joi, iunie 30, 2011

De ce avem atâta de multă tragedie pe Pământ?

Aşadar acum vă întrebaţi: Ce i se întâmplă Pământului? De ce au loc toate aceste schimbări? Şi cum pot da o mână de ajutor? Dorim să vă împărtăşim astăzi unele din răspunsurile la aceste întrebări, pentru că schimbarea are loc la o scară atât de mare, încât efectiv întreaga lume este afectată de aceste evenimente minunate care au loc.
Da, voi priviţi aceste evenimente ca pe nişte tragedii. Voi luaţi multe lucruri drept tragedii, însă vă spunem din nou că realitatea este creată de percepţia prin care voi o vedeţi. Dacă doriţi să găsiţi şi să eliberaţi dificultatea oricărei tragedii, primul lucru pe care vi-l cerem să-l faceţi este să descoperiţi darul din acel eveniment. În momentul în care găsiţi darul, percepţia voastră se schimbă şi nu mai aveţi nevoie de dificultăţi. Nu aveţi nevoie de pierderea de vieţi sau de suferinţă. Nu aveţi nevoie de dificultăţile pe care le experimentaţi în inima voastră când vedeţi aceasta la televizor. Vă spunem că există un ţel mai înalt în aceste evenimente. Iluzia pe care încercaţi să o ascundeţi de voi este aceea că sunteţi unul. Aţi fost unul încă de la începutul începuturilor. Aţi venit să jucaţi Jocul de a pretinde că sunteţi indivizi separaţi locuind în bule biologice, însă voi sunteţi o singură inimă. Sunteţi conectaţi în moduri în care nu le veţi vedea niciodată. Multe dintre evenimentele aparent tragice care au loc servesc la scuturarea covorului de sub picioarele voastre. Şi când urmăriţi cum se vălureşte covorul şi cutele sale se extind pe toată suprafaţa, la fel şi în lumea voastră, aceasta serveşte la a trimite tot ce este pe covor să zboare în aer. Priviţi aceasta ca pe o tragedie, pentru că voi nu credeţi că v-aţi adus contribuţia în crearea acestor evenimente, deşi asta aţi făcut. Însă în aceste timpuri vă puteţi reaminti uşor că sunteţi o singură inimă. Acesta este unul dintre darurile pe care aceste tragedii le oferă. De fiecare dată când vă uitaţi la ştiri şi vedeţi oraşele odată înfloritoare pline acum cu apă şi locuri care sunt reduse la grămezi de moloz, inima voastră se deschide împreună cu toate celelalte inimi care privesc la desfăşurarea acestor evenimente. În acel moment inima unică se re-uneşte.
Acceptând Darul
În acele clipe când simţiţi o mare tristeţe urmărind trauma ce are loc în întreaga lume, când vedeţi oamenii care par să fi pierdut totul şi nu-şi pot găsi nici chiar proprii copii, acordaţi-le un moment şi trimiteţi-le mulţumiri. Trimiteţi-le mulţumiri pentru conectarea inimilor din întreaga lume. Descoperiţi acea mică parte a darului, indiferent cât de mică şi insignifiantă pare la prima vedere şi veţi transforma realitatea odată cu propria voastră percepţie. Ştiţi, nu este uşor să fii om. Vă aflaţi pe una dintre cele mai dificile Table de Joc care există pe întreg cuprinsul a Tot Ce Este. Provocarea dată de pretinsa separare este că nu vă puteţi aminti nici chiar propria voastră moştenire. Nu vă puteţi aminti ce aţi avut în minte venind aici. Nu vă puteţi aminti nici măcar că aţi mai fost aici.
