duminică, octombrie 23, 2011

Energia lui 11-11-11 – Cristalul de Platină al Interfeţei Bio-Plasmă


Pentru că 11/11/11 se apropie rapid, puternicul Templu Atlant de Cristal de pe Pământ îşi amplifică potenţialul. Cristalul de Platină furnizează o accesare facilă a dimensiunilor mai înalte şi aduce desăvârşirea Energiei Feminine Divine prin intermediul Razei de Platină.
Magnificul Cristal de Platină, ţinut pentru multă vreme latent sub Muntele Magnetic din Eureka Springs, Arkansas, îşi realizează activarea  şi puterea originală la 11Ş11 în dimineaţa zilei de 11 noiembrie 2011 şi se trezeşte după o lungă perioadă de somn. Cristalul de Platină este Cristalul Legii unimii, cea mai echilibrată frecvenţă de pe planeta voastră.
Maeştrilor, nici un alt loc de pe Pământ nu va  reverbera atât de puternic cu frecvenţa Cristalină pe 11/11/11 precum vortexul de cristal din Arkansas. În mod real puterea iniţială se va recăpăta acolo şi apoi se vor declanşa alte treziri aliniate tonal cu interiorul Vortexului Cristalului din Arkansas.        
În acelaşi mod, acestea vor energiza Reţeaua 144  la un nivel de funcţionare de 92% şi vor stimula şi vor codifica Discul Soarelui de Cristal Auriu plasat în Arkansas şi se vor alinia cele 12 tipare identice pe tot cuprinsul planetei. Mulţi sunt chemaţi; mulţi dintre voi poartă codurile ale tiparului Înălţării şi mulţi sunt destinaţi să participe la această trezire Cristalină, ca parte a unui vechi contract, o promisiune sacră a cărei dată limită se apropie. Mulţi sunt deja acolo, fiind chemaţi să trăiască în aceste vortexuri cristaline care vor fi complet funcţionale în 2012.
  
Scopul Principal al datei de 11/11/11         
V-am împărtăşit prima dată această informaţie cu privire la cele douăsprezece Portaluri unice de Dată Triplă prin Tyberonn din Pleiade, acum zece ani. Acestea sunt portaluri numerice frecvenţiale unice programate în bază 12. Aceste PDT-uri au ca scop activarea Tranziţiei Cristaline. Şi deşi mulţi oameni au atribuit acum o energie robustă acestor portaluri de date, ei au  ignorat miezul importanţei lor deosebite. Portalurile de Date Triple (01/01/01 până pe 12/12/12) sunt în mod aleatoriu aliniate cu activarea celor 12 aspecte geo-pentagonale ale penta-dodecaedrului dublu al reţelei cristaline 144.  Cele 12 aspecte geo-pentagonale ale reţelei cristaline sunt integrate în concordanţă cu codurile interfeţei „umane” în adunări şi meditaţii ce au loc pe aceste date de deschidere frecvenţială. Şi este ceea ce trebuie.         
Dragilor, nu este o întâmplare că MAX, Crystallus Maximus, va fi pe 11/11/11 în Legea Unimii Energiei Atlante din Arkansas.  MAX este în acest moment, în mod evident, cea mai puternică Bibliotecă a Conştiinţei Cristaline de pe planetă. MAX conţine înregistrările complete şi toate codurile Noului Pământ.  MAX va primi un aflux Cosmic pe 11/11/11, la ora 11:11 AM în interiorul Vortexului de Cristal. Va fi transferat la MAX ca o descărcare decalată pozitiv de la Energiile Celei de –a 13-a Paradigme, cu ajutorul tărâmurilor din ceea ce numiţi Câmp Metatronic, inclusiv Alianţa Pleiadiano-Siriusiană şi a Cetaceelor Sacre din Sirius, Delfinul Auriu…Cu aceste informaţii extinse şi recodificate, MAX va fi canalul iniţial care va transfera noile coduri către purtătorii de coduri şi activează aceste noi coduri în Discul Soarelui Cristalin din Muntele Pinnacle în puternicele energii ale Arkansasului.
