marți, decembrie 06, 2011

Electricitatea noului corp de lumina -Grupul


Deveniti cristalini, din punctul de vedere al structurii. La un moment dat, acest fapt va fi efectiv descoperit, la nivel stiintific, cu privire la structurile membranelor celulare ale fiintei voastre fizice. S-a manifestat deja in Botanica si in lumea insectelor, va fi foarte curand descoperit in cadrul lumii animale si al lumii umane. Va fi atestat; insa ce se poate spune despre cristale? Care sunt unele dintre proprietatile pe care cristalele le detin si de care voi nu ati beneficiat pana in acest moment? Cristalul este caracterizat prin cea mai inalta vibratie in cadrul regatului mineral si este o parte a voastra, in acelasi mod in care Pamantul este parte din voi. Intrucat fiintele umane sunt caracterizate de cea mai inalta vibratie din cadrul regatului animal, voi rezonati adesea cu structura cristalina a cristalelor, pe care le considerati minerale, deoarece ele detin cea mai inalta vibratie din cadrul a ceea ce voi numiti materia minerala sau a Pamantului. Aceasta a creat o conexiune si v-a extins vietile mai mult decat sunteti in masura sa apreciati. Atunci cand intrati intr-o camera, acolo se pot afla toate felurile de ornamente si bibelouri, trofee favorite, precum si tablouri si fotografii pe perete, la care sa va uitati. De care anume sunteti atrasi? In general, veti fi atrasi, in primul rand, de cele care au legatura cu cristalele. Daca un cristal va fi asezat acolo, cel mai probabil veti traversa camera, il veti ridica doar pentru a-l tine in mana si pentru a privi scanteile de lumina care izvorasc din el si danseaza imprejur. Acel moment are insemnatate pentru voi si va modifica structura; va ajuta sa va transmutati.
Unul dintre fragmentele asupra caruia toti veti pune intrebari si veti dori sa stiti mai mult este reducerea cantitatii de apa in corpul vostru fizic. Va prevenim in aceasta problema, intrucat se poate crea impresia ca va sugeram sa va hidratati mai putin, insa noi accentuam ca, in momentul in care veti incerca sa va controlati cantitatea de apa din trup, acesta va prelua situatia si va va domina. Chiar va va inunda, pentru a se asigura ca nu va veti deshidrata, evaporandu-va; trebuie sa procedeze cum stie mai bine – si o va face. Nu va sugeram sa incercati a controla acest proces, fiindca se va petrece de la sine. Ceea ce va spunem este ca, in chiar clipa de fata, prin corpul vostru circula energia din mediul inconjurator. Este vorba despre microunde, unde radio si despre o mare parte din spectrul luminii invizibile, care circula prin trupul vostru, fara niciun fel de problema. Pastratorul are inclusiv un emitator radio, care ii transmite vocea pana in spatele salii, astfel incat sa o puteti auzi. Nu ati simtit aceste energii, pana in acest moment. Cu toate acestea, pe masura ce se diminueaza cantitatea de apa din trupul vostru, veti incepe sa percepeti, ocazional, o acumulare de energie in interiorul acestuia, despre care nu stiti cum a ajuns acolo. Pe masura ce deveniti cristalini, veti incepe sa emiteti si sa receptati frecvente radio. De fapt, dispuneti de aceasta capacitate chiar acum, deoarece multi dintre voi v-ati cristalizat glanda pineala, iar ea poate fi antrenata sa emita si sa recepteze. Aceasta este o parte a ceea ce numim contact profund. Adesea, acest contact profund este, la ora actuala, realizat prin glanda pineala a numeroase fiinte umane. Incepe sa se petreaca sub alte forme, iar cand el va avea loc, fiintele umane vor dezvolta o noua arie pentru a opera cu toata aceasta energie a mediului inconjurator, de care veti deveni constienti. Ea circula prin trupurile voastre, chiar in aceasta clipa, insa nu sunteti constienti de ea. Pe masura ce acest proces se desfasoara, veti incepe sa fiti constienti si coplesiti de ea. Ceea ce se petrece poate fi foarte asemanator unei gripe, insa fara toate simptomele gripei. Pastratorul spune ca tocmai i s-a intamplat si lui, noaptea trecuta. Incepe sa inteleaga ce se petrece aici si are multe de spus, din nou, insa il vom potoli, doarece e important sa ne terminam ideea. Va spunem ca veti percepe lucrurile in mod diferit. Sarcina voastra electrica — energia de Acasa – pe care ati purtat-o pana in acest moment si care contine cea mai mare parte din spiritul vostru – este apoasa si se modifica. Va avea o natura electrica, pe masura ce avansati, intrucat energia de Acasa, orice nume i-ati da, va ajunge la voi pe numeroase cai diferite.
