sâmbătă, august 27, 2011

Calea Inimii -mesaj Hatori


Planeta voastra intra intr-o stare de tranzitie decisiva, caracterizata de o multitudine de Noduri de Haos.
In mesajele noastre anterioare, am discutat despre schimbarile ce au loc pe Pamantul vostru, in contextul unui singur Nod de Haos. Insa, din punctul nostru de vedere, acum apar multiple Noduri de Haos. Interactiunea complexa a acestor noduri implica lucruri cum ar fi anomalii mari ale climei, intensificari ale activitatii vulcanice si seismice, incercari mari pentru eco-sistemele planetei, provocari în domeniul agriculturii si al resurselor de hrana, precum si instabilitate politica si economica.
N ED mesajul despre NODURILE DE HAOS poate fi gasit aici http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3159
Pe langa aceste Noduri de Haos de pe planeta, Soarele din sistemul vostru solar manifesta si el un grad si mai mare de instabilitate si imprevizibilitate. Si el intra in multiple Noduri de Haos, fiind actionat de propriile cicluri interne, dar si influentat în mare masura – asa cum am mentionat în mesajele precedente – de centrul galactic.
Provocarile de natura fizica, cu care va veti confrunta în viitorul apropiat, sunt multe – insa mesajul nostru de acum nu ia în discutie dimensiunea fizica a acestor dificultati. Aceste schimbari si provocarile ce rezulta din ele le vor fi clare tuturor celor care privesc dincolo de suprafata evenimentelor curente.
Mesajul nostru se concentreaza pe criza emotionala si spirituala, cu care va confruntati.
In momentul in care un sistem intra in Noduri de Haos multiple, exista o solicitare sporita asupra acelor elemente sau fiinte, care se afla în nivelul vibratoriu de existenta, în care se produc Nodurile de Haos.
Sa ne referim putin si la altceva decat la experienta umana. Din experienta noastra, alte dimensiuni de constiinta si existenta trec si ele prin propria versiune de Noduri de Haos multiple. Prin urmare, provocarile energetice pe care le infruntati nu sunt limitate doar la Pamant, ci se extind la nivelul tuturor dimensiunilor de constiinta si al tuturor fiintelor, inclusiv al celor care nu au corp fizic (fiinte de energie, lipsite de corpuri), care au legatura cu Pamantul si cu aceasta galaxie.
Sa coboram insa cu picioarele pe Pamant, la punctul central al existentei voastre în timp si spatiu.
Asa cum am spus mai inainte, fiintele care traiesc într-un taram de existenta ce trece prin Noduri de Haos multiple vor fi, în mod inevitabil, tensionate de intensificarea evenimentelor haotice.
Pe masura ce cresc elementele haotice din cadrul tiparelor climatice planetare, pe masura ce se inmultesc incercarile la care e supusa agricultura si pe masura ce cresc problemele economice, va exista o crestere a starii de neliniste a omenirii, la nivel mondial.
Acest gen de neliniste tinde sa se centreze pe supravietuirea fizica si – chiar daca nelinistea legata de supravietuire poate antrena fiintele umane, intr-un gen de nebunie sau de irationalitate – în starea curenta de tranzitie în care intrati acum, exista ceva mai perfid si ascuns.
Acest pericol ascuns are de-a face cu formele-gand, perpetuate de unele dintre religiile si traditiile voastre spirituale importante. Aceste forme-gand si sisteme de credinta mentin notiunea ca exista o separare intre aspectele fizice si cele interdimensionale (spirituale), ale existentei voastre. Lumea fizica este considerata ca fiind pangarita; natura e considerata ca ceva ce trebuie invins si dominat (spre deosebire de co-crearea cu lumea naturii) si, in esenta, se considera ca lumea este ceva din care trebuie sa evadezi.
Noi nu impartasim aceasta convingere. In experienta noastra, constiinta este un continuum, de la cele mai inalte vibratii ale luminii, la cele mai joase vibratii ale materiei si insisi atomii si particulele subatomice, care alcatuiesc lumea voastra, sunt, prin insasi natura lor, sacre – daca prin sacru intelegeti ca ei au legatura cu intregul.
Odata cu cresterea tensiunilor generate de Nodurile de Haos multiple, multi oameni vor avea tendinta de a intra în stari iluzorii si disociative de constiinta.
