sâmbătă, ianuarie 14, 2012

Experienta de vindecare Quantum K

Important – te rog citeste termenii si conditiile înainte de a începe.
Pentru a beneficia la maxim de aceasta experienta, gaseste-ti un moment de liniste în fata PC-ului tau. Daca vrei, citeste frazele cu voce tare în timp ce apar pe ecran. Daca ai vreun antrenament de EFT (Emotional Freedom Therapy), poti sa îti apesi meridianele cheie în timp ce citesti.
Acesta este un program generic de vindecare. Daca doresti un tratamet mai personal prin vindecarea la distanta, apasa butonul de mai jos:
Aceasta prezentare este ideal a fi vazuta pe tot ecranul (apasa pe butonul) . Apasa ESC în orice moment pentru a opri prezentarea.
Cercul care se roteste apare pentru a te anunta ca se încarca. Daca nu se întampla asta, apasa pe alt ecran din acest site apoi revino înapoi aici. Aceasta ar trebui sa rezolve problema. Momentul principal în care se vizioneaza prezentarea este seara devreme, asa ca poate doresti sa încerci în afara acestor ore de vârf.
Pentru a descarca aceasta experienta pe PC-ul tau, apasa aici cu butonul din dreapta al mouse-ului. 1. Apasa pe "Save target as" si salveaza în directorul ales de tine. 2. Dupa ce s-a descarcat, fa click dreapta pe fisier si deschide-l cu Internet Explorer sau cu browser-ul pe care îl folosesti.
Pentru £6 sau $9US poti descarca o versiune vorbita a acestei experiente în Engleza care poate fi ascultata pe sistemul tau de sunet. Pentru a asculta o mostra mergi pe pagina de Produse sau apasa aici pentru a cumpara direct. apasa aici
De asemenea poti transfera fisierul .swf salvat pe un DVD care poate fi vizionat pe televizorul tau. Pentru a face asta, va trebui sa descarci un convertor de fisiere .swf de pe un site cum ar fi www.flash-swf-converter.com.

Conditii de utilizare

Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.
Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.
...si acum putina parte juridica.....Prin aceasta exclud orice responsabilitate pentru orice cereri, pierderi sau daune de orice natura (indiferent daca aceste cereri, pierderi sau daune au fost previzibile, cunoscute sau de alta natura) care decurg din utilizarea sau legate de utilizarea acestui website sau a informatiilor, continutului sau materialelor incluse în acest site, inclusive, fara limitare, orice pierderi sau daune indirecte, în particular, orice obligatie, în masura maxima permisa de lege pentru orice consecinta (adversa sau de alta natura) fizica, emotionala sau mentala ca urmare a vizualizariii si/sau utilizarii continutului acestui site.
Aceasta declaratie nu modifica drepturile tale legale.
Utilizarea acestui site este guvernata de legislatia Engleza în vigoare.Quantum K

6 comentarii:

Ryana spunea...

Multumim pentru aceasta experienta de vindecare.

Anonim spunea...

excelent!!! multumesc!

MARIA spunea...

Sa va fie de folos , si eu va multumesc.

Anonim spunea...

Folosesc aceasta metoda de vindecare de cateva zile dar am inceput sa simt o durere in crestetul capului ( nu e ca o durere obisnuita de cap) ....doare ...osul !! Se ma i intampla?

MARIA spunea...

Nu-ti fie teama, eu dupa ce am facut experimentul am avut cateva zile de durere a corpului. Se detoxifica tot organismul, se recalibreaza corpul, celulele , se petrece ce ai cerut.....

sklipirici spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...