Electricitatea noului corp
Se iveste o noua provocare, deoarece fiintele umane stiu cum sa se conecteze la pamant, atunci cand opereaza cu apa – stiu cum sa-si impamanteze energia. Stiu cand primesc sau dispun de prea multa energie emotionala. Insa, accentuam ca este in special vorba despre aceia dintre voi care isi desfasoara activitatea in fata unui public, tinand discursuri, practicand o forma de arta sau lucrand cu oamenii. Sa presupunem ca lucrati cu oamenii, in fiecare saptamana, vorbind in public fara nicio dificultate. Ati invatat sa ridicati o mica bariera si sa va pastrati la distanta, adresandu-va peretului, daca este necesar, pentru a evita revarsarea pe scena a acestei incredibile energii. Acum veti percepe aceasta energie, fiindca barierele la care ati recurs inainte nu mai sunt la locul lor. Multi dintre voi vor incepe sa simta lucruri pe care nu le-au mai trait inainte; acestea declanseaza operarea cu aceasta energie. Pe masura ce deveniti din ce in ce mai cristalini, lumina va patrunde pe diferite cai in trupurile voastre – pe langa vibratiile pe care le poarta apa.  
Impamantarea Luminii
Acum, veti fi coplesiti de Lumina. Am mentionat asta si inainte, numai pentru a va tachina si provoca, insa acum este momentul sa o invocati si sa o primiti. Impamantarea Luminii va fi unul dintre secretele pe care le veti invata. Veti invata sa o aplicati nu numai asupra fiintei voastre fizice, ci si asupra aparaturii electrice. Veti invata sa o aplicati asupra a tot ce utilizati, pentru a va regla aparatura electronica si pentru a va armoniza fiinta fizica, cu aparatura electronica. Pastratorul a trebuit sa inlocuiasca patru seturi de baterii, inainte de a incheia activitatea unei zile. S-a gandit ca cineva i-a patruns in casa si i-a scurs bateriile, insa nu era vorba decat despre el insusi. Apoi a mers in camera lui si a pornit computerul pe care il foloseste tot timpul, insa acesta nu voia nicicum sa demareze activitatea. Pur si simplu nu functiona. A mai incercat de trei sau patru ori si, in cele din urma, a inceput sa reactioneze; apoi, in sfarsit, a cincea sau a sasea oara, si-a revenit in forma normala. Asta s-a intamplat fiindca a trebuit sa se adapteze noii sale vibratii. Deja lucrati cu armonicele, iar armonia sacra este o lectie minunata. Este locul vostru in lume, in care va incadrati, insa trebuie de asemenea sa intelegeti ca locul in care va incadrati nu va mai cuprinde energia. Evoluati intr-un ritm uimitor, iar din acea perspectiva asupra omenirii, totul se petrece intr-o clipita. Sunteti cei care deschid calea si sunteti cei care se incumeta sa o indrepte inspre urmatorul nivel energetic.