Cei care adera la gandul-forma ca exista o sciziune vesnica intre lumea materiei si cea a spiritului, vor fi cei mai predispusi la aceasta stare anormala de constiinta. Si, pe masura ce stresul creste, din cauza interactiunii complexe a Nodurilor de Haos multiple, unele dintre aceste persoane vor avea o tendinta accentuata de a fi separati tot mai mult de realitatile dimensiunii fizice. Acest gen de disociere comunitara va fi antrenata mai departe de formele-gand religioase si spirituale, legate de „Sfarsitul timpului”, de „Ziua Judecatii de Apoi” si de „Purificarea Pamantului.” Aceasta stare mentala iluzorie va deveni un gen de virus mental/emotional colectiv, pe masura ce grupuri intregi de oameni vor ceda stresului si coplesirii, în timp ce se lupta sa faca fata efectelor globale ale Nodurilor de Haos multiple.
Linii de demarcatie
Din perspectiva noastra, în cadrul constiintei umane, este trasata o linie de demarcatie. Iar aceasta linie nu este decat o delimitare, intre cei care sustin sciziunea dintre materie si spirit – asa cum e perpetuata de religiile majore ale lumii – si cei care nu sustin aceste convingeri.
Partea in care va aflati, în raport cu aceasta linie, va determina în mare masura lucrurile fata de care sunteti deschisi, în ce priveste transformarea planetara si personala.
Toti Initiatii trebuie sa decida, pentru ei insisi, ceea ce e adevarat si ceea ce nu e adevarat, în special cand este vorba despre schisma perpetuata in plan religios, dintre materie si spirit. Iar prin Initiati, ne referim efectiv la cei care se straduie sa se inalte în constiinta – indiferent de metoda sau de traditiile spirituale pe care le urmeaza.
Calea inimii
Din perspectiva noastra, pentru un Initiat, intrarea din lumile de frecventa mai joasa, în lumile superioare se face, mai intai de toate, cu ajutorul inimii. Aceasta tranzitie de constiinta este, in esenta, o calatorie interioara, din chakrele de jos spre chakrele de sus. Spirala ascendenta se activeaza doar atunci cand un Initiat isi transcende si isi transforma fixatia pe care o are pe securitate, sex si putere. Iar intrarea pe aceasta spirala ascendenta de constiinta are loc atunci cand chakra inimii devine deschisa si permeabila, din punct de vedere energetic.
Paradoxul si dificultatea este acela ca traiti intr-un univers dual si, practic, fiecare actiune pe care o faceti provoaca o forta contrara. Acest paradox si aceasta dificultate seamana cu metaforicul fir de nisip dintr-o stridie; el produce iritare. Insa, prin procesul de auto-evolutie, iritarea (adica dualitatea) se transforma intr-o perla si, în mod paradoxal, dintr-o situatie care a fost problematica, apare ceva de pret. Insa fiecare Initiat trebuie sa creeze el insusi, aceasta perla a transformarii de sine. Nicio religie, niciun maestru, niciun instructor sau guru nu o poate face în locul vostru.
Ar putea parea prea simplist, insa, din experienta noastra, cel mai important catalizator evolutiv si cel mai important camp de frecventa al sigurantei, cu ajutorul caruia se trece prin starile de tranzitie (cum ar fi cea în care intrati în plan colectiv), este inima – inima voastra.
Haideti sa fim mai expliciti. Pe masura ce creste numarul Nodurilor de Haos, se vor inmulti incercarile prin care va trece stabilitatea mentala si emotionala. Drept urmare, un numar crescut de oameni va ajunge la stari irationale de constiinta. Acesti oameni vor avea tendinta sa actioneze in maniere auto-distructive. Iar intrucat sunteti conectati cu intreaga viata de pe aceasta planeta, veti fi influentati, intr-o oarecare masura, de zbuciumul emotional al altora.
Asadar, ca Initiati, v-ar fi de mare folos sa cultivati o stare emotionala coerenta, la care sa reveniti mereu, amplificand ceea ce noi numim un factor pozitiv de atractie.
Veti avea apoi senzatia ca in jurul vostru exista o bula de energie coerenta. Veti putea vedea cu claritate si ii veti putea raspunde lumii duale in care traiti – insa frecventa voastra esentiala va ramane protejata de nivelurile crescande de haos si de irationalitate ale altora. Cum faceti acest lucru, este alegerea voastra. Sunt multe metode de a realiza acest lucru. Va vom oferi doar doua.
Prima metoda este cea mai de baza si fundamentala, fiind la baza metodelor mai avansate. Suntem foarte constienti ca, pentru multe persoane care citesc aceste mesaje, acest gen de informatii este nou – în timp ce alte persoane sunt foarte avansate, iar pentru acest motiv va oferim doua tehnici.
Tehnica de baza
Aceasta prima metoda se adreseaza celor care nu sunt familiarizati cu vastitatea propriei constiinte launtrice. Ea este simpla – insa deosebit de eficienta.
Va recomandam sa cultivati cu regularitate aceasta stare coerenta, în gradina mintii voastre.
