miercuri, ianuarie 04, 2012

Voi absorbiti lumina, fiind blanzi, cinstiti, plini de compasiune, iertatori si generosi, iar lumina unui zambet are un efect de unda, de nemasurat.

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In lumea voastra, in fiecare an, acest sezon este deosebit de emotionant, in special pentru cei norocosi care pot astepta cu nerabdare sa faca schimb de daruri, sa isi decoreze casele, sa ia parte la slujbele religioase, poate sa calatoreasca pentru a sarbatori impreuna cu familia sau sa astepte oaspeti. Pentru ei, acest sezon este o ocazie de bucurie si distractie. Pentru cei mai putin norocosi, aceia aflati in suferinta, bolnavi, singuri, infometati sau lipsiti de adapost, sentimentele de tristete si disperare se amplifica.
In acest an, chiar si multi dintre cei norocosi sunt cuprinsi de confuzie si ingrijorare, cu privire la situatia instabila din punct de vedere politic si economic, a tarilor lor si astfel exista si mai multe suflete triste si disperate, decat in timpurile mai bune. Pe masura ce anul vostru 2011 se apropie de sfarsit, putem vedea multe, multe suflete cu inima grea.
Cat de mult ne dorim ca toti sa stie ca, anul viitor pe vremea asta, Pamantul se va afla in pragul Epocii sale de Aur – etapele tumultuoase ale tranzitiei prin care a trecut lumea voastra, pe drumul transformarii sale, se vor fi incheiat si intreaga intunecime va fi disparut! Stiind asta, fiecare inima se poate inalta, asteptand cu bucurie minunata lume pe care, in continuu, ati co-creat-o deja!
Avand in vedere ca va aflati intr-o perioada deosebit de aglomerata, in care atat de multe lucruri din jurul vostru va asalteaza atentia, mesajul nostru de astazi va fi foarte scurt, oferindu-va pe scurt recapitularea clarificarilor oferite pana acum. Va rugam sa primiti darul nostru, la cumpana dintre ani, asa cum este el menit, spre a va fi de folos, cu incredere, certutudine si entuziasm.
Lumina – aceeasi energie ca si iubirea – reprezinta calea catre pace, armonie si echilibru, in interiorul fiecarui individ si in lumea voastra.
Voi absorbiti lumina, fiind blanzi, cinstiti, plini de compasiune, iertatori si generosi, iar lumina unui zambet are un efect de unda, de nemasurat.
Mijloacele de pastrare sau recuperare a echilibrului cuprind meditatia, muzica linistitoare, plimbarile in Natura si compania animalelor.
Aveti intelepciunea innascuta si puterea spirituala de a gestiona, cu succes, orice situatie intampinati si de a-i ajuta pe toti cei care sunt receptivi.
Energia iubirii va va reuni cu acei oameni si acele animale dragi voua, care au trecut dincolo.
Concentrarea asupra a ceea ce doriti in viata si in lumea voastra reprezinta calea manifestarii acestora.
Tot ceea ce aveti nevoie sa stiti se afla in interior. Intrebati, faceti liniste si ascultati indrumarea sufletului vostru – constiinta, intuitie, instinct, inspiratie si aspiratii.
In fiecare moment al calatoriei voastre spirituale si fizice sunteti ajutati in nenumarate feluri, de catre fiinte de lumina din intreg acest univers.
Iubirea noastra neconditionata si infinitele binecuvantari ale universului sunt cu voi, atunci cand va pregatiti sa intampinati cu bucurie, anul 2012. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...