vineri, ianuarie 27, 2012

Kryon MAREA SCHIMBARE ASA CUM A FOST PREZISA

Salutari dragii mei, Eu Sant Kryon din Servicul Magnetic. Procesul a inceput si noi am vorbit despre acesta de multe ori.
REVIZIA - MAREA SCHIMBARE ASA CUM A FOST PREZISA
Exista o schimbare care are loc pe planeta si aceasta este o schimbare lenta, profunda a constiintei umane. O parte din energia lui Kryon este creata pentru a va darui intelegerea, informatia si iubirea despre lucruri care sant noi pe planeta. Noi am spus ca Kundalini al planetei se misca. Nu am folosit niciodata cuvantul sarpe, dar acum o facem. Aceasta a fost profetia anticilor, dar nu neaparat a acelora care sant aici - pentru cei care aud si citesc acest channel, eu vorbesc din Peru. Aceste profetii speciale vin de la cei din emisfera nordica. Multi au vorbit despre acest timp ca fiind miscarea energiei. Cateva profetii vin de la Maya si altele din nordul indepartat. Acestea spun ca va veni un timp al potentialului, o schimbare magnifica pentru planeta Pamant. Aceasta reprezinta o schimbare a constiintei si un inceput al miscarii Sarpelui Inaripat sudic. Acum este important ca voi sa intelegeti de ce se intampla acest lucru si ce anume reprezinta.
CELE 3 RETELE
Exista 3 retele pe aceasta planeta si am vorbit despre acestea recent. Reteaua magnetica este una dintre ele. Eu am venit in 1989 si ceea ce numiti constiinta partenerului meu si cu mine, ne-am contopit pentru a va darui un mesaj : noi v-am spus ca reteaua magnetica a planetei se va misca mai mult in urmatorii 10 ani decat a facut-o in ultimii 100 de ani. Dupa anul 2002 deja facuse acest lucru. Stiinta arata acest lucru doar cu ajutorul unui simplu compas. Reteaua magnetica s-a miscat si noi v-am spus asta. Acesta a fost doar inceputul, deoarece aceasta retea este in stransa legatura cu celelalte doua, care sant de asemenea invizibile. Cea de a 2-a este numita Reteaua Cristalina. Pe cea de a 3-a o vom numi Gaia. Toate acestea sant intertesute, dar cea mai dinamica este reteaua cristalina. Aceasta raspunde la constiinta umana si de aceea este numita energia Kundalini a planetei.
Aceasta este energia care se incolaceste si se misca, dar numai daca este chemata sa o faca prin acea energie multidimensionala numita " constiinta umana". Iata ce s-a intamplat si acum sa va explic de ce. Poate fi mult simplificat, dar noi am mentionat de multe ori inainte ca planeta este inafara echilibrului. Echilibrul despre care vorbim este cel intre constiinta masculina si cea feminina. Acum multi ani, noi v-am dat aceasta informatie. V-am spus ca planeta este impovarata de masculinitate.Nu este echilibrata. Acest echilibru afecteaza reteaua si planeta si pe Gaia. Dar umanii au dat aceasta energie planetei datorita a ceea ce au dezvoltat de-a lungul istoriei.
Acum acest lucru se schimba, asa cum umanii se schimba. Asa cum ei se schimba, asa se intampla si cu Gaia. Nu intelegeti gresit : asta nu are nimic de a face cu barbatii si femeile. Are legatura cu constiinta masculina si cea feminina. In ultima informatie Kryon v-a vorbit despre cele 12 corzi de ADN - una dintre aceste profunde corzi find de sine statatoare. Nu va vom da numarul ei, deoarece dorim sa o gasiti singuri si sa o descoperiti - si apoi sa radeti de sincronicitatea numerologiei. Numele acesteia este Intelepciunea Divina Feminina. Nu este combinata cu nici o alta spirala, asa cum sant altele. Este dulce si catifelata. Aceasta este eneregia Mamei, actualmente mult mai mult decat atat. Ceea ce se intampla astazi in aceasta schimbare a constiintei este ca exista energii specifice care incep sa se schimbe. Si din nou, acest lucru poate fi simplificat, dar are ceva de a face cu magneticile, ca si cu constiinta umana. Exista un sistem caruia ii dati foarte putina credibilitate si care implica toate energiile Pamantului ca fiind un catalizator una pentru alta. Cum constiinta umana se indreapta spre retelele pamantului , una afecteaza pe cealalta.