A treia perspectivă
Ne face o mare plăcere să vă observăm cum jucaţi în câmpul dualităţii. Voi căutaţi întotdeauna ori veştile bune, ori pe cele proaste. Astăzi avem ambele feluri pentru voi. Vestea proastă este că veţi muri. Vestea bună este că pentru cei mai mulţi dintre voi, nu va fi astăzi. Acesta este un adevăr important pe care fiecare dintre voi îl împărtăşeşte. Toţi veţi experimenta moartea ca fiinţe finite. Datorită naturii Jocului vostru, nimeni nu părăseşte viu Pământul. Acum vă punem o întrebare importantă. Înţelegând acest lucru, ce s-ar întâmpla dacă fiecare dintre voi v-aţi petrece fiecare zi a vieţii voastre ca şi când urmează să muriţi? Ce s-ar întâmpla dacă fiecare dintre voi ar examina cu atenţie fiecare alegere pe care o face ca şi cum ar fi ultima alegere? Vă spunem că nu este nici o tragedie în moarte. Singura tragedie este aceea de a trăi o viaţă neîmplinită. Mulţi dintre voi credeţi despre voi că sunteţi într-un trup pe care trebuie să-l conservaţi ca să dureze întreaga voastră viaţă. Când în cele din urmă părăsiţi acel trup noi sperăm că l-aţi părăsit uzat bine de tot, purtând semnele şi cicatricile unei vieţi palpitante. Întrebaţi-vă singuri “Cât de multă pasiune pot experimenta astăzi?” Şi aduceţi acea pasiune în ziua de astăzi, în fiecare moment. Cât de mult s-ar schimba lumea dacă fiecare ar fi făcut exact asta? Vă spunem noi, n-aţi mai avea nevoie de traumele şi evenimentele pe care voi le numiţi tragedii acum.
Vă aflaţi într-un câmp al polarităţii. Treceţi de la unitatea conştiinţei de a fi unul ca Dumnezeu, într-un Joc al separării jucat într-un câmp al polarităţii. Aţi fost aici de foarte multă vreme, în acest câmp al dualităţii polare care există. Voi trăiţi într-un ţinut al luminii şi al umbrei, însă voi credeţi ori în lumină ori în umbră. Nu are nici o importanţă. Realitatea este că ambele sunt părţi ale aceluiaşi lucru. Ciclurile voastre de lumină şi de umbră au creat realitatea voastră, însă voi priviţi lucrurile ca sus/jos, bun/rău, corect/greşit şi dragoste/teamă, fiindcă trăiţi în realitatea dualităţii. Aceasta se schimbă, pentru că voi treceţi acum la un câmp al Trialităţii. Acum nu numai că veţi avea ambele părţi de lumină şi de întuneric, însă veţi echilibra aceasta cu cea de-a treia perspectivă a propriului vostru sine superior. Pe măsură ce continuaţi să faceţi legături cu partea voastră spirituală, veţi avea o perspectivă diferită asupra luminii şi întunericului. Vedeţi, ele sunt amândouă o parte din cealaltă, o parte dintr-un cerc mare. Nu este aşa că una este bună iar cealaltă este rea, pentru că fiecare este de fapt parte a întregului şi una nu poate exista fără cealaltă. Lumina nu există decât dacă există un fundal de întuneric pe care ea să se poată manifesta. Aşadar ceea ce voi aţi considerat în lumea voastră ca fiind unul bun şi altul rău începe să se estompeze şi să creeze echilibrul celei de-a treia perspective. A treia perspectivă a spiritului vostru şi ceea ce voi numiţi sinele superior vă va conduce acum spre existenţa într-un câmp al Trialităţii. Aici puteţi urmări aceste evenimente şi puteţi fi parte a acestui colectiv ca un creator conştient, în loc de a face paşi înapoi devenind victime. Acum viziunea voastră devine mai largă şi nu vi se mai pare un succes să aveţi doi sau trei copii, un gărduleţ alb în jurul casei, o pisică şi un câine. Tot jocul vostru este alcătuit din trei şi acum propria voastră perspectivă va fi lărgită pentru a include viziunea din întregul câmp al Trialităţii.
Din această perspectivă veţi observa cu uşurinţă cât de importantă este pasiunea în viaţa voastră. Unde este dansul vieţii pe care îl ştiţi că a fost mereu în voi? Unde este acea scânteie care s-a ascuns? Ce vedeţi în alţi oameni care v-ar place să vedeţi în voi înşivă? Începeţi acea căutare astăzi utilizând viziunea Trialităţii. Din această nouă perspectivă vedeţi că în fiecare perioadă de întuneric ce se abate asupra Pământului se află o unică oportunitate pentru ca Lumina să strălucească.
