luni, mai 02, 2011

Energia fotonica MAI 2011 Informatii noi

Energia fotonica pentru această lună este cea mai mare parte din gama 6 , 6 fiind numarul de măiestrie în Numerologia Lemuriana. Rugam ca in aceasta luna sa folosim energia fotonica pentru a ajuta recuperarea Japoniei de la cutremurul devastator şi tsunami din luna martie. Si sa trimitem rugaciunile noastre , de asemenea, pentru oamenii din nordul Texasului care au avut de a face cu incendii recente şi  America de Sud care ies din inundaţii, tornade, şi alte dezastre. Iată un gând, de ce nu am trimite, de asemenea, dragostea şi rugăciunile noastre la Mama Pământ?
La urma urmei, suntem in aceasta Mare Schimbare împreună, nu-i aşa?Aloha,
Kahu Fred Sterling

        Mai 2011
 Photon Nivel
  1  6.11
  4  6.87
  6  6.89
  9  6.32
 11 6.18
 14 6.01
 17 6.16
 20 6.01
 23 5.97
 26 6.03
 29 6.00
 31 5.98

Cateva cuvinte despre numerologia lemuriana

Nivelul 1

Este genomul uman, stratul de ADN pe care îl puteti vedea si care reprezinta matricea biologica a Fiintei Umane. Expune toate procesele chimice 4D implicate în energia voastra vitala. Aici se afla toate misterele. Genomul Uman este foarte interesant. Stiinta voastra se poate întreba: "De ce sunt atât de multe în ADN-ul vostru care nu au nici un rol?" Ei se uita la gene si la succesiunea partilor. Ei se uita la aproximativ trei miliarde de elemente si parti! Aceasta este doar un singur nivel. Iar ei se mira ca acest nivel al ADN-ului contine atât de multe care par sa nu faca nimic!
Acum, dati-mi voie sa va întreb înainte de a trece la urmatoarea idee: Când ati vazut voi un proces din evolutia Umana care sa creeze un sistem în care sa fie multe nimicuri? Raspunsul este: Niciodata. Natura nu lucreaza în acest fel. Biologia este foarte eficienta, daca ati observat. Asadar, va vom spune ceva ce nu am mai spus înainte: În aceasta masa, care de multe ori e numita ADN-ul inutil, exista un tipar. Are legatura cu comunicarea cu nivelul 6… nivelul magic.

Nivelul 2

Al doilea nivel este un nivel interdimensional pe care îl simtiti cu totii. Este dificil de explicat aceasta, dar acest nivel are un nume si o culoare specifica, circula în interiorul si în afara dimensiunii a patra. Da, este interdimensional, dar are caracteristici care interfereaza cu ADN-ul vostru 4 D. Voi puteti descrie acest nivel ca intuitie… un nivel care este totodata responsabil pentru frica, bucurie si iubire si reactiile pe care aceste emotii le poarta spre nivelul de la baza. Este interdimensional si atinge nivelul 4D pe care îl puteti vedea si care se numeste genomul Uman.
Este nivelul care trebuie rescris odata cu statutul de ascensiune. Este nivelul viitorului si trecutului vostru. Este nivelul care este pregatit pentru a fi rescris si chiar reproiectat si reactivat. Al doilea nivel tine mult de emotii. Este interdimensional, dar voi îl întelegeti, deoarece acesta este locul unde voi "simtiti". Câteodata este sentimentul de furie sau îngrijorare si câteodata este sentimentul de iubire. Câteodata este experienta iubirii de Dumnezeu. Este nivelul emotiei. Va rugam sa va gânditi, emotiile afecteaza reactiile chimice? Raspunsul este un evident da. Îngrijorarea, iubirea, furia si drama vor afecta în mod drastic biologia voastra. Deci al doilea nivel este nivelul cheie pentru echilibru.

Nivelul 3

Nivelul trei este catalizatorul pentru primul si al doilea nivel. Este ceea ce noi numim nivelul ascensiunii. Este cel care este cel mai aproape de Spirit. Nivelul ascensiunii este de asemenea asociat cu o parte a corpului. Glanda Pineala reprezinta comunicarea cu nivelul ascensiunii (nivelul trei) al ADN-ului. Ce se întâmpla cu nivelul al treilea? Prin comunicarea pineala se modifica primul nivel (nivelul biologic) si nivelul al doilea (nivelul emotional). Când începeti sa conectati pinealul si elementele comunicarii acestuia cu al treilea nivel, acea parte care era inactiva va fi reactivata, iar glanda pineala va începe din nou sa creasca.

Nivelele 4 si 5

Nivelul al patrulea trebuie sa fie întotdeauna luat în consideratie împreuna cu cel de-al cincilea. Cele doua nivele împreuna reprezinta esenta expresiei voastre (viata voastra prezenta pe pamânt) si divinitatea voastra pe planeta. Ele reprezinta "numele" cristalului din înregistrarile Akashice. Nivelele patru si cinci înseamna: Atributul de baza si cel mai important atribut spiritual este copacul vietii, care este familia. Este un grup divin, cel care vorbeste cu îngerii. Acest grup divin, parte al ADN-ului vostru, este cel care exclama divinitatea voastra acolo unde mergeti. Este cel care le spune celor din jurul vostru ca voi vibrati mai înalt – ca începeti sa va treziti. Nu este invadator, ci informativ.

