duminică, februarie 05, 2012

Ai cautat destul Cerul ..iar el era printre degetele tale

-Ce se intampla drag Sine inalt? Sunt eu acolo unde trebuie sa fiu?Ieri eram foarte fericita si viata imi curgea prin fiecare vinisoara …azi ..accidente,frica ,temeri,nervi ,certuri ,lacrimi ,reprosuri ..MA sperie lipsa mea de spiritualitate din ultima vreme ,Mi-e scarba aproape ..de  spiritualitate..mi-a ajuns pana in gat !CE ma fac oare ?Toti lucreaza iar eu stau ..

-Intra in corpul tau spiritual ..ce vezi ?
-Un camp enorm violet cu f multe informatii –celule in el .
-F bine .Observi cat e de mare ?
-Oh da!
-In el sunt vieti de cautari ,sunt milioane de informatii ,toate sunt acolo depozitate .E o Akasha personala racordata la Sursa la  ,Akasha Universala .Corpul tau spiritual e o fiinta care stie a lucra singura acum .Nu mai are nevoie de tine .Si-a accesat toate informatiile necesare ,acum le prelucreaza ,le digera in favoarea ta si a celorlalte corpuri .
-Si eu ?Eu de accea nu mai sunt spirituala ?
-Daaa…asculta-ti instinctul si fa ce simti cu incredere .Ai eliberat acest corp fara sa vrei chiar ..asa este perfect pt tine .Acum TRAIESTI si NU CAUTI!
-Da… adevarul este ca simt viata altfel acum ..o Simt si o traiesc liber .Dar totusi ..nu fac nimic ..toata ziua la calculator,net ,facebook, mancare ,tigari ,bautura ..nu fac nimic special nici material ,nici spiritual ..adica ..
-PRiveste-ti corpul mental …cum e ?
-Un albastru ca cerul ..foarte limpede si frumos .Cum naiba ?Am a vut o zi de cacat azi ..groaznica .
-Vezi ?Am sa-ti arat ce s-a intamplat cu gandurile tale negre –gri din aceasta zi ..priveste !
-VAd ca niste viermisori gri care traiesc un pic, se misca , se zvarcolesc ..apoi se dizolva in oceanul albastru si senin .Unde au plecat ?Cine i-a dizolvat ?Eu nu am facut nimic ..
-Tocmai !Acest Nimic face pt tine …TOTUL!!!!! Acum intelegi NIMICUL? Cand accesezi NImicul ,ai TOTUL fara sa faci nimic .
-WOWwwwww !!!!!!!Tu vorbesti serios?Nu e mintea mea care vrea sa ma faca sa ma simt bine ?
-Mintea ta nu vrea sa te faca niciodata sa te simti bine ..mintea te hartuieste de regula …dar acum capcanele ei sunt dizolvate in Nimic.
-Vrei sa spui ca n-am decazut ?Adik mai pot vorbi cu ingerii ,cu TINe ,cu sufletul meu ?
-Ai Totul in tine care se manifesta prin tine cand tu nu faci nImic si cand accesezi constiinta Nimicului cum ai facut-o tu .Nu te mai compara cu nimeni .Fiecare face ce simte ,dupa nivelul lui de constiinta .Constiinta e multidimensionala dar unii o acceseaza pe verticala si atat .Fiecare cum simte pt el .Doar ca pare ca ai uitat ..atata tot ..dar nu conteaza Nimicul lucreaza pentru tine si-ti aduce si aducerea aminte .
-Suna tentant ..recunosc ca sunt putin sceptica ..
-Poti fi cum vrei tu ..Nimicul converteste ,Nimicul e un malaxor gigantic care rumega ,digera , lucreaza pt tine iar tu nici nu stii asta uneori ..Intra in corpul emotional acum ..
-E roz !Cum naiba ? Toata ziua am urlat azi ,am tipat ,am plans , mi-a fost frica cand masina a devenit sanie dintr-odata la vale ,cand volanul desi era maxim dreapta masina mergea maxim stanga ..atatea emotii negre…cum e roz acum ? Inca nu mi-am revenit dupa ziua de azi ..
-Hihihi…Ei bine dau timpul inapoi si priveste ca la reluare cu incetinitorul ce se intampla in corpul emotional ..
-VAd un roz atata de intens si curat si frumos .Un roz Puternic .Dintr-o data apar in el ca niste vartejuri –tornade care se plimba ca niste titireze si apoi se absorb in masa de roz ca si cum sunt inghitite.Unde au plecat ?
-E Nimicul care inghite totul si-ti aduce Totul .
-Dar nu mai pot nici respira ,nici elibera parca sunt paralizata spiritual ..cum naiba ?
-Vei intelege acusi .Intra in corpul fizic cum e?
-E verde !Desi am unele dureri mari chiar in zona inghinala ,oase ,coloana si altele..
-Priveste ce se intampla !
-E la fel !Sunt ca niste pete rosii care se dizolva in oceanul verde ..
-Asa este !Nimicul lucreaza ..tu nu stii ..Acum ridica-te mai sus si priveste Pamantul  ce vezi ?
-O mare forfota energetica .Valuri gri ,energii care se vantura dintr-o parte in alta ..ma cam inspaimanta ..Brrrr!