Ca sa reusiti acest lucru, traiti efectiv în sentimentele de apreciere sau de recunostinta, fara a avea niciun motiv. Cu alte cuvinte, nu cautati sa gasiti în mediul sau ceva în viata voastra, pentru care sa simtiti apreciere sau recunostinta. Intrati, pur si simplu, in aceasta stare de frecventa, fara niciun alt motiv decat acela ca voi alegeti sa procedati astfel.
Aceasta stare de vibratie creeaza o coerenta în corpul si în mintea voastra, fiind un gen de elevare mentala/emotionala, ce actioneaza ca o contra-greutate la spirala descendenta, in care multi oameni vor intra.
Va recomandam sa intrati în aceasta stare emotionala, de cateva ori pe zi. Unu-doua minute pe zi e tot ce e necesar, insa intrand in aceasta stare de-a lungul zilei, va atrenati creierul/mintea/corpul sa intre, la dorinta, intr-o stare coerenta. Iar aceasta va fi o aptitudine mentala foarte utila si importanta, pe masura ce inaintati prin actuala stare de tranzitie planetara (adica, aparitia Nodurilor de Haos multiple).
Unul dintre motivele pentru care spunem ca aceasta aptitudine mentala va va fi utila, este acela al efectelor inerente ale Nodurilor de Haos multiple.
Multi dintre voi vor descoperi în ea posibilitati mai multe de actiune impotriva frustrarii din viata cotidiana. Iar asta deoarece, din ce în ce mai mult, actiunile intreprinse nu vor duce la rezultatul anticipat. Chiar si aceia dintre voi care sunt inzestrati intelectual si sunt maestri în materializare, ar putea intalni blocaje si obstacole neprevazute – nu din cauza voastra, ci mai degraba din cauza actiunilor sau inactiunilor altora, precum si a problemelor neanticipate, provocate de cresterea evenimentelor haotice din lumea inconjuratoare. Prin urmare, atunci cand constatati ca nu mai stiti ce sa faceti, ca sa spunem asa, daca v-ati cultivat factorul pozitiv de atractie al aprecierii sau recunostintei, il puteti folosi ca sa interveniti în zbuciumul vostru emotional – pentru ca, daca cedati în fata propriului stres emotional, e mult mai probabil sa fiti afectati de valul isteriei de masa.
Considerati aceasta tehnica simpla ca pe un colac de salvare. Este ceva pasiv, în care voi pur si simplu va odihniti – iar acest lucru creeaza un camp de vibratie care, prin insasi natura lui, va protejeaza esenta emotionala si spirituala.
Tehnica avansata
A doua tehnica pe care vrem sa vi-o impartasim, se adreseaza acelora dintre voi care au mai multa experienta în a fi in lumile lor interioare. Am vorbit despre prima parte a acestei metode, intr-un mesaj anterior, numit Extazul si Inima, (pe care il gasiti aici http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/255)
Tehnica implica focalizarea atentiei pe inima fizica – nu pe chakra inimii – si, în timp ce va concentrati atentia pe inima fizica, intrati intr-o stare de apreciere sau recunostinta (exact ca în metoda simpla, prezentata mai devreme).
Mentinerea constientei voastre în inima fizica, în timp ce simtiti apreciere sau recunostinta, produce o stare de fericire sau extaz – daca va mentineti cele doua sentimente, suficient de mult timp.
Odata ce patrundeti în starea de fericire sau extaz, deveniti constienti de spatiul aflat intre atomii din corpul si din mediul vostru. Aceasta e o modificare a atentiei mentale si se bazeaza pe realitatea cuantica si anume ca materia fizica este alcatuita, in procent de peste 99%, din spatiu.
De buna seama ca nu percepeti acest spatiu dintre atomii din corpul si din mediul apropiat, prin intermediul simturilor vostre fizice – din cauza limitarilor pe care le are sistemul vostru nervos. Insa aspectul non-local al constiintei voastre, care nu e inlantuit de limitarile realitatii voastre fizice poate simti acest spatiu.
Faza finala a acestei tehnici implica o deplasare a atentiei. Pe masura ce deveniti constienti de acest spatiu din corpul vostru si de spatiul din jurul vostru, efectuati o actiune paradoxala de constiinta. Trimiteti aprecierea si recunostinta pe care le simtiti, spatiului din interiorul corpului, intregului spatiu din jurul vostru, precum si particulelor de materie care intra în alcatuirea corpului si lumii inconjuratoare.
Aceasta „mentinere” a spatiului si materiei, în campul de frecventa al aprecierii sau recunostintei, va va dezvalui, în final, natura voastra de fiinta atat intrupata, cat si imateriala –  de fiinta ce traieste intr-un corp sau intr-o forma fizica si, in acelasi timp, de constiinta neingradita de forma. Daca perseverati in aceasta metoda, ea va va deschide, în cele din urma, o usa miraculoasa – o usa ce conduce la perceptii profunde, legate de natura procesului de inaltare.