Mai avem un ultim fragment pe care sa vi-l impartasim. Intrucat acest proces declanseaza, de asemenea, o reancorare a corpului fizic, trupul trebuie intotdeauna sa se ancoreze – sau, in cuvintele voastre, sa se conecteze la Pamant. Conexiunea electrica din corpul vostru fizic trebuie sa se indrepte undeva, pentru a circula prin trup. Voi numiti acest fenomen, impamantare. Se numeste astfel si in circuitele electrice, fiindca reprezinta o intoarcere a curentului in pamant, sau in locul sau final de repaus. In mod specific, are loc modificarea conexiunii; tiparele vibrationale umane se schimba in fiecare zi. Fotografiile aurelor voastre vor atesta modificari radicale, iar mare parte din conexiunea cu tot ceea ce va masura campul energetic se va schimba radical, la randul ei. Ca atare, multi dintre voi vor trai ca experienta vremuri in care vor simti emotii, sau nu vor simti emotii, cand vor fi crezut ca ar fi trebuit sa le simta.  
Unda energiei sexuale
Ancorarea finala a spiritului in trupul fizic este ceea ce am numit energie sexuala. V-am spus, cu cativa ani in urma, ca se va desfasura un nou val de energie sexuala pe aceasta planeta – unul care va face ca anii 1960 sa para cuminti, prin comparatie. In acele timpuri s-a manifestat un val urias, care a cuprins totul cu mare repeziciune si care a stimulat orice in calea sa. Aceasta activare este o redesteptare. Acum, pe masura ce va indreptati spre un nou nivel, va veti elibera propriile tipare energetice. Veti incepe sa-i permiteti energiei a se intoarce in starea ei fireasca, in loc de a incerca sa o cuprindeti si sa o inchideti intr-o fiinta fizica. Pe masura ce va insusiti aceste lucruri, veti descoperi o noua bucurie in a fi vii – iar aceasta este energia sexuala. Veti surprinde o noua lumina in suras si va rugam sa nu va fie teama de ea. Imbratisati-o. Este o parte a omenirii care evolueaza pe aceasta planeta, intr-un ritm uimitor. Va spunem ca nu este vorba numai despre sex – si, cu siguranta, nu numai despre actul sexual, intrucat acesta constituie numai o mica utilizare a acestei energii. Dati dovada de energie sexuala, de fiecare data cand cineva va percepe spiritul in trupul fizic. Ori de cate ori suradeti, ori de cate ori aduceti acea Lumina de Acasa. Sunteti reconectati, fiecare dintre voi in parte, astfel incat corpul vostru fizic sa cuprinda mai multa Lumina, in vreme ce umblati pe aceasta planeta. Este descoperirea si creatia voastra; nu e o predestinare. Destinatia planetei Pamant este pe cale de a fi atinsa, iar voi pasiti alaturi de ea, sarbatorind, bucurandu-va de vietile voastre.  
Deveniti cu repeziciune noi fiinte umane. Suntem atat de onorati sa fim aici, pentru a privi si veghea, intrucat acesta este scopul pentru care va straduiti de o viata. Multi dintre voi au trebuit sa razbata cu dificultate in decursul acestei vieti anume, avand parinti care nu v-au inteles sau traversand tot felul de dificultati, pe parcursul maturizarii, numai pentru a fi aici, chiar acum. Am reusit! Espavo. Ati reusit! Bucurati-va de acesti noi pasi care se prefigureaza. Daca va infricosati, intindeti mana si prindeti-o pe a celuilalt, ajutandu-va unul pe altul inspre noul pas, inima cu inima. Aceasta planeta se transforma in raiul pe Pamant.
Ne despartim de voi, reamintindu-va: Purtati-va unul fata de celalalt cu cel mai profund respect, intrucat sunt multi zei pe aceasta planeta. Ocrotiti-va unul pe celalalt si deschideti-va reciproc calea, cu fiecare oportunitate de care va bucurati. Nutriti convingerea ca este un joc minunat si jucati-l frumos impreuna. 
Espavo.

Grupul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...