duminică, aprilie 17, 2011

Maria si Energia fotonica

 Energia fotonica astazi are valoarea 5.92. Mult , putin? Energia fotonica este legatura cu constiinta universala, ne influenteaza frecventa de vibratie a corpului fizic si implicit ne face sa percepem lucrurile si lumea inconjuratoare intr-un anume mod unic. Energia fotonica este energia care gandeste, este lumina care asteapta sa intre in corpul material creat de noi ,in sferele spiritului, pentru a parcurge constient Jocul nostru in aceasta dimensiune.
Ochii mi-au cazut in aceasta dimineata pe o fraza de Richard Bach:
“Norii nu-si fac griji ca vor cadea in mare
Deoarece ei nu pot sa cada ,sa se inece ,
Dar sunt liberi sa creada ca ar putea,
Si sunt liberi sa se teama ,
daca asta le e dorinta”
Luna aceasta , energia a inceput cu 4.80 si a crescut pe zi ce trece. In toata aceasta perioada am trecut de la agonie la extaz si invers. Mi-am dat insa seama ca toata viata mea nu m-am multumit cu lucrurile caldute , am preferat ori fierbinte , ori rece , caldutul nu m-a impresionat niciodata. Acum mai acut ca niciodata simt ca sunt intr-un loc paralel cu viata mea . Stiu ca alaturi de mine sunt oameni , le simt durerea, tristetea , bucuria uneori , dar ce se intampla in mine nu se intersecteaza cu ei. Fiecare este atat de preocupat de propria drama , incat nimeni nu se intersecteaza cu nimeni. Si totusi ma simt legata de lumea materiala , as fi in stare de orice lasitate pentru a simti din nou bucuria de a fi extaziata de o floare , de un pom inflorit , de primavara , de zapada , de fiorii unei iubiri nepamantene , de lacrimile care curg dintr-o emotie .
Un inger pamantean mi-a spus intr-o zi: Maria tu stii teoretic tot ce trebuie sa stii pentru a modifica viata ta , doar trebuie sa incepi sa construiesti.
Nu face schite si scheme elaborate , incepe de la un punct si continua in fiecare clipa constructia ta.
Dar , hotaraste-te odata ce vrei si nu sta inactiva .
Daca nu faci nimic, nimic vei avea.
Incep vindecarea si transformarea mea constienta !
Primul pas pe care-l fac este acceptarea fiintei mele materiale cu toate imperfectiunile si dorintele sale.
Sinele meu Divin , te accept in viata mea , uneste-te cu mine si indruma-ma in fiecare clipa pentru binele meu cel mai inalt. Si asa este . Multumesc

2 comentarii:

Anonim spunea...

Maria , construieste viata ta , nu te mai lamenta atat , stii cum dar nu incepi niciodata . De ce ?

MARIA spunea...

Ok anonim, astazi incep constructia vietii mele .
Acum , in acest moment !

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...