miercuri, februarie 08, 2012

Dacă doreşti să înţelegi sensul a ceea ce se întâmplă în viaţa ta in­cetează să-i mai conferi propriul tău sens


Ce se întâmplă în viaţa ta e neutru; nu e nici pozitiv, nici ne­gativ. Tu decizi dacă e pozitiv sau negativ, spiritual sau profan.
Tot ceea ce se află în cadrul experienţelor tale poate fi înzestrat cu calităţi spirituale, prin faptul că aduci dragoste, acceptare şi iertare.
Chiar o boală fatală, un viol sau un omor pot fi schimbate prin pu­terea iubirii tale. Tu ai impresia că înţelegi sensul evenimentelor ce au loc în viaţa ta.
Nimic nu poate fi mai departe de adevăr.
Tu nu înţelegi sensul nici unui lucru ce se întâmplă, deoarece îi impui propriul tău sens.
Dacă doreşti să înţelegi sensul a ceea ce se întâmplă în viaţa ta. În­cetează să-i mai conferi propriul tău sens. Lasă lucrurile aşa cum sunt. Simte-le pe deplin. Îngăduie-le să te-nveţe de ce au apărut în viata ta.
Dacă vrei să ajungi chiar la miezul problemei, întreabă: „Cum mă ajută această situaţie să iubesc mai din plin? Ce îmi cere ea să dăruiesc din ceea ce încă reţin pentru mine?”
Această întrebare te va aduce în miezul problemei, deoarece de­monstrează disponibilitatea ta de a privi situaţia ca pe un dar, mai cu­rând decât ca pe o pedeapsă.
Când dai propriul tău sens situaţiei respective, o vei vedea mereu ca pe o pedeapsă pentru tine sau pentru altcineva. Iată ce face frica din fiecare întâmplare din viaţa ta.
 Paul Ferini Iubire fara conditii

1 comentarii:

Anonim spunea...

Federatia Galactica a Luminii a cerut permisiunea pamantenilor de a incepe arestarile conducatorilor din umbra ai Planetei/illuminati, care va deschide poarta pentru dezvaluire, contactul cu familia noastra de lumina si inceputul unei noi perioade in istoria pamantului. Acceseaza lin-kul si semneaza petitia. Nu este necesar sa mentionati tot numele. Fiecare semnatura poarta o energie proprie si este suficient acest lucru pentru ea. Este foarte important si urgent !!. pentru a nu interfera cu liberul arbitru, Federatia Galactica a Luminii cere mandatul nostru pentru a interveni. Termenul dat de divinitate pentru dezvaluire a trecut , iar cei care conduc planeta nu au facut nimic in acest sens, asa ca Federatia poate actiona in mod legitim, mai ales ca ultimele miscari ale guvernului din umbra sunt foarte periculoase si grave, iar cele mai importante sunt : declansarea fortata a unui razboi devastator cu Iranul si cenzura totala a internetului, prin instaurarea unui guvern mondial de control de tip fascist.

The Galactic Federation of Light has requested the permission of the people of our world to begin arrests of members of the Cabal/ Illuminati, which will open the door to open contact with our family of light and the beginning of a new age of freedom, peace and prosperity for every being on the planet. Please follow the link and sign our petition. You do not need to leave your full name.

http://www.thepetitionsite.com/1/galactic-federation-of-light-permission-to-arrest-members-of-the-cabal-illuminati/

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...