-Cauta-te pe tine !
-MA vad un punct roz –sangeriu care pulseaza undeva acolo…
-Du-te catre tine .Observa-te !
-Ma apropii catre mine sunt ca o inima in formare cu vinisoare de sange si fire inafara mea ..Simt emotia mamei care isi vede inima copilului la ecograf .O si aud !Bate !E vie !TRaieste !MA emotionez si ochii lacrimeaza .Nu pricep mare lucru dar simt ca abia acum m-am nascut si ma formez .Sunt o fiinta nou aparuta care functioneaza singura fara ca eu sa stiu .Am aparut ca o inima ..dar inca nu sunt inca formata in totalitate ca inima ..totusi fire fine de sange pleaca de la aceasta inima in formare in jurul ei ..Asta sunt eu acum ?
-Esti fiinta cristica ,copilul cristic care se naste acum .Oare cat ai fost insarcinata ti-ai batut capul cum se formeaza fatul?
-Nu ,desigur ..
-Asa si acum ..te formezi din nou ,dupa chipul Nimicului si asemanarea Totului .Procesul functioneaza de la Sine .Nu trebuie sa faci Nimic .
                  Ai fost insarcinata din Nimic si devii TOT!!!!!
  Ai gandit destul,ai cautat spiritual destul ,acum esti in procesul autocreatiei .Te-ai insamantat tu pe tine din Nimic pentru a fi Totul.Totul se naste acum .E abia o inima in formare care traieste ,pulseaza si radiaza in jur creand noile “organe”.Nu-ti bate capul ..Procesul se creaza singur pe el ca process .Creatura ce esti acum este multidimensionala .Esti OMUL NOU COMPLET.Ultima celula a fost creata de tine prin accesarea Nimicului atunci procesul Omului s-a incheiat si a inceput formarea, nasterea ..OMULUI NOU, prototip perfect divin care asa a fost dintotdeauna asa creat dar acum s-a desavarsit creatia .Asa cum ti-am mai spus timpul nu exista ..creatia inca nu s-a terminat ..ea continua in infinit .Voi o percepeti functie de timp si de constiinta voastra .Cand constiinta atinge Infinitul si punctul 0 atunci creatia se implineste in Timp ,se desavarseste si asta va fi perceptia voastra in Timp .Iar perceptia Dincolo de timp a voastra ca si constiinte pure si infinite va fi de constientizare a propriei creatii ,a propriei Sine  pe deplin .Atunci e ziua de odihna a infinitului .Punctul 0 .
-Suna interesant …adica maret asa ..printre accidente ,urlete ,tipete dar si zambete multe si stari frumoase sa inteleg ca se intampla toate acestea intr-un mod perfect si sublim?8-> day dreaming
-Chiar asa este !Cine Atinge Imparatia Cerurilor o are .Pentru ca EA este NIMIC .Acest Nimic odata atins aduce Nimicul la nivel de TOT .E ca si cum ai intinde mana spre cer si ti se pare ca nu-l atingi niciodata cand defapt  il atingi si cand nu intinzi mana ,fara sa-ti propui .Cerul e peste tot .Ai cautat destul Cerul ..iar el era printre degetele tale …Acum ca te-ai prins ..Cerul e la mana ta si in mana ta .El se manifesta si din maini iti curge Cerul si te minunezi ..
-Hmm acum mi-a venit in minte acel vis recent in care din palmele mele curgea mir si vindecam si miroseau atat de frumos ..
-In palmele tale e Cerul .In palmele voastre  e Cerul !!.NU-l mai cautati ! .Nu-I mai vorbiti !.Nu mai ridicati ochii la Cer !Nu mai cautati ingerii si serafimii! .Nu mai faceti scari pana la CER!Cerul nu este Acolo!.Este in palma voastra ,printre degete ..iar voi claditi scari iluzorii si incercati a urca pe ele ..
-Minunat!Am inteles!Multumesc!
-Deci ..nu uita !Esti inima ce acum se naste .Doar TRAIESTE !Si atat!Nu ai corpuri spirituale ,mentale ,emotionale ..nu te panica .Acum se creaza alt Corp .De la Sine .Din Nimic.Nu-ti bate capul.Doar Traieste .Asa cum iti vine …cu zambete ,lacrimi, iubiri ,zile bune ,zile proaste ,accidente ,bucurii..toate sunt absorbite in Nimic si Totul isi creaza un nou Corp .Si asa este !!!!!
Anca Todirica

3 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc!

Dan si Doina spunea...

Extraordinar! Multumesc!

Unknown spunea...

Buna Ziua,
Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Grace Okowa, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și ușor de înțeles. contactati-ne azi prin e-mail la: (embassyloanfirm@gmail.com)

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...