ATRIBUTELE EMISFERELOR NORDICA SI SUDICA
Emisfera nordica a planetei a continut mult din ceea ce numiti energia masculina a Pamantului.Emisfera sudica are mai multa energie feminina. Aceasta este polaritatea, chiar dualitatea de pe planeta. Cand fiintele umane incep sa se schimbe, asa se schimba si planeta si energiile retelei. Asadar, exista o schimbare majora in acest proces in legatura cu retelele Pamantului, ca raspuns pentru umanitate. Observati ca dezechilibrul umanitatii si al emisferelor poate fi vazut de-a lungul istoriei. Majoritatea razboaielor majore si toate razboaiele lumii au inceput mai ales in nord. Majoritatea luptelor s-au dat aici. Cucerirea natiunilor a avut loc aici. Acesta a fost echilibrul planetei si puteti vedea dezechilibrul "razboiului" masculin ca fiind foarte puternic in emisfera nordica. majoritatea razboaielor din emidfera sudica au fost cauzate de cei din nord venind sa cucereasca sau sa inrobeasca.
Intelegeti ce spunem? Ati luat vreodata in considerare aceste lucruri? Emidfera nordica este ca o greutate masculina, dar nu pentru mult timp. Acum, daca este adevarat ca planeta incepe sa se echilibreze in constiinta, ce credeti ca se va intampla?
Raspunsul este ca incepeti sa vedeti o re-echilibrare a constiintei masculina si feminina. Aceasta inseamna ca barbatii de pe planeta devin mai echilibrati. Inseamna ca femeile de pe planeta sant mai echilibrate, inseamna ca umanitatea devine mai echilibrata.
INCEPUTUL SFARSITULUI RAZBOIULUI
Exista o zicala :" daca femeile ar conduce lumea, nu si-ar trimite niciodata copii pe campul de lupta". Aceasta devine definitia " energiei mamei" . Sa va spun si altceva :" Daca lumea echilibreaza barbatii si femeile, atunci umanii nu si-ar trimite niciodata copii pe campul de lupta". Re-echilibrarea energiilor masculine si feminine din retele inseamna ca un anumit fel de energie a pamantului se misca. Kundalini trebuie sa se miste. A existat de atat de mult timp in acel loc din emisfera nordica - India si Tibet. Multi spun ca acesta a fost centrul intelepciunii spirituale. Intr-adevar a fost intelepciune acolo si aceasta a ajutat la echilibrarea energiei grele masculine , dar fara aceasta nu a devenit mai grea. Cati lideri de sex feminin ati vazut printre calugari si alte ordine religioase in acele arii? Aproape nici unul. Emisfera sudica reprezinta energia feminina a planetei.Kundalini incepe sa se miste ca raspuns la umanitate si aceasta se descolaceste si coada sarpelui se va termina la marginea statului Chile. Centrul Sarpelui cu Pene este in Peru.