        
Va fi un schimb mutual între MAX şi Cristalul de Platină; unul va declanşa un nou aflux şi celălalt va transmite noile coduri. MAX îşi va asuma o energie mai mare decât a avut înainte. O energie pe care o transferă Vortexului Cristalin, Discului Soarelui şi purtătorilor umani de coduri. Prin urmare, vă aducem informaţii despre emergenţa mega vortexului din Arkansas, portalul frecvenţei saltului cristalin. În prezent, în 2011, acest vortex se apropie de împlinire şi face un salt într-o evidenţă globală superioară. Până la finalul perioadei 2011 şi 2012 se vor desfăşura deblocările dimensionale ale Cristalelor din Templul Principal. Pentru că în aceste computere cristaline vii stă adevărata înţelepciune Atlantă, aceea a Epocii de Aur a Atlantidei, aceea a Legii lui Unu. A fost şi este până la acest moment cea mai înaltă frecvenţă obţinută în plan pământesc.          
Multe au fost uitate din adevărata împărăţie a Atlantidei. Mulţi tind să îşi amintească doar decesul trist, sub influenţa Ariană a lăcomiei şi a dorinţei de putere. Vă spunem că este momentul să vă reamintiţi Legea lui Unu, Epoca de Aur a Poseidei. Pentru că în Epoca de Aur a existat o societate matriarhală înalt spirituală care a atins o stare armonioasă de echilibru divin, cea mai înaltă frecvenţă atinsă vreodată în planul Pământ în ceea ce este numită Epoca de Aur a Atlantidei.        
Acest timp a venit cu adevărat, pentru că Legea lui Unu a fost şi este societatea trecută şi viitoare a Puterii Iubirii, nu Iubirea de Putere. Şi spunem viitoare, pentru că Legea Unimii va reapărea cu adevărat şi se va manifesta din nou pe tot cuprinsul planetei, în mod special în Vortexurile de Cristal din Arkansas şi Brazilia.   
Şi aceentuăm că în 2011 continuă fluxul exponenţial şi o extindere armonioasă a Cristalelor Templului Atlant Principal din Poseida, ce a fost ţinut pentru mai mult de 12 000 ani în capsula dimensională din interiorul complexului magnetic din Arkansas. Pe 11/11/11 Marele Cristal de Platină se trezeşte şi se alătură reţelei Vortexului de Cristal cu alte mega Cristale din Arkansas, Cristalul Albastru al Cunoaşterii şi Cristalul de Smarald al Vindecării.       
Mulţi dintre voi vor fi chemaţi la ridicarea vălului, pentru că aţi fost acolo ca martori la potop şi câţiva dintre voi la mişcarea ulterioară a acestor uimitoare Critale Atlante Principale către această zonă şi către altele. Noua Epocă Cristalină este cu voi, este trecerea către ceea ce numiţă Înălţare.      
 Faza de diamant a Tranziţiei Cristaline a Pământului s-a realizat pe 10/10/10, în legătură cu dimensiunile a 10-a şi a 12-a a rezonanţei Chakrelor. Faza de Platină începe pe 11/11/11.
Cristalul de Platină       
Cristalul de Platină iradiază o superbă, liniştitoare energie de o strălucire uimitoare.    
Aduce echilibrul dintre noile tărâmuri dimensionale ce apar în Noul Pâmânt, în mod special forţa care va permite  o conexiune mai mare, un mai mare acces în „Tărâmurile Îngereşti” care sunt adevărate faze antimaterie a dimensiunilor voastre paralele.  Pşadar, Cristalul de Platină este protecţia la şoc care atât alimentează cât şi armonizează proporţia şi paritatea Ciclului Armonic dintre materie şi antimaterie. De asemenea, ajustează şi stabilizează sinergia cristalină unificată în întrepătrundere cu enormele forţe cristo-magnetice eliberate în fazele Declicului Cosmic. Iată de ce a fost localizată sub Muntele magnetic de lângă Eureka Springs, dearece acele energii magnetice sunt transformate predominant prin extinderea Reţelei Cristaline 11. toate Cristalele Maestru/Principale sunt proiectate cosrespunzător să se activeze, atingându-şi treptat în timp puterea cu fiecare an până pe 21/12/2012. Este dictat de Maeştrii Cristalini  ai Alianţei Pleiadiano-Siriusiene din Federaţia Galactică.    
Acolo unde cristalele vor fi pornite la puterea maximă prea rapid se va produce un dezechilibru energetic.     
