emoţie care te seacă cum sunt: frustrarea, iritarea, anxietatea sau stresul. Folosind Coerenţa Rapidă la pornirea emoţiilor negative mai puţin intense le poţi transforma în ceva pozitiv înainte să escaladeze în ceva grav. Această tehnică este în special utilă după ce ai avut vreo ieşire emoţională necontrolată întrucât te aduci repede în echilbru.Poţi face Tehnica Coerenţei Rapide® oricând, oriunde şi nimeni nu va şti că o faci. În mai puţin de un minut, crează schimbări pozitive în ritmurile inimii tale, transmite semnale puternice către creier care pot să-ţi îmbunătăţească starea. Aplică această tehnică rapidă la începutul fiecărei dimineţi, înainte sau în timpul telefoanelor, întruniriilor, în mijlocul unei conversaţii dificile, când te simţi copleşit sau presat de timp, sau oricând pur şi simplu vrei să o practici pentru aţi creşte coerenţa. Deasemenea poţi folosi Coerenţa Rapidă oricând ai nevoie de mai multă coordonare, viteză şi fluiditate în reacţii.

1 comentarii:

Casti de copiat spunea...

uzica mi se pare a fi singura corelatie dintre suflet si inima.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...