miercuri, august 24, 2011

Uitati-va la frica voastra.Acceptati-o si lasati-o sa se intoarca la sursa


Puteţi face acest exercitiu în orice moment, ori de câte ori simtiti frica. Pentru cele mai bune rezultate, este mai bine să o faci într-un spaţiu liniştit şi privat  , printr-o listă de temeri pe care le-aţi scris în prealabil.
Stati in picioare sau culcat confortabil cu spatele drept şi închideti ochii.
Respirati profund si lent în abdomen, respirati apoi  cât de repede puteti, repetati,si respirati încet, apoi expirati afară cât de repede puteti. Şi, o dată mai mult, respirati încet şi încet, apoi din ce in ce mai rapid. Acum, continuaţi respiraţia în propriul ritm. 
Scanati- vă corpul fizic de la cap pana in picioare, pentru a găsi energia fricii.   Uitati-va la teama. Dacă nu o găsiţi, citiţi unul dintre elementele fricii tale in lista voastra şi scanaţi din nou corpul vostru. Odată ce aţi găsit frica in corpul tau, uitati-va pur si simplu la ea. Nu o analizati, doar uitati-va la ea. Permiteţi-i să fie acolo . Lăsaţi-o să existe. Permiteţi-i să crească şi să fie. Ar putea fi un disconfort fizic, cum ar fi un nod, o durere, o locaţie de energie, sau un gand , sau ar putea fi doar emoţia de frică . Uitati-va la ea. Observaţi-o. Simţiţi-o. Lăsaţi-o să fie aici. Şi spuneti, "frica, esti bine venita aici." Bine ai venit aici. Bine ai venit frica şi las-o să crească. Să fie tot mai mare. Permiteţi-i să crească, şi să crească Permiteţi-i să se exprime cu tine. Dar nu analiza. Pur şi simplu permite tot ce vine. Fie cuvinte, gânduri, amintiri, Urmareste dacă se schimbă într-o alta emoţie. Orice ar face, spuneti –I bun venit noii expresii. "Esti binevenit aici, crezut ... esti binevenit  aici emotie, cuvinte, amintiri, esti binevenita  aici frica ".  Uita-te la ea. Respectaţi-o.
Acum, permiteţi să se apropie şi imbratisati  frica în orice expresie ai ales. Da-i lumina si iubire, şi lăsaţi-o să existe.. Lăsaţi-o să se întoarcă gratuit in Sursa. Respirati profund acum. In timp ce inspirati, respirati in lumina si iubire. Şi în timp ce expirati, permiteti ca lumina si iubirea sa mearga  şi sa  umpe spatiul.  
Acum, respirati profund pur şi simplu  încet. respirati în lumina si iubire, si asa cum expirati, permiteti ca lumina si iubirea sa se extinda în tot corpul şi în afara, în mediul dvs..
Acum, scanati organismul dumneavoastră de la degetele de la picioare la cap şi vedeti dacă există vreo frică. Dacă este aşa, repetaţi exerciţiul imediat. Dacă nu, puteţi utiliza lista dvs. pentru a repeta exercitiul. Repetati acest exercitiu in fiecare zi, până când nu există nici o frica  în viaţa voastra.
Inelia Benz

1 comentarii:

puiuolaru60 spunea...

Dar de ce sau de cine sa ne fie frica ? frica apare atunci cand nu ai incredere si curaj... un sentiment las...

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...