vineri, septembrie 30, 2011

Ai spus " Voi trai cu bucurie"

Ai spus”Pornesc catre realitatea fizica spatial-temporala printre celelalte fiinte, si imi asum o identitate cu perspective clare si specifice. Voi invata sa ma cunosc din acel punct de vedere si imi va face placere ca si altii sa ma cunoasca astfel.
Ai spus:” Voi observa tot ce ma inconjoara , iar drept raspuns vor lua nastere preferintele mele personale.”
Ai spus:” Voi cunoaste valoarea preferintelor mele. Voi cunoaste valoarea perspectivei mele. Si apoi ai adaugat (asta e partea cea mai importanta) „Intotdeauna voi simti puterea si valoarea perspectivei personale , voi urmari ca Energia non-fizica ce a creat lumea , sa se regaseasca in toate deciziile si intentiile mele, in fiecare gand” Stiai atunci , inainte de nasterea ta fizica ca vei fi Sursa de energie , inmagazinata intr-un corp fizic , si ca fiinta ce vei deveni nu va putea fi niciodata indepartata de Sursa din care provii. Ai inteles atunci conexiunea ta vesnica cu Sursa de energie.
Ai spus:” Ma bucur sa dau nastere acestui corp fizic , in aceasta realitate fizica spatial- temporala , intrucat acest mediu ma determina sa concentrez energia mea puternica in ceva mult mai specific. Iar in specificul acestei focalizari stau evolutia si fericirea. Ai venit in acest trup minunat cu amintirea naturii tale vesele si puternice, stiind ca intotdeauna iti vei aminti lumina puternica a Sursei din care provii , cunoscand ca niciodata nu vei putea pierde contactul cu Sursa. Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti amintesti de natura ta puternica si sa te sustinem sa redevii acea fiinta increzatoare , vesela , permanent in cautare de lucruri minunate.Aceasta este firea ta.
Dorim sa-ti amintesti ca nu exista ceva ce nu poti sa fii . Vrem sa te ajutam sa lasi in urmata orice perceptie dobandita de-a lungul existentei tale fizice de pana acum, care contravine cu veselia si puterea ta naturala , si dorim sa te ajutam sa-ti reaccesezi puternica cunoastere care-ti pulseaza launtric.
Relaxeaza-te si bucura-te de placerea acestei calatorii line, care iti va dezvalui cine esti cu adevarat. Sa te regasesti , sa te iubesti si sa te pretuiesti .
Cere si ti se va da - Esther si Jerry Hicks

2 comentarii:

Dan si Doina spunea...

multumesc!

MARIA spunea...

Va imbratisez pe amandoi.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...