miercuri, iunie 22, 2011

Reamintirea -Dupa voal

Va veti dezlega de vechea voastra identitate si de o Roma in declin. Dupa ce ati dormit profund, acum se asteapta de la voi sa va treziti la fel de profund. Acum este momentul sa demontati tot ceea ce inseamna identitate falsa. Acum este momentul sa uitati ceea ce a fost invatat, pentru a apara ceea ce este cunoscut in profunzime. Acum incepe proces terifiant de modificare a istoriei omenesti. Acum este momentul pentru tot – si acest acum a sosit

Va amintim cu blandete

            Unii dintre voi va intrebati, probabil, de ce a fost ales un asemenea drum intortocheat, care sa va duca la destinatia dorita. Va puneti o asemenea intrebare, deoarece sunteti pe aceasta planeta de prea mult timp si ati absorbit ceva din gandirea sa disfunctionala, daca nu pe toata. Retineti ca aceasta planeta nu este un model pentru gandire rationala si ca ceea ce trece drept sanatos aici, le trimite fiori de gheata pe sira spinarii, celor din intregul univers.

            Nevoia de a absorbi disfunctia planetei se manifesta pentru a‑i demonta tiparele, in mod legitim. Orice alta metoda ar constitui o invazie – si noi nu invadam. Noi modificam, prin castigarea dreptului de a proceda astfel. Niciunei entitati nu ii este permis sa intre intr‑o lume straina si sa‑i demonteze tiparele disfunctionale, fara sa le fi trait mai intai. Aceasta este in concordanta cu Legea Universala pe care o reprezentam.

            Desi am primit mesaje de la multi dintre voi, care strigau: „Invadati acum. Scoateti‑ma de aici!”, cu parere de rau va aducem aminte ca nu pentru aceasta ati semnat. Ideea nu este sa va scoatem afara de aici. Ideea este de a face sa intre aici mai multa lumina. Va amintiti?

Activarea pre‑codificata

            Entitatile insamantate care alcatuiesc aceasta misiune au fost pre‑codificate sa se trezeasca in acest moment. Aceasta inseamna ca structurile ADN‑ului lor au fost proiectate genetic sa explodeze, ca bombele cu explozie programata, la un moment stabilit, pentru a furniza mai multa lumina decat a fost pregatit sa primeasca modelul uman actual. Acum este momentul pentru explozia genetica.

Anomaliile timp/spatiu si functiile lor fizice

A.  Schimbarea dimensionala:
In acest moment, pe planeta voastra se traieste experienta anomaliilor timp/spatiu. Cei mai multi oameni au senzatia sacaitoare ca nu mai e la fel de mult timp ca de obicei. Aceasta senzatie este exprimata uzual prin fraze ca: „Doamne, ce mai zboara timpul!”. Motivul pentru care apare aceasta senzatie de timp mai putin este deoarece chiar este mai putin timp.
            Pentru ca sa aiba loc o schimbare dimensionala, timpul se prabuseste, pentru a crea un spatiu cu o noua dimensiune. Invers, spatiul se prabuseste, pentru a crea un timp cu o noua dimensiune. Cu alte cuvinte, relatia timp/spatiu, care determina realitatea voastra tridimensionala este la indemana tuturor.
            „Acum” este un eveniment real. El nu se refera numai la a trai in prezent, desi acest lucru este recomandat din plin. O distorsionare a timpului are cu adevarat loc si va continua sa se accelereze, pana cand „acum” este complet atins si dimensiunile pot interactiona, in sfarsit, asemenea unei nave care acosteaza intr‑un port, la un moment fixat anterior.
            Acum exista si mai mult „acum” decat a fost chiar cu cateva luni in urma – si chiar mai mult „acum” este pe drum. Cand Comisia de Control, sau orice alt membru al aliantei afirma ca „acum este momentul”, va reamintim ca acordul vostru genetic se materializeaza.
Schimbarea genetica:

Un alt aspect interesant al acestei anomalii este ca, inainte ca voi sa plecati, codurile voastre ADN au fost fixate sa explodeze „acum”. Dupa cum s‑ar putea sa fi observat, aceasta nu s‑a intamplat la nasterea voastra, sau in orice alt moment pana acum. Desi ati trait multe momente de „acum”, voi nu l‑ati trait inca pe acesta. Schimbarea genetica este declansata de catre „acum”, pentru a oferi mai mult „acum” – si nivelul trezirii voastre este in relatie directa cu nivelul de „acum” pe care il traiti ca experienta, deoarece „acum” determina acea trezire.

Nota: Intr‑o situatie de urgenta, „acum” poate fi adus aproape instantaneu si toate codurile ADN activate simultan. Este ca si cum s‑ar apela la rezerve – si noi am prefera sa nu folosim aceasta metoda, daca este posibil. E de preferat o abordare mai organizata. (Pentru mai multe informatii, va rugam sa vedeti „Procedura de urgenta” din sectorul „Izolarea problemelor ce apar si remedierea lor”.)
De‑programarea
            Pe masura ce transmutatia structurii genetice se desfasoara pe tot cuprinsul planetei, programul vostru genetic pre‑codificat va fi activat. Pentru un timp veti actiona, ametiti, in cadrul procesului de‑programarii de sistemele vechi. Identitatea voastra isi va incepe iesirea triumfala din cea de‑a treia dimensiune, in timp ce personalitatea si ego‑ul vostru ar fi mult mai inclinate sa ramana agatate de o nava care se scufunda.
            In timp ce vechile programe ale unei lumi muribunde incep sa se destrame, ati putea trai experienta unei stari de disconfort – cum ar fi aceea ca intreaga voastra lume se destrama. In timpul acestei tranzitii, ar putea fi util sa va aduceti aminte ca sunteti un maestru inter‑dimensional, expert in transmutarea realitatilor faramitate. Ati facut acest lucru de multe ori, inainte.
Dezlegarea de secrete

            Tot ceea ce ati suportat in timpul in care ati stat pe Planeta Pamant este extrem de valoros pentru Comisia de Control. Ceea ce ne intereseaza nu sunt informatiile privind natura si efectul disfunctiei umane. Daca am fi vrut numai asta, am fi putut, la fel de usor, sa citim un ziar. Totusi, faptul ca ati suportat negarea umana este de mare importanta. De ce? Deoarece, in timp ce va transmutati, toate tiparele disfunctionale pe care vi le‑ati asumat de buna voie se vor transmuta impreuna cu voi.
            Desi s‑ar putea sa nu va amintiti inca, voi ati consimtit sa faceti acest lucru, pentru a ajuta Pamantul in procesul sau de nastere intru lumina. Intelegerea a fost ca voi veti transmuta de bunavoie negarea pe care ati suportat‑o – cine vi s‑a spus, in mod fals, ca sunteti si tot ceea ce ati ajuns sa reprezentati pe plan uman. Ati fost de acord sa transmutati toate acestea, chiar in tesatura care urmeaza sa devina noul vesmant al unei lumi transfigurate. Prin urmare, procesul prin care sunteti dezlegati de secretele pentru care ati fost instruiti ne e foarte drag, deoarece este un act sacru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...