duminică, aprilie 24, 2011

Ne reconstruim in fiecare clipa a vietii si depindem de alegerile pe care le facem in concordanta cu gradul de constienta la care am ajuns.

Cu totii suntem scantei din lumina si energia universala creatoare, pe diferite frecvente. Întotdeauna există un nivel următor. Ne reconstruim in fiecare clipa a vietii si depindem de alegerile pe care le facem in concordanta cu gradul de constienta la care am ajuns. Ştim bine asta. Sufletul nostru –a venit in acesta dimensiune materializata a spiritului, pentru cea mai bogată experienţă, punand un val de uitare a esentei noastre divine in fiinta biologica. Alegerea este întotdeauna a noastră, sufletul nostru doreste sa nu fim niciodata satisfăcuţi de noi înşine si sa nu cadem in apatie. Pentru că sunt prea multe lucruri de schimbat în lumea noastră, prea multe din noi înşine de creat. Există întotdeauna un nou munte de urcat, o nouă frontieră de explorat, o nouă frică de învins. Există întotdeauna un loc mai înalt, un concept mai grandios, o viziune mai măreaţă. Incepem meditatia de conexiune cu Divinul din noi, ascultand muzica frecventei care ne aduce mai aproape de Divin.

 
-„SIMT o energie în esenţa fiinţei mele care expanda în spaţiul infinit. Mintea mea duală ESTE relaxată şi mă învăluie un sentiment de iubire. Simt cum trec dincolo de limitele fiinţei şi mă conectez la un fel de energie caracterizată prin limpezime, transparenţă şi bucurie. Trăiesc sentimentul puternic de conexiune cu universul şi totodată sunt conştient că nu există nici un fel de disfuncţie între mine şi restul umii.” Simt o senzaţie de pace, comuniune şi deschidere spre acţiune. Simt în preajma mea prezenţa lui Dumnezeu care-mi învăluie întreaga fiinţă.” Sunt binecuvantat , iubit si indrumat spre descoperirea esentei mele de creator al propriei mele vieti.Traiesc senzaţia de “dizolvare a graniţelor Sinelui şi am sentimentul de comuniune cu Universul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

din toata inima, sarbatori fericite!

Bogdan spunea...

Hristos a inviat ! Multumesc pentru acest gand minunat de regasire in UNU !

MARIA spunea...

Donca si Bogdan , multumesc pentru urarile voastre de sarbatoare .
Va sunt recunoscatoare ca pasiti asa des pe blogul meu , va imbratisez lumina din voi.

joita lucian spunea...

Adevarat a inviat....sper ca fanta sarbatoare sa va aduca bucurie si caldura in suflet!

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...