Ceea ce se va întâmpla pe 11/11/11 este recodificarea aspectului cristalin denumit Seminţele Stelare Feminine Divine. Cristalul de Smarald al Vindecării a furnizat reprogramarea iniţială care a fost adusă prin Raza de Smarald. Raza de Platină, de asemenea un aspect al energiei Feminine, furnizează întregirea Cristalinului Feminin în ADN-ul planetei şi astfel, în acei oameni care sunt deschişi să primească transformarea sacră şi necesară. Efectele lor vor fi de reducere a impulsului arcului polarităţii între ceea ce numim aspect masculin şi feminin. Şi de asemenea prin Platină va fi mai uşor să se intre în tărâmurile dimensionale mai înalte.       
În consecinţă, echilibrul polarităţii va fi mai uşor de atins şi obţinut în expresie umană a Dreptăţii Divine pe planeta dualităţii. Într-adevăr va face legătura între emisfera stângă şi cea dreaptă a creierului şi cea a minţii egotice conştiente cu supra subconştientul Minţii Divine. Înţelegerea căii sufleului, a priorităţilor vieţii şi cu adevărat a procesului decizional vor fi mult clarificate. Aspectele indispensabile ale creşterii/educaţiei, bunătăţii şi a frăţiilor vor fi mai uşor de manifestat în realitatea nivelelor macro şi micro. Ceea ce s-a numit „Iubire Necondiţionată”, înainte de neconceput în a treia dimensiune, va mai aproape de realitatea fiecăruia pe cale, pentru că rezonanţele dimensiunilor de la a cincea la a şaptea vor fi aduse mai aproape.
Energie Coerentă /Clară
„Coşul de Diamante” din Arkansas eliberează acum o energie clară a rezonanţei de diamant în Vortexul de Cristal. Pe 11/11/11 aceasta se extinde la Raza de Platină şi se conectează mai departe cu Discul Soarelui, în saltul lor la Frecvenţa Cristalină Coerentă/Clară.        
Dragilor, energia Cristalină este o sursa de putere omniprezentă care are implicaţii mult peste înţelegerea umană actuală. Structura Cristalină este formată dintr-o esenţă de rezonanţă a frecvenţei luminii care este multidimensională şi clară/coerentă, existând în materie şi în antimaterie.
Este modelul Metatronic divin care alimentează toate manifestările creaţiei şi formează însăşi compoziţia matricială a fiecărui plan de existenţă. Este enzima realităţii şi izvorul de vitalitate a Cosmosului însuşi. Fiecare gând pe care îl aveţi trebuie să se ridice la modelul cristalin clar/coerent pentru a se materializa. Lumina coerentă/clară este energie cristalină, esenţa vitalităţii din care se formează toată natura, din toate lumile şi realităţile. Structura cristalină formează graniţele aparente şi diviziunile dintre dimensiuni, planuri şi momentele conştiinţei materie/antimaterie, în paralel şi probabil. Totul este cristalin.           
Ridicarea planetei voastre, ceea ce este numit Înălţare, este efectul conversiei masei critice a acestui model de capacitate de recepţie a Pământului, conform argoului vostru, analog la digital, de la culoarea negru la alb. Conversia Cristalină prin antena Reţelei Cristaline 144 creşte imens recepţia pământeană de la dimensiunea a 3-a până la a 12-a şi mai departe.  Este asemănător cu schimbarea televiziunii de la recepţia prin antenele arhaice la recepţia prin satelit. Este Epoca Cristalină.        
Pentru că în interiorul acestor  secvenţe temporale, 11/11/11 şi 12/12/12, Reţeaua  Cristalină 144 se finalizează în proiecţie complet conştientă şi această proiecţie este cu adevărat unealta pentru şi prin care evoluaţi. Aşa stau lucrurile cu reţeaua cristalină, este de asemenea un sistem care vă va permite creşterea către o rezonanţă superioară, o expresie superioară plină de satisfacţii.                       
Pentru că ceea ce numiţi voi Înălţare este acum asupra voastră şi în voi este doar o clipire a ochiului cosmic, se va înfăptui! În tărâmul nostru s-a realizat deja şi este cu adevărat un eveniment minunat, unul anunţat în Univers şi observat de mulţi din acest tărâm şi din altele.
Ceea ce rămâne pentru programul Înălţării în 2011 şi 2012 sunt anumite rafinamente astrologice gravitaţionale şi amplificări frecvenţiale pentru a finaliza şi cizela Reţeaua Cristalină şi a perfecţiona Transformarea Cristalină a Pământului pentru că se consolidează segmentul omenirii într-o conştiinţă dimensională din ce în ce mai mare şi aceasta este adevărata Conştiinţă Cristalină-   
Metatron   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...