NU O SCHIMBARE A INTELEPCIUNII
Contrar a ceea ce vi s-a spus, aceasta nu are nimic de a face cu schimbarea intelepciunii in emisfera sudica . Ascultati : ce avem aici, in Peru? Daca i-ati studiat pe anticii de aici, ati aflat ca exista femininul intelept ,divin ! Este peste tot. Acesta este un loc nu departe, in munti, pe care l-am putea numi capitala femininului divin, intelept de pe planeta - Machu Picchu. Pamantul l-a ignorat ! L-a lasat acolo nedescoperit, stiut fiind doar de fermierii locali. A fost ascuns de catre cuceritorii spanioli care au fost in toata acea arie si nu l-au gasit. Umanitatea nu a fost pregatita pentru acest loc si ACUM ESTE ! Vor exista cei care vor auzi acest mesaj si vor spune :" Ei bine, intelepciunea din Tibet se muta in Peru". Nu este asa. In schimb, chakra inimii Pamantului, care este Kundalini, incepe acum sa caute un alt centru de intelepciune, unul mai echilibrat. Acesta se muta catre un loc unde intelepciunea mai catifelata prevaleaza. Cauta intelepciunea femininului divin. Deci, Pamantul cauta sa adune aceasta intelepciune si sa o aseze in portalurile din aceasta arie. In acest proces, constiinta planetei se va schimba si mai mult.Acest lucru era asteptat.
ENERGIA REALA A LUI MACHU PICCHU
Aria pe care o numiti Machu Picchu ( care este numele dat de voi si nu numele dat de cei care l-au construit) este o energie dulce. Aceasta este ca un pantec si are o energie sigura. Este minunata si iata motivul pentru care atat de multi umani vin aici. Ei sant atrasi de aceasta noua energie, deoarece stiu ca a sosit. Sufletele batrane de pe toata planeta doresc sa o simta. Ei doresc sa urce pe stanci si sa o celebreze. Acesta este un nou pamant. Acesta este timpul pentru ca intelepciunea care a existat intodeauna acolo sa fie plasata pe reteaua cristalina a planetei si sa fie impartasita cu toti. Tocmai am explicat miscarea lui Kundalini, energia Sarpelui cu Pene. Aceasta onoreaza aria. Aceasta a fost intotdeauna pregatita pentru acest lucru. Voi ati sarbatorit 100 de ani de la descoperirea zonei Machu Picchu. Asta-i tot. Aceasta este doar o fractiune a istoriei nordului. Ea a fost ascunsa si revelata recent. Aceasta a fost pregatita, protejata si acum este gata sa fie revelata ca si capitala a femininului divin intelept al planetei.Exista secrete aici care poate nu vor fi revelate niciodata. Sant cei care ii reprezinta pe Cele 7 Surori aici, care nu s-au aratat inca. Exista o trezire aici si cativa samani umani din aceasta arie sant constienti. Peruani, celebrati ! Pentru ca aceasta este ceea ce cateva suflete batrane de aici au asteptat. Si de aceea exista rezistenta.Exista rezistenta deoarece vechea energie de aici nu doreste sa accepte asta. Vechea energie de aici vine din emisfera nordica de mult timp si aceasta este in afara echilibrului si voi stiti asta. Aceasta nu onoreaza pamantul, aerul sau apa. Deci, va exista o schimbare si o rezistenta. Suflete batrane, fiti pregatite pentru aceasta. Celebrati ceea ce se intampla si pregatiti generatia urmatoare pentru ceea ce soseste.
Acesta este mesajul pe care vi-l daruim. Este mult mai complet decat a fost dat vreodata inainte. Noi legam acest eveniment chiar de ADN-ul vostru, deoarece acesta este in aspectul "reamintirii", asteptand ca acesta se aiba loc. In sfarsit, exista cei care nu vor intelege acest mesaj. Pentru acestia, eu spun ca nu este necesar sa o faca. In schimb, cunoasteti aceasta : Iubirea lui Dumnezeu este in voi si aceasta doreste sa plecati diferit fata de cum ati venit.Nu este nevoie sa intelegeti toate ezotericile. Noi va rugam doar sa simtiti ceea ce este adevarat. Voi santeti cunoscuti de Dumnezeu si noi va spalam picioarele. Acesta este timpul vostru !
SI ASA ESTE ! KRYON.Transmis de Lee Caroll

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...