miercuri, iulie 20, 2011

Maria si energia fotonica

Zilele acestea energia fotonica este 4.64(5)-Nivelul 4 al fotonului in numerologia lemuriana reprezinta echilibrul tuturor echilibrelor, 6-priceperea in a actiona , 5 -iubirea.
Scopul nostru este nivelul 5 care reprezinta echilibrul prin iubire , deci incercam cu ochii mintii  sa vizualizam cum il inhalam prin chakra coroana, dandu-i mai multa densitate,ceea ce inseamna ca fotonul se intareste si devine mai puternic . Acea respiratie constituie cea mai importanta parte a acumularii de fotoni in corpul nostru.. Cand inspiram fotonul in corp asa cum trebuie, il aducem in glanda pineala,  si apoi catre timus, punct din care va calatori in intregul corp. Stabilim intentia de a inhala atat cat avem nevoie pentru a trai in iubire.

Facem respiratia de prana o data sau de doua ori pe zi cu intentia de a inhala fotoni pana la nivelul 5. Pentru a putea da o interpretare proprie va dau semnificatia numerelor in numerologia lemuriana, puteti lua fiecare numar pe rand , apoi adunate si interpretati pe baza intuitiei voastre.
In numerologia Lemuriana: 1 este Creatorul, 2 este balanta/dualitatea, 3 este adevarul,increderea si pasiunea, 4 este considerat a reprezenta balanta celor 4 corpuri, 5 este dragoste, 6 este priceperea, 7 este tranzitia, 8 este comunicarea intre doua lumi si 9 este intregirea/completarea.
Cum simt si ce fac in aceste zile?
Inspir fotoni pentru a face pace cu pamantul ,sub un cer care tace asteptand trezirea.
Zorile nu le consider o povara si incep fiecare zi cu infiorare.
Uneori se intampla infiorarea,  si-mi spun ca daca pot atinge viata cu mana mea vie ,pamantul nu va ingheta.
Inspir fotoni si incep sa vad unde  ma aflu – doua particole , doua unde , danseaza pe marea scena si fiecare imita coregrafia celeilalte  , din cand in cand facand si miscari independente.
Si undele se opresc sa adulmece  ziua, noaptea , lumina, miresmele florilor , intunericul.
Inspir fotoni si inventariez jucariile din viata mea, le pun intr-o cutie pe cele cu care m-am jucat prea mult si le depozitez in Univers, poate are cineva nevoie de ele candva.
Imi confectionez altele conform sufletului meu si le dau viata.
Expir desertaciunea, izbiturile, ranile, vrasmasia, , amintirile indepartate, deznadejdea, moartea din mine.
Maria

4 comentarii:

Anonim spunea...

mirific!manola

Anonim spunea...

sunteti in stransa legatura cu fotonii, nu? si cu misa?

Anonim spunea...

Suntem in stransa legatura cu fotonii si cu tot ceea ce este!DUMNEZEU, sa te binecuvanteze!Manola

MARIA spunea...

Multumesc Manola.
Esti parte din mine.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...