sâmbătă, decembrie 31, 2011

Maria si 2012

Eu si voi am stat in acest spatiu zilnic.. Este spatiul din noi insine care se cere sa iasa la lumina. Am devenit constienti ca , zilnic , ne predam in fata unei scheme mentale negative care se hraneste din energia noastra, ca dialogul interior este activat in permanenta  si bransat la tot felul de voci inchipuite si temeri.  Am inceput sa intuim ca interpretam ceea ce ne inconjoara in mod automat si inconstient pe baza “cunostintelor” inoculate de altii si acceptate cu supunere de catre noi. Si am inceput, timid la inceput, cu sincope, mai impiedicandu-ne , mai ridicandu-ne , mai lasand sa cada o lacrima, mai zambind, sa PRIVIM LUMEA CU PROPRII OCHI.
Asta va doresc in noul an 2012 :sa priviti viata cu ochii perceptiei voastre si sa indrazniti sa aratati cat sunteti de puternici ,cladind pas cu pas, temelia visului vostru cel mai tainic.
Va propun sa meditam cateva clipe impreuna :
  • Sunt gata sa accept Sinele Divin ca facand parte din mine, sunt gata  de ascensiune in trup material. Imi maresc frecventa vibrationala si fac conectia cu intelegerea akasika.
  • Imi golesc atentia de tot ceea ce mentalul incearca sa ma invete
  • Descopar cine sunt prin atentie calma si detasata. Las deoparte tot ce am invatat si cred ca stiu, si permit  noii cunoasteri si noilor experiente sa imi inunde fiinta.
  • Imi eliberez mintea  de energiile negative care mi-au umbrit viziunea si mi-au distorsionat cuvintele si actiunile.
  • Ma urmez pe mine insumi, cred in mine si in puterea din mine.
  • Imi  ridic energia si lumina la cele mai inalte frecvente de iubire, generozitate, claritate, compasiune, iertare
  • Curat viata mea de prejudecati si de lucruri neverificate., de idei imprumutate
  • Ma transform in propria mea unealta de cautare si experimentare
  • Fac ceea ce inima imi spune indiferent de consecinte.
  • Sunt amabila  cu oamenii care imi ies in cale si ii voi ajuta pe cei in dificultate, oriunde si oricand ma voi afla in situatii care imi vor permite sa fac acest lucru.
  • Stau cat mai des in natura si voi atinge pamantul, pentru a-i arata dragostea si recunostinta mea.
  • Imi extind iubirea catre intreaga lume si catre intregul cosmos, impreuna cu respectul si admiratia mea smerita pentru stralucirea divina a Fortei Energiei Creatoare, care zamisleste totul.
  • Imi reamintesc cine sunt in orice moment in care ma simt coplesita de ganduri care creeaza neliniste.
  • Celulele corpului meu reproduc matricea tineretii vesnice.
  • Traiesc acest timp, ACUM , cu bucurie , recunostinta si iubire.
Maria

6 comentarii:

Shaman spunea...

La Multi Ani!!!!

Natural spunea...

MEGA-FELICITAREA BLOGOSFERICA == LA MULTI ANI 2012 ==

Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza la sfarsitul felicitarii si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org. Vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

*Gandurile lor merg catre tine!
- La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
- Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
RobertN – http://acrilice-pointpen.blogspot.com/
- Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
http://lavii-osperanta.blogspot.com/
- Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
http://gabyzmb.blogspot.com
- 2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
Raisa http://www.newcomiclife.blogspot.com
??? Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ??? C.L.M. – http://crazy-in-loveee.blogspot.com ???
- fie ca 2012 sa dea buzna peste tine cu o caruta de bucurii, o galeata de noroc, dar mai ales cu o gîrla de fericire. multi ani cît mai frumosi! Calin http://coltulcumuzica.wordpress.com
- Sunt întâmplari pe care viata ni le scoate în cale ca sa învatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni-i aduce în dar. Pentru tine... nu stiu decât sa spun multumesc! Un 2012 plin de savoare alaturi de oamenii dragi. LA MULTI ANI!
Dana, http://colectie-stiinte.ro/
- La Multi Ani cu sanatate si spor in toate! Natural - http://danielbotea.blogspot.com/

Ryana spunea...

Cand anul nou soseste iar,
Mosul sa-ti aduca-n dar,
Zile pline de lumina
Si gandire pozitiva.
Sa primesti din partea sa
Tot ce mintea ti-o visa.
Iar din partea mea as vrea
Pace multa-n casa ta.
Zile multe , fericire
Si o viata de iubire.

LA MULTI ANI !

CARMEN spunea...

LA MUILTI ANI, 2012! iti doresc, din toata inima, un an nou cu sanatate si multe împliniri!

Lyrics spunea...

Într-un mod artificial şi destul de dăunător s-a creat acest curent de opinie(care în foarte scurt timp a devenit aproape "lege")conform căruia trebuie să te faci remarcat în orice chip,cu orice preţ. Fiecare om (chiar şi eu, în acest moment) vrea să fie un soi de V.I.P. al acestei clipe efemere. Spaţiul virtual ne oferă această oportunitate...şi pare că se hrăneşte cu energia noastră care se topeşte pe durata a câtorva ore în faţa monitorului...Acum câţiva ani era o mare dorinţă de a citi, de a afla ceva nou;de la o vreme pare doar o întrecere încrâncenată între oameni care scriu şi se citesc ei pe ei. Un fel de "singurătatea utilizatorului de internet"...Amuzant, nu?

MARIA spunea...

Este timpul sa fim noi insine in orice situatie si daca suntem aplaudati si daca suntem respinsi si daca cei de langa noi nu ne observa.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...