Nivelul 6

V-am spus despre nivelul 1 ca nu este primul, ci mai degraba este în mijloc. Si acum va voi spune ca nivelul 6 este în mijloc! Asadar, nivelele 1 si 6 ale ADN-ului sunt legate în asa fel încât stau unul peste altul. Trebuie. Nivelele 1, 6 si 12, toate ocupa acelasi spatiu. Când va aflati în al treilea nivel al meditatiei – cel în care maestrii au mers pe acest pamânt – sunteti întotdeauna în legatura cu nivelul 6 al ADN-ului. Dintre cele toate 12 nivele, nivelul 6 este cel mai divin nivel al ADN-ului. Este numele lui Dumnezeu si înseamna în alta limba: Eu sunt ceea ce sunt.

Nivelul 7

Al saptelea nivel vibreaza cu aceeasi armonie ca cei din Telos (Lemurienii din Telos) si este numit Nivelul Lemurian. Întelesul lui din limba Lemuriana este dificil de tradus în engleza, pentru ca este posibil sa nu mai aiba sens. Tonurile care sunt cântate înseamna lucruri în plus fata de silabe. Felul în care este cântat creeaza o tonalitate diferita a informatiilor. De aceea, este foarte diferit sa asculti si sa citesti pronuntia numelui acestui nivel. Dar esentialmente înseamna: limbajul natal al ADN-ului. Hoa înseamna patria natala. Yawee înseamna ADN în lemuriana. Si Maru înseamna limba. Nivelul 7 vibreaza. Cu cât vibreaza mai sus, cu atât mai repede merge. Cu cât sunt mai multe oscilatii, cu atât se va dilata mai mult timpul, iar cei din munte va vor putea întâmpina. Acesta este principalul nivel Lemurian. Este nivelul care poarta samânta centrala.

Nivelul 8

Nivelul 8 reprezinta propria voastra Înregistrare Akashica cristalina. Nivelul 8, în ADN-ul vostru interdimensional, contine întreaga înregistrare a fiecarei vieti pe care ati avut-o pe planeta si tot ceea ce ati experimentat. Pâna la acest punct, asa cum voi mergeti în 4 D, acest nivel nu a avut o importanta prea mare, cu exceptia evidenta a energiilor care sunt furnizate pentru contractul vostru si atributele karmice. Parea sa pluteasca; nu avea importanta; era util pentru citirea vietilor trecute si cam atât. De asemenea, acest nivel v-a dat ceva fobii!

Nivelul 9

Nivelul noua – noua reprezinta desavârsirea, împlinirea. Completeaza istoria primului nivel. Nivelul noua este ceea ce lipseste în primul nivel! Puteti spune chiar, ca nivelul noua este ceea ce face ca "inutilitatile" din primul nivel sa functioneze. Si când puneti împreuna primul nivel cu nivelul noua, obtineti un circuit al comunicarii cu restul nivelelor interdimensionale. Aceste instructiuni situate în ARN, în procent de 97%, sunt seturi de instructiuni pentru întregul ADN, nu doar pentru primul nivel. De aceea, nivelul noua este puntea. Flacara Expansiunii. Este puntea spre ascensiune, spre vindecare. Este puntea spre perfectiune si maiestrie. Este puntea valorii de sine. Este ceea ce încercati sa gasiti în Reteaua Cosmica, pentru ca aceasta este energia nivelului al noualea.
Chiar are propriul sfânt ce îl patroneaza, St. Germain. Flacara despre care vorbeam este Flacara Violet a lui Sf. Germain. Reprezinta vindecarea, puterea, schimbarea si activarea. Este singurul nivel din ADN care este conectat la o fiinta spirituala în acest fel. Este Flacara Expansiunii si este puntea catre perfectiune, catre cunoasterea desavârsita. Într-adevar, exista un nivel al ADN-ului care este responsabil cu conectarea nivelelor biologice la instructiunile Universului.
Nivelul unu si nivelul noua creeaza în numerologie un zece. Zece se reduce la unu si unu reprezinta, din punct de vedere energetic, noul început. Când începeti sa observati numerologia ADN-ului si sa faceti legaturile, puteti obtine întelesuri si mai profunde – informatii despre ceea ce face un nivel când e combinat cu un altul. Atunci când aplicati numerologia de baza la ceea ce v-am dat noi, veti realiza ca nivelele patru si cinci trebuie întotdeauna sa lucreze împreuna, deoarece ele sunt un noua. Si acest noua lucreaza cu acel noua pe care tocmai vi l-am dat, care lucreaza cu un unu, despre care tocmai v-am spus. Complex? Da. Si acolo se afla mesaje ascunse despre ce fac si cum functioneaza, chiar si în termenii de baza ai numerologiei.

Nivelul 10

Nivelul zece este nivelul ADN-ului pe care Lemurienii l-au folosit cel mai mult. A avut alt nume pentru Lemurieni, care nu s-au deranjat sa enumere cele 12 nivele. Ei au vazut ADN-ul ca pe un altar, ca pe sursa divina a existentei si a divinitatii lor, a celei de a doua vederi. Ei nu l-au vazut ca biologie care sa fie studiata în corpul Uman. Ei l-au vazut ca procesul vietii!
Nivelele zece, unsprezece si doisprezece sunt foarte diferite de celelalte nivele. Ele sunt nivelele cheie de procesare. Ele sunt nivelele actiunii, chiar mai presus de numarul trei despre care v-am vorbit înainte. ADN-ul se relationeaza cu toate nivelele aparent într-un cerc.

Kryon nu a oferit înca o descriere a nivelelor 11 si 12.

Haideti sa le trezim pe cele deja descrise prin iubire,armonie,echilibru !

3 comentarii:

Unknown spunea...

"Haideti sa le trezim pe cele deja descrise prin iubire,armonie,echilibru !"

Sunt pentru! :D

MARIA spunea...

Eu asta fac !

Anonim spunea...

le -a descris si pe 11 si 12 intr-un chanelling in 2009 am impresia

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...