De fiecare dată când priviţi şi vedeţi peste tot în jur tragedie, dificultate sau suferinţă de orice fel,  voi primiţi darul acelei oportunităţi pentru ca spiritul să emane Lumina. Pe măsură ce urmăriţi tragicele evenimente la televizoarele voastre, ştiţi că puteaţi fi voi în acea situaţie. Şi chiar dacă acei oameni au pierdut uneori totul, spiritul lor este întotdeauna intact. Atâta timp cât spiritul este intact ei vor reconstrui. Voi urmăriţi şi vă spuneţi “Doamne, îţi mulţumesc că nu mi s-a întâmplat mie.” Vă spunem că vi s-a întâmplat vouă. În momentul în care aţi urmărit evenimentele la televizor, vi s-a întâmplat vouă. Chiar dacă ei stau în molozul a ceea ce era odinioară casa lor şi vorbesc la microfon, ei vorbesc despre faptul că sunt recunoscători şi nu despre ceea ce au pierdut. În acele momente speciale spiritul şi Lumina de Acasă pot fi văzute clar. Acesta este darul pe care ei vi-l aduc vouă tuturor celor ce urmăriţi. Ei vor reconstrui cu o nouă, proaspătă şi unică perspectivă datorită curăţării care a avut loc şi datorită conectării pe care au realizat-o cu toţi ceilalţi oameni care au urmărit evenimentul. Atâta timp cât primiţi darul, toată lumea are de câştigat şi acesta este scopul tragediei. Aceasta este piesa tristeţii care se află în spatele inimii voastre pe care nu aţi reuşit să o aduceţi la suprafaţă.
Pământul schimbă relaţia cu omul
Nu există nici un secret în a putea înţelege înţelesurile mai înalte ale tragicelor evenimente. Nu este un secret că vor fi mai multe în zilele ce vor urma. Cunoscând acestea, voi încercaţi să înţelegeţi de ce Mama Pământ se schimbă şi devine parcă atât de drastică în schimbările Ei. Dar dacă v-am spune că Ea nu se schimbă atât de mult? Ceea ce se schimbă cu adevărat este relaţia dintre voi şi Ea. Dacă vă puteţi imagina că există cicluri de 40 de ani ale acestor fenomene pe care voi le numiţi uragane şi că acum 40 de ani terenurile nu erau locuite de atât de mulţi oameni ca acum. Chiar dacă au existat uragane mari în aceste cicluri de 40 de ani, ele aveau un impact mai mic datorită numărului mai mic de locuitori. Faptul că este o nouă relaţie în modul în care utilizaţi Pământul, creează o mare parte din ceea ce pare a fi o creştere a evenimentelor tragice. Ea îşi creează de fapt ciclurile ei normale şi voi vă acomodaţi cu ele. Ceea ce vă spunem noi este că există o evoluţie în plină desfăşurare şi legătura voastră cu aceasta are de-a face cu propria voastră evoluţie care se petrece în fiecare zi. Pentru că voi nu mai sunteţi aceeaşi oameni care au venit aici să locuiască Planeta Pământ. Nu sunteţi aceleaşi fiinţe care şi-au găsit exprimarea în bule fizice de biologie pretinzând a fi oameni pentru câteva decade. Voi aţi evoluat cu mult peste acel punct. Voi încorporaţi acum o parte din sinele vostru superior şi creaţi o nouă realitate, trecând de la unitate, la dualitate şi la Trialitate. Evoluând în acest fel, noi vă urmărim din partea aceasta de văl cu cea mai mare veneraţie şi cu cea mai vie aprobare, pentru că voi aţi păşit împreună înainte ca unul. Voi păstraţi energia inimii Planetei Pământ în inima voastră şi aveţi de asemenea un efect asupra Ei în acelaşi fel în care are Ea asupra voastră. Aşadar, chiar dacă primul uragan (Katrina) a venit şi a umplut unele dintre oraşele voastre cu apă, devastând şi omorând şi creând probleme în toate sistemele de interacţiune cu Pământul, cel de-al doilea (Rita) a fost difuzat de energia inimii voastre. Aţi schimbat deja mult din asta şi aveţi capacitatea de a o schimba în fiecare zi, schimbându-vă aşteptările voastre. Amintiţi-vă, viaţa este o profeţie autoîmplinită. Voi sunteţi Dumnezeu legat la ochi şi ne place enorm să vă vedem cum vă izbiţi unul de altul încercând să aflaţi cine sunteţi, întrebând de ce sunteţi aici şi care este rostul vieţii? Aceasta din urmă este întrebarea noastră favorită. Şi acum vă punem aceeaşi întrebare pe care voi ne-o puneţi adesea. Ce rost aveţi voi în viaţă? Cum veţi percepe darul acestor tragedii? Cum vă veţi trăi viaţa în felul în care să puteţi utiliza legătura dintre voi şi să vă binecuvântaţi pe voi înşivă de câte ori vedeţi că se întâmplă ceva? Pentru că, amintiţi-vă că vi se întâmplă tuturor şi nu doar câtorva dintre voi.