In ceea ce priveste alegerea metodei pe care sa o folositi, va sugeram sa porniti de la stadiul în care va aflati.
Desi simpla, prima metoda este deosebit de eficienta în a va proteja de molipsirea de irationalitatea umana, iar ea va va ridica spre curentii spiralei ascendente, chiar atunci cand cei din jurul vostru vor urma spirala descendenta.
In clipa in care simtiti ca sunteti pregatiti, puteti explora metoda avansata. Asta nu e o intrecere de maraton, în care sa vedeti cine ajunge cel mai repede la metoda avansata.
Singurul lucru necesar e sa ramaneti în starea de apreciere sau recunostinta, cat mai des posibil, fara niciun motiv. Acest taram simplu de frecventa va va fi un aliat important, pe masura ce treceti prin starea curenta de tranzitie planetara.
In aceasta tranzitie, un alt aliat al vostru este o meditatie pe care v-am oferit-o în unul dintre mesajele noastre precedente. Noi ii spunem Palatul launtric de cristal http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3784 si va incurajam sa lucrati cu ea. Daca meditatia va place, folositi-o des, caci ea va conecteaza cu intelepciunea Gaiei (Pamantul) si activeaza un canal central pentru taramurile mai inalte ale existentei voastre, cunoscut de stiinta voastra ca glanda pineala – si care noua ne este cunoscuta ca nestemata din cap.
Celor care planificati sa participati alaturi de noi la Meditatia Mondiala, din 11 noiembrie din acest an (11/11/11), le solicitam sa lucreze cu Meditatia Palatul launtric de cristal pe cat de des le convine, ca sa se pregateasca pentru urmatoarea Acordare Dimensionala, ce va fi folosita in timpul Meditatiei Mondiale.
Aceasta Acordare Dimensionala va fi o meditatie audio, creata ca sa transmita lumina în glanda pituitara, care are principalul rol regulator al sistemului vostru endocrin. Va vom oferi instructiuni despre folosirea acestei meditatii audio, pentru uzul personal si in timpul meditatiei mondiale, din 11.11.2011.
Vom posta Acordarea Dimensionala a pituitarei (meditatie audio) la rubrica Sound Gifts/Daruri acustice, de pe website, la sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie.
Sumar
Asa cum am spus la inceputul mesajului, intrati intr-o stare decisiva de tranzitie. Celor care nu sunt familiarizati cu mesajul nostru anterior, numit Stari de constiinta din procesul de tranzitie, le sugeram cu fermitate sa il citeasca. Il gasiti aici http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/4209
În miscarea sa de inaltare, Pamantul vostru intra intr-o perioada riscanta. Multe aspecte ale realitatii voastre se vor schimba chiar sub ochii vostri, mai rapid decat v-ati fi putut inchipui vreodata.
Din cauza accelerarii timpului, transformarea civilizatiei voastre se va mari exponential. Cuvantul vostru, „trans-form-are”, inseamna, literalmente, miscare dincolo de forma; prin urmare, structurile din realitatea voastra (insemnand formele-gand si convingerile, precum si realitatile exterioare ale vietii voastre) vor suferi o schimbare rapida.
Se impune o mai mare flexibilitate de constiinta. Protejarea esentei voastre vibrationale este vitala. Intrati in vremuri devastatoare si totusi, în aceasta complexitate, exista oportunitati enorme, pentru evolutia voastra personala.
Noi credem ca va exista o polarizare si mai mare intre oameni, pe masura ce Nodurile de Haos cresc, ca numar si intensitate. Si, cu toate acestea, chiar si in toiul acelei polarizari, daca inima/mintea voastra este deschisa, veti trai momente de adanca comuniune cu altii – chiar si cu necunoscutii – ori de cate ori veti privi în ochii unei alte fiinte umane, care recunoaste sacralitatea acestui moment, sacralitatea vietii si sacralitatea acestui Pamant.
Gandurile si binecuvantarile noastre sunt cu voi.
Hathorii
12 august 2011

1 comentarii:

Anonim spunea...

analyst I sense that there аre nоn-rаtіοnal forсes at give gooԁ геsults.
Increԁibly hοt aiг balloοn гidеs аrоund the gorgе are alѕo ѕοmewhat рrеfеrгed.
They hаνе lіveԁ life akin to that οf extraordinarу sаints, ѕages аnd Rishіs who hаd been identifіed fоr their pеnance and austеrіties.



My web blog - old stone oven 14 by 16 baking stone

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...