sâmbătă, decembrie 17, 2011

Lumea pe care o cunoasteam noi se schimba acum dramatic.

REALINIEREA CATRE RESETARE
Resetarea din 11-11-11 ne aduce o schimbare fara precedent. Aceasta a declansat valuri puternice de Iubire si Adevar care continua sa se impanzeasca inafara, afectand toate aspectele vietilor noastre. Acestea ne reseteaza catre calibrarea unei marete Autenticitati, in timp ce continua sa dizolve tot ceea ce este lipsit de adevar. Acestea ne reseteaza total prioritatile noastre. De aceea realiniem totul cu noile energii ale resetarii din 11-11-11 , intr-o noua MUA in decembrie. Lumea pe care o cunoasteam noi se schimba acum dramatic...Multe elementel ale vechilor noastre vieti au fost dezradacinate din pozitiile anterioare si par din alta lume. Ne putem simti ca si cum am fi intr-o goliciune pregnanta. Vechile noastre vieti par goale,totusi ceva nou si minunat se naste. Aceasta ne face sa reconsideram totul cu ochii a Cine Santem Noi cu Adevarat - dupa resetare.
Valurile dupa resetare creaza de asemenea benzi de energie ocazional distorsionate. Multi oameni experimenteaza valuri puternice de frica. Fricile de necunoscut. Fricile de schimbare. Fricile datorita nesigurantei. Frica de a pierde controlul. Aceste frici si nesigurante sant pur si simplu iluziile finale ale dualitatii, totusi se simt foarte reale pentru cei care le experimenteaza.
Acestea sant fricile si nesigurantele care ne tin prinsi in vechile tipare. Acestea se simt ca si cum ar fi fricile noastre personale , totusi, tot ceea ce simtim sant fricile colective care inca plutesc de-a lungul planetei, cautand locuri pentru a se ancora. Asadar, daca stam in calmul furtunii ca cei Adevarati, nu vom fi infricosati si vom fi capabili sa vedem si sa primim oportunitatile de aur care vin spre noi. In valul cuantic din decembrie,ne vom realinia cu resetarea nivel dupa nivel. Asa cum ne realiniem cu noua MUA, noile noastre vieti adevarate se vor manifesta foarte repede. Acestea vor deveni mai simple decat au fost inainte, dar atat de uimitor de reale si adevarate. Vom renunta la treburile esuate, completand proiectele neterminate, construind fundatiile noilor noastre vieti si dezvoltand abilitatile necesare. Vom reevalua toate aspectele vietilor noastre , reapreciind totul, reordonandu-ne prioritatile, impletind vechiul si noul, inchizand usile vechiului, trecand prin noi usi deschise, calatorind in expeditii sacre si urand bun venit neasteptatului. Multe elemente ale noilor noastre vieti se vor desfasura din plin, fara piedici. Exista sentimentul ca energiile sant construite pentru ca ceva urias sa se intample. Este o presiune crescanda, ca o presiune a izbucnirii lavei intr-un vulcan. Aceasta presiune ne impinge spre Cine Santem Noi cu Adevarat. Ar putea insemna ca ceva se deschide sau o bucata mare din dualitate colapseaza, pentru a revela un pepene auriu in interiorul ei. Daca aceasta se intampla, va fi complet neasteptat. Pentru cei dintre noi care inca evita sa paseasca in Adevarul nostru, aceasta luna va fi ca un vartej. Asa cum ne invartim iar si iar, totul in interiorul nostru devine vizibil si evident. Fiecare parte a noastra care nu este aliniata cu Adevarul va fi vazuta cu claritate, pana cand este eliberata. Ca Cei Adevarati, noi dezvoltam un calm al "ochiului furtunii" , chiar si cand lumea din jurul nostru nu este linistita si chiar si atunci cand santem extrem de ocupati. Invatam cum sa folosim Noua navigatie pentru a ramane centrati in cunoasterea inimii noastre, in timp ce ne ridicam in caruselul schimbarii. Dupa Resetare, unii dintre noi se afla intr-un extaz sublim. De aceea oamenii care deja stau total in Sinele lor Adevarate simt o profunda fericire interioara si sant maret inspirati. Totul devine foarte accelerat si se petrece fara efort la locul potrivit. Oamenii care sant deja in noile lor taramuri, se simt mai profund acasa, decat inainte. Ei simt un entuziasm crescand si un val de creativitate. Odata ce santem in pozitie in noul nostru taram, cu oamenii potriviti, va exista o manifestare aproape instantanee a adevaratelor noastre vieti. Sa nu asteptam sa o facem mai tarziu.Timpul este CHIAR AICI - CHIAR ACUM. Noua MUA a inceput !
Sursa http:www.lightworkers.org
http://alessandragrigorescu.blogspot.com/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...