Voi veţi asimila această energie în lunile care vor urma. Nu numai că vă vor afecta economic la o scară globală, însă vă afectează inimile în acelaşi fel. Doar cu câteva zile în urmă Păstrătorul era la sala de gimnastică şi cineva care urmărea ştirile stătea lângă el. Ştirile erau despre sosirea uraganului Rita. Acest om s-a întors spre el şi i-a spus: “Oau! Dacă ar fi vreodată un moment potrivit pentru ca China să atace, acel moment ar fi acum.” Ce creează el, dragii mei? Ce teamă puteţi voi manifesta în aceste locuri? În aceste timpuri de evoluţie capacităţile voastre creative au crescut de asemenea. Aşadar, în acele momente aveţi oportunitatea de a crea dragoste sau de a crea teamă. Echilibraţi ceea ce creaţi cu perspectiva sinelui vostru superior. Echilibraţi-l cu acea parte a voastră. Înainte de a rosti cuvinte de genul acesta, înţelegeţi că asta i se întâmplă Chinei şi nimeni nu este duşman nici unuia dintre voi, pentru că voi sunteţi una cu toţii. Voi sunteţi parte a fiecăruia şi acea conexiune va avansa acum mai mult ca niciodată. Puteţi alege să priviţi evenimentele prin perspectiva dualităţii şi a separării, sau puteţi acum decide să le priviţi în termeni de Trialitate şi cum sunteţi la fel cu toţii. Cât de bine conectaţi modurile în care semănaţi şi nu vă concentraţi asupra modurilor în care sunteţi diferiţi, vă va spune cât de mult din dar puteţi primi din toate aceste evenimente care se află înaintea voastră.
Unii dintre voi se vor simţi ciudat de detaşaţi de aceste evenimente. Chiar dacă urmăriţi aceste evenimente la televizor vă veţi simţi detaşaţi şi nu veţi reacţiona, ca şi cum totul ar fi în regulă. Cei din jurul vostru ar putea să vă vadă reci şi fără inimă pentru că nu vă pare rău de acei oameni. Daţi-ne voie să vă oferim această perspectivă. Noua voastră perspectivă a sinelui superior în Trialitate vă va ajuta să vedeţi mersul lucrurilor. Căutaţi darul în aceste evenimente şi în vremurile în care spiritul uman se ridică deasupra acestor circumstanţe. Acesta este darul.
Ce ne mai aşteaptă?
Multe urmează. Există cel puţin încă un uragan dificil pe care aveţi oportunitatea să-l difuzaţi în viitorul apropiat. Adevărul este că depinde de voi, deoarece voi creaţi aceste oportunităţi. Dacă aţi primit mari daruri din evenimentele anterioare, acesta vă va ocoli. Multă vreme au existat războaiele mondiale pe care le-aţi creat pentru a vă oferi oportunitatea de a vedea dificultăţile, traumele şi cruzimea sub forma întunericului. V-aţi întrebat “Va exista oare vreodată pe Pământ o viaţă fără război?” Vă spunem că în acelaşi fel, războiul v-a oferit oportunitatea de a vă zgudui lumea pentru a câştiga o perspectivă mai înaltă. Războiul este o creaţie a omului care nu există în ceruri. Asemănător cu creaţia omului numită economie, acesta se bazează pe percepţia percepţiei despre percepţie. Dacă e vreun moment în care nu vă place realitatea voastră, aveţi curajul să vă schimbaţi percepţia pentru a descoperi o modalitate de a o privi în mod diferit. Chiar dacă pentru un moment vă transformaţi perspectiva ca să vă priviţi pe voi înşivă dintr-un alt unghi, chiar dacă reveniţi la ea şi încercaţi să vă imaginaţi cum se potriveşte cu percepţia voastră de a avea doi sau trei copii, un gărduleţ alb în jurul casei, un câine şi o pisică. Acel timp acordat vă va oferi oportunitatea de a privi dincolo de ceea ce pare a fi şi de a găsi acea scânteie de pasiune care face o diferenţă în viaţa voastră. Aceasta este unica frumuseţe care sunteţi voi, individual. Aceea este scânteia voastră de Dumnezeu pentru care sunteţi responsabili. N-o lăsaţi să moară. Hrăniţi-o. Descoperiţi acea pasiune. Descoperiţi acea cale de a dărui tot ce s-a întâmplat fiecărui om de pe Planeta Pământ. Când vedeţi suferinţă, când vedeţi tragedie, fiţi conştienţi că vouă vi se întâmplă asta. Acela sunteţi voi care aşteptaţi în acel autobuz, aşteptând să fiţi blocat pe autostradă, aşteptând să ieşiţi afară din oraş. Fiţi conştienţi că este casa voastră cea care tocmai a fost inundată. Însă vedeţi de asemenea şi posibilităţile, pentru că va fi acolo reconstruire a energiei într-o vibraţie superioară, care va include mai mult din propria voastră scânteie de pasiune. Descoperiţi darul şi atunci veţi elibera nevoia de tragedie.
Noua Familie a Luminii
Descoperirea darului şi eliberarea nevoii de tragedie este ceea ce a început chiar şi în această zi. Voi vă adunaţi pentru a forma noi familii de Lumină. Descoperiţi noi conexiuni. Atingeţi adevărul superior pe măsură ce omenirea evoluează. Fiecare dintre voi, individual, îşi ridică vibraţia. Voi deveniţi oameni noi şi noi expresii a cine sunteţi cu adevărat, văzând noi posibilităţi, realizând noi pasiuni ş evoluând spre noi căi de autoexprimare. Însă şi ca colectiv – ca unul – vibraţia voastră se ridică. Chiar dacă vedeţi oameni care se află în dificultate şi chiar dacă vedeţi oameni care se află într-o situaţie economică precară, care nu au aceleaşi privilegii şi oportunităţi pe care voi le aveţi, de ce este firesc pentru voi să continuaţi să vă reconstruiţi abundenţa, când are loc toată această suferinţă, pe această planetă? Înţelegeţi că este tot o parte a voastră şi că aceasta este o poziţie aleasă de voi, aşadar când o onoraţi faceţi ca această oportunitate să fie o parte din voi. Aceasta nu înseamnă că trebuie să mergeţi şi să reconstruiţi fizic singuri oraşul vostru, însă în tragedie puteţi găsi o chemare, o nevoie de a umple un gol, sau un loc în care să vă găsiţi scopul şi pasiunea voastră. Puteţi descoperi că  în aceste vremuri teribile de stres şi traumă există o oportunitate pentru voi de a fi în serviciu ca înger uman pe această planetă. Dacă faceţi aceasta, atunci suferinţa a avut succes pentru că v-a atras spre pasiunea voastră. Ea a creat un întuneric pentru ca voi să puteţi străluci lumina voastră acolo şi a creat pentru voi oportunitatea de a fi spirit într-o bulă fizică de biologie şi de a vă exprima darul. Faceţi aceasta acum, cu deosebită mândrie.
Acestea sunt vremuri nemaipomenite. Evoluţia omenirii şi evoluţia Pământului se desfăşoară mai rapid decât vă puteţi imagina. Voi aţi creat aceasta. Aţi făcut un pas înainte pentru a permite ca aceasta să aibă loc. Urmăriţi cu atenţie acele scântei de Lumină. Căutaţi acea parte care vă conectează inima, cu inimile celorlalţi. Pentru că, dragii noştii, aveţi oportunităţi de această dată – astăzi – să fiţi vindecătorii Planetei Pământ. Maeştri vindecători treziţi-vă acum. Lucrătorii în Lumină nu vor mai sta ascunşi. Sunteţi chemaţi să acţionaţi. Vă mulţumim că ne ascultaţi. Voi nu schimbaţi numai Planeta Pământ şi fiinţele voastre fizice, ci fiinţele voastre interdimensionale deschid uşi în ceruri şi spre toate nivelele dimensionale pentru o profunzime a evoluţiei care n-a mai fost accesibilă până acum. Îndrăzniţi să întrebaţi ce puteţi face. Îndrăzniţi să întrebaţi cum puteţi păstra energia păcii. Îndrăzniţi să întrebaţi cum vă puteţi găsi pasiunea chiar şi în toată această tragedie şi atunci veţi descoperi darul tragediei şi veţi afla că voi creaţi Acasă, aici